Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θυμαμαι οτι καπου εχει αναφερθει αλλα δεν μπορω να το βρω,εχω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο σχολιαστης!πως λυνεται αυτο?

Kαι δεν χαιρεσαι? :P

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περί simulation, νομίζω πως το pro, ειδικά μετά από τις απίστευτα ρεαλιστικές κινήσεις/animation που έχουμε δει στο fifa των κονσολών, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο. Και υπάρχει βέβαια και ένα άλλο θέμα. Το fifa είχε πάντε καλύτερα animations από το "ξύλινο" pro. Που έγκειται, όμως, η εξομοίωση; Εξομοίωση κινήσεων ή ποδοσφαιρική εξομοίωση; Προφανώς το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν και τα δυο. Προσωπικά δεν μου αρκούν να βλέπω 22 απίστευτα ρεαλιστικά μοντέλα παιχτών με ρεαλιστικότατη κίνηση. Θέλω να βλέπω στην οθόνη κάτι που να θυμίζει ποδόσφαιρο και να μπορώ να συμμετέχω σε αυτό, στο βαθμό που μπορώ. Στο pc, για την ώρα, προτιμώ το pro. Στις κονσόλες το fifa, έχω δει μόνο βίντεο βέβαια οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Σε λίγες μέρες που θα το έχω στα χέρια μου θα μπορώ να βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Δημοσ.
Κατέβασε την τελευταία έκδοση του directX 9.0c

Πήγαινε start -> run -> dxdiag -> sound και κατέβαζε το hardware acceleration μια σκάλα κάθε φορά και δοκίμαζε...

στο pc μου το βγαζει αυτο που λες(XP),στο Pc που θελω να το κανω(στο σαλονι με την μεγαλη τηλεοραση + htpc(Vista)) μου βγαζει ηχος 1,2,3,4(δηλαδη 4 tabs) αλλα σε κανενα απο αυτα δεν υπαρχει να ρυθμισω αυτο που θελω...αλλος τροπος υπαρχει?

edit:αυτο με τον ηχο το εφτιαξα απο το settings.exe που βρισκετε στο φακελο που εχει εγκτασταθει το παιχνιδι,μενει το vsync

επισης για το vsync που μου βγαζει και εμενα την γραμμη στη μεση,στα ελληνικα στο control panel της καρτας γραφικων πως θα το βρουμε να το ενεργοποιησουμε?

Δημοσ.

Έπαιξα πριν λίγες μέρες το καινούργιο PRO,μία από τα ίδια :rolleyes:

Το PRO για εμένα δεν είναι το παιχνίδι που θα κάτσω να το παίξω μόνος στο PC ή στο Playstation,κάτι Master League κλπ κλπ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου,ούτε τα Online που κολλάει σαν %$#%##$%! Για να ευχαριστηθεί κανείς το PRO ή θα στήσει ένα μικρό Lan στο σπιτάκι του ή θα πάει σε κάποιο Νετ Καφέ,θα παίζει ένα τουρνουά με τους φίλους του θα παίζει 2 ωρίτσες αλλά αυτές τις 2 ώρες θα τις ευχαριστηθεί απόλυτα περνώντας καλά :-)

Σαν τα παλιά PRO (Μετά το 4 κανένα δεν μου άρεσε) τίποτα ;)

Αυτά από μένα περί Pro Evolution.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι πως ειναι πολυ καλυτερο απο τα 2 τελευταια που βγηκαν και ισαξιο του Pro 5. Αν δεν βαριεστε καντε reply και γραψτε τι δεν σας αρεσει για να εχουμε ολοι μια καλυτερη γνωμη σχετικα με το θεμα και να μη λεμε 'Το προ ειναι καλυτερο, Οχι το Φιφα ειναι'.

Δημοσ.
Περί simulation, νομίζω πως το pro, ειδικά μετά από τις απίστευτα ρεαλιστικές κινήσεις/animation που έχουμε δει στο fifa των κονσολών, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο. Και υπάρχει βέβαια και ένα άλλο θέμα. Το fifa είχε πάντε καλύτερα animations από το "ξύλινο" pro.

Το πιο κουφό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ είναι αυτό.

Τι είχε το Fifa πάντα ;;; 1 ζωή καμπουριασμένες ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που έτρεχαν λες και ήταν έτοιμο να κοπεί το νήμα είχε το Φίφα πάντα :lol:

Κάτι που πάει τα τελευταία χρόνια και σε κάποιες εκδόσεις να αντιγράψει και το Προ..

Δημοσ.

Τι είχε το Fifa πάντα ;;; 1 ζωή καμπουριασμένες ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που έτρεχαν λες και ήταν έτοιμο να κοπεί το νήμα είχε το Φίφα πάντα :lol:

Κάτι που πάει τα τελευταία χρόνια και σε κάποιες εκδόσεις να αντιγράψει και το Προ..

Αδερφέ, τι πάει να πει "πάντα"? Δεν μιλάμε για το Fifa του 2002 αλλά για το φετινό. Το οποιο όσοι έχουν μπει στον κόπο να του ρίξουν μια ματιά, έχουν καταλάβει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα Fifa (τουλάχιστον αυτά πριν το 2008). Το παιχνίδι έχει ξαναγραφτεί από την αρχή, είναι άλλο παιχνίδι, πώς να το πούμε πια.

Είναι περίεργα τα επιχειρήματα "το Fifa πάντα ήταν μάπα και τώρα τελευταία κάτι πάει να κάνει". Αυτό τι σχέση έχει με την ποιότητα του φετινού παιχνιδιού? Μάλλον έλλειψη ενημέρωσης υποδηλώνουν. Δεν λέω ότι πρέπει να πειστείτε με το ζόρι ότι το Fifa09 (στις κονσόλες) είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever (άσχετα αν όντως είναι, παρά τα όποια κουσούρια του), αλλά τουλάχιστον αναγνωρίστε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά Fifa που όλοι ξέραμε.

Δημοσ.
Αδερφέ, τι πάει να πει "πάντα"? Δεν μιλάμε για το Fifa του 2002 αλλά για το φετινό. Το οποιο όσοι έχουν μπει στον κόπο να του ρίξουν μια ματιά, έχουν καταλάβει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα Fifa (τουλάχιστον αυτά πριν το 2008). Το παιχνίδι έχει ξαναγραφτεί από την αρχή, είναι άλλο παιχνίδι, πώς να το πούμε πια.

Είναι περίεργα τα επιχειρήματα "το Fifa πάντα ήταν μάπα και τώρα τελευταία κάτι πάει να κάνει". Αυτό τι σχέση έχει με την ποιότητα του φετινού παιχνιδιού? Μάλλον έλλειψη ενημέρωσης υποδηλώνουν. Δεν λέω ότι πρέπει να πειστείτε με το ζόρι ότι το Fifa09 (στις κονσόλες) είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever (άσχετα αν όντως είναι, παρά τα όποια κουσούρια του), αλλά τουλάχιστον αναγνωρίστε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά Fifa που όλοι ξέραμε.

Με τέτοια υποστήριξη και αγάπη για το Fifa στην ΕA Sports θα είχες σίγουρα θέση στο marketing.:-D:-D:-D

Η αλήθεια είναι ότι το Fifa τα δυο τελευταία χρόνια έχει αφήσει κάτι χιλιόμετρα πίσω το Pro! Δεν συγκρίνονται απλά.

Καλούτσικο το Pro το φετινό αλλά έχει να φάει πολλά ψωμιά μέχρι να φτάσει στα επίπεδα του next gen Fifa.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, επειδή είμαστε fifa-haters, γίνεται να μην αναφέρεστε στους ακατανόμαστους εδώ μέσα; Άντε, ένα thread χωρίς off-topic σελίδες δεν υπάρχει εδώ μέσα...

Δημοσ.

Tι να αναγνωρίσουμε ρε φίλε... μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι στο PC section?

Δηλαδή έλεος με το next-gen fifa των κονσολών... Για όσους έχουν pc αυτό δεν υπάρχει παρά μια μαιμουδιά έκδοση που δεν μπορεί να φτάσει ούτε μια τρίχα από τα @δια του φετινού Pro, το οποίο είναι απίστευτα καλύτερο από την περσινή πατάτα και ίσως οverall το καλύτερο pro ever. Αν μας κάνει την τιμή η ΕΑ να βγάλει ίδια έκδοση με τις κονσόλες και να αφήσει τις δικαιολογίες του backwards compatible και λοιπές αηδίες, το συζητάμε (και στο PC section).

Δημοσ.

Επαιζα Master league και 1 αγωνιστικη πριν το τελος και ενω ετοιμαζομουν για μεταγραφες το παιχνιδι ΚΟΛΛΗΣΕ !!!!!!!!

Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν μπορω να κανω load και οποτε το κανω βγαινει μηνυμα οτι "η εφαρμογη ΠΕΣ 2009 αντιμετωπισε ενα προβλημα και......".

Μαλλον το Patch ειναι π@π@ρι@ ???????

Δημοσ.

Συνήθως δεν μπαίνω στον κόπο να απαντάω σε τέτοια θέματα αλλά ρε παιδιά για πιο fifa μιλάτε που έιναι τόσο καλό? Εγώ μόνο το φετινό demo στο pc έχω κατεβάσει και μου φαίνεται χάλια.Στις κονσόλες δεν το έχω δει ,έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Προσπαθώ να το δω αντικειμενικά αλλά δεν νομίζω στο pc vα συγκρίνεται με το pro εκτός εάν η τελική έκδοση βελτιώθηκε δραματικά...

Δημοσ.
Επαιζα Master league και 1 αγωνιστικη πριν το τελος και ενω ετοιμαζομουν για μεταγραφες το παιχνιδι ΚΟΛΛΗΣΕ !!!!!!!!

Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν μπορω να κανω load και οποτε το κανω βγαινει μηνυμα οτι "η εφαρμογη ΠΕΣ 2009 αντιμετωπισε ενα προβλημα και......".

Μαλλον το Patch ειναι π@π@ρι@ ???????

Συνέχισες παλιό save του ML που είχες ξεκινήσει πριν το patch?

Αν ναι, την πάτησες.

Όπως κι εγώ. :o

Στο read me του patch, λέει πως τα save που είχες κάνει πρίν το patch είναι πολύ πιθανό να μην διορθωθούν. :-(

Δημοσ.

κι ομως οχι.ειχα ξεκινησει καινουργιο Master league!!!!

Απιστευτο ομως,μια αγωνιστικη πριν το τελος,λες και ειναι φτιαχτο για να σου την σπασει.Θα ξεκινησω ενα καινουργιο και βλεπουμε τι γινεται.

Δημοσ.
Tι να αναγνωρίσουμε ρε φίλε... μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι στο PC section?

Δηλαδή έλεος με το next-gen fifa των κονσολών... Για όσους έχουν pc αυτό δεν υπάρχει παρά μια μαιμουδιά έκδοση που δεν μπορεί να φτάσει ούτε μια τρίχα από τα @δια του φετινού Pro, το οποίο είναι απίστευτα καλύτερο από την περσινή πατάτα και ίσως οverall το καλύτερο pro ever. Αν μας κάνει την τιμή η ΕΑ να βγάλει ίδια έκδοση με τις κονσόλες και να αφήσει τις δικαιολογίες του backwards compatible και λοιπές αηδίες, το συζητάμε (και στο PC section).

Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι. Αν παρατήρησες απάντησα στο μήνυμα του Tuko, που είχε απαντήσει σε αυτό του kirileman, ο οποιος αναφερόταν στα animations της next-gen έκδοσης.

Περί simulation, νομίζω πως το pro, ειδικά μετά από τις απίστευτα ρεαλιστικές κινήσεις/animation που έχουμε δει στο fifa των κονσολών[/b'], δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιο. Και υπάρχει βέβαια και ένα άλλο θέμα. Το fifa είχε πάντε καλύτερα animations από το "ξύλινο" pro.

Τι είχε το Fifa πάντα ;;; 1 ζωή καμπουριασμένες ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ που έτρεχαν λες και ήταν έτοιμο να κοπεί το νήμα είχε το Φίφα πάντα

Εννοείται ότι όλες οι συγκρίσεις γίνονται για το Fifa09 στις κονσόλες, το αναφέρω σε κάθε post μου (έχω βαρεθεί πια, φαντάζομαι κι εσείς...) Στα PC ΔΕΝ (ΔΕΝ!) υπάρχει Fifa09. Είναι μάπα, δεν είναι next-gen, το Pro του ρίχνει εύκολα, τέλος. Πόσες φορές να το πούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...