Asskicker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως θα αλλάξω το επίπεδο δυσκολιάς που επέλεξα τη πρώτη φορά όταν πρωτοέβαλα το 2009; Έχω ψάξει όλες τις επιλογές και δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά...
nzeppos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σε PC έχουμε πει αρκετές φορές ότι το καλύτερο ποδοσφαιράκι παραμένει το PES, πρακτικά χωρίς αντίπαλο.
Fronimitis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως θα αλλάξω το επίπεδο δυσκολιάς που επέλεξα τη πρώτη φορά όταν πρωτοέβαλα το 2009; Έχω ψάξει όλες τις επιλογές και δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά... Απο το settings δεν αλλάζει ή κάνω λάθος;
Asskicker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Όταν λέω ότι τα έχω ψάξει Ό Λ Α στο settings αυτό εννοώ. Δεν βρίσκω πουθενά τπτ... :S
liberostelios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Όταν λέω ότι τα έχω ψάξει Ό Λ Α στο settings αυτό εννοώ.Δεν βρίσκω πουθενά τπτ... :S Το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να πας να παίξεις ένα φιλικό και στα options πριν το match πάνω-πάνω να επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας που θες (είναι εκεί που είναι και οι μπάλες κλπ.)! Νομίζω ότι μετά το αποθηκεύει μόνο του και το κρατάει.
Asskicker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ναι όντως. Το είδα από χτες αυτό και μάλλον μόνο έτσι γίνεται. Ευχαριστώ πάντως
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να "μαλακώσουμε" το χειρισμό; Δεν μπορώ με τίποτα να κουνήσω τους παίχτες μου με το μοχλό, φαίνεται πως το pes με γύρισε στις εποχές μου έσπαγα analog sticks από το ζόρι
GameWorld Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τι controller χρησιμοποιείς? Αν αγοράσεις του Xbox 360 το ασύρματο πιστεύω θα είσαι υπερ-ευχαριστημένος. Μα αφού λενε πως δεν υπερβάλουν τότε καλώς. Πάμε να το πάρουμε, μαζι με το review του Γρυπαρη απο GAmeworld, είμαστε όλοι ευτυχισμένοι! ευτυχώς έχουμε άλλους να μας λένε την ''αλήθεια. '' Παρακαλώ τους mods να σβήνουν τέτοιου είδους μηνύματα στα οποία υπάρχει καταφανέστατη ειρωνεία. Έχει ανοιχτεί σε άλλο subforum αντίστοιχο topic, δεν γίνεται ο κύριος Δημήτρης Παπαδόπουλος να ανοίγει μέτωπο σε 10 σημεία και να δημιουργεί πρόβλημα στο forum! Εκτός από την προσωπική επίθεση είναι και off-topic.
dp@pa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τι controller χρησιμοποιείς? Αν αγοράσεις του Xbox 360 το ασύρματο πιστεύω θα είσαι υπερ-ευχαριστημένος. Παρακαλώ τους mods να σβήνουν τέτοιου είδους μηνύματα στα οποία υπάρχει καταφανέστατη ειρωνεία. Έχει ανοιχτεί σε άλλο subforum αντίστοιχο topic, δεν γίνεται ο κύριος Δημήτρης Παπαδόπουλος να ανοίγει μέτωπο σε 10 σημεία και να δημιουργεί πρόβλημα στο forum! Εκτός από την προσωπική επίθεση είναι και off-topic. η προσωπική επίθεση την εκανες εσυ! οταν αναφερες το ονομα μου, και την προηγουμενη μου δουλεια! Προσεχε πως μιλας με καποιους εδω μεσα, και σε μενα! δεν εισαι ΘΕΟΣ δεν εισαι τιποτα. Ενα συγνωμη απο σενα, θα το δεκτω, απο κει και περα ΣΕΒΑΣΜΟ σε καποιον που δεν λαμβανει κριτικη που εχει να κανει και με την ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ειρωνιες σαν απαντησης, Κοροϊδίες για τα ορθογραφικα μου, και για να συζητας την προσοπικη μου ΖΩΗ και δουλεια ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!. Γιαυτο προσεχε πως τα λες τα πράγματα..εχουμε ενα ολοκληρο τοπικ που με κραζεις για την δουλεια μου και για τα ορθογραφικά μου. Επισης, για τον ρατσισμό σου!.ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕΣ!? η παιζεις τον άσχετο και παλι!
nikpoth Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 τι θα γίνει με εσάς τους 2?οποιο topic ανοίγω βλέπω να κράζει ο ένας τον άλλον.δεν τα βρίσκετε με pm?εμάς τι μας ενδιαφέρει η κόντρα σας?
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τι controller χρησιμοποιείς? Αν αγοράσεις του Xbox 360 το ασύρματο πιστεύω θα είσαι υπερ-ευχαριστημένος. Δε θέλω να αγοράσω τίποτα, έχω το rumblepad 2 της logitech και τα τελευταία χρόνια ήταν μια χαρά! Το πρόβλημα είναι μόνο στο pes2009. Αν έχει και κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία ας βοηθήσει (το ψάχνουμε και άλλοι το θέμα). Να λείπουν οι διαφημίσεις για προιόντα που μόνο καλό δεν κάνουν στο pc gaming (άκου εκεί "games for windows" = xbox controller compatible)
nikpoth Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δε θέλω να αγοράσω τίποτα, έχω το rumblepad 2 της logitech και τα τελευταία χρόνια ήταν μια χαρά! Το πρόβλημα είναι μόνο στο pes2009. Αν έχει και κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία ας βοηθήσει (το ψάχνουμε και άλλοι το θέμα). Να λείπουν οι διαφημίσεις για προιόντα που μόνο καλό δεν κάνουν στο pc gaming (άκου εκεί "games for windows" = xbox controller compatible) και εγώ αυτό έχω φιλε και είμαι ευχαριστημένος.δοκίμασες να παίξεις χωρίς analog?
greekboy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 θυμαμαι οτι καπου εχει αναφερθει αλλα δεν μπορω να το βρω,εχω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο σχολιαστης!πως λυνεται αυτο?
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 και εγώ αυτό έχω φιλε και είμαι ευχαριστημένος.δοκίμασες να παίξεις χωρίς analog? Με το pad παίζει κανονικά, αλλά δε βολεύομαι. Ξέρω πως γενικά τα pes είναι για σταυρό, αλλά η τελευταίες εκδόσεις δούλευαν κανονικά και με το μοχλό. Τέλος πάντων, αν κάποιος "μοχλάκιας" βρει κάτι, ας το ποστάρει. (εννοείται πως το χειριστήριό μου είναι μια χαρά και δεν έχει χαλάσει τίποτα)
nikpoth Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 θυμαμαι οτι καπου εχει αναφερθει αλλα δεν μπορω να το βρω,εχω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο σχολιαστης!πως λυνεται αυτο? Κατέβασε την τελευταία έκδοση του directX 9.0c Πήγαινε start -> run -> dxdiag -> sound και κατέβαζε το hardware acceleration μια σκάλα κάθε φορά και δοκίμαζε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.