Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 6 μπαίνεις ντουγρού στη μικρή περιοχή, ενώ στο 2008 δυσκολεύεσαι;

Αυτό που μ' εντυπωσιάζει στο pro, είναι ότι ανάλογα με το στυλ που παίζει ο καθένας, είναι διαφορετική η φιλοσοφία του παιχνιδιού και ο βαθμός δυσκολίας του.

Στο 2008 από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας κέρδιζα με 2-3 γκολ διαφορά (εκτός αν έπαιρνα πολύ κακή ομάδα). Κατ' αρχάς ο Η/Υ δεν έκοβε καμία τρίπλα. Από τη σέντρα σχεδόν πάντα έκανα ευκαιρία (γιατί στη σέντρα έχεις αρχικά τους επιθετικούς για αντίπαλους που δεν είναι καλοί αμυντικά και όταν έρθουν οι αμυντικοί έχεις πάρει φόρα και είναι δύσκολο να σε κόψουν) και αρκετά συχνά γκολ.

Στο 6 έπαιζα με την μπάλα γύρω γύρω και προσπαθούσα πραγματικά για να κάνω ευκαιρίες, ήθελε φαντασία κ.α.

Το 2008 ήταν ένας αυτοματισμός για μένα.

Βέβαια όταν μου λες ότι οι πλαγιοκοπήσεις είναι γελοία μέθοδος και αντιρεαλιστική, ε, κάπου κάτι δε μου πάει καλά.

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το online του τιτλου δεν μπορω να μιλισω δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω!Εχω ακουσει πολλα και σιγουρα ειναι αληθεια για να το λεει τοσος κοσμος!

Ελπιζω το 2009 να ειναι ακομα καλυτερο απο το 08 και να παιζεις μπαλα οπως παιζεις τωρα και να μην το κανουν παλι game λες και παιζεις καμια dota ενα και ενα κανουν 2 οχι η μπαλα στο 2008 δεν ξερεις που πως θα καταληξει και αυτο απο οτι εχω καταλαβει ειναι το παραπονο σας!

Καλο ειναι να παιξουν κανα 5x5 σε κανα γιπεδακι και μετα να αρχισουν pro η περισσοτεροι μπας και καταλαβουν οτι το να πας διαγωνια στο τερμα και να τραβας σουτ δεν μπαινει!

Δημοσ.

Να ρωτησω δυο τρια πραγματακια για το pro 09(pc):

1)Ειναι simulationa τελικα ή ισχυουν τα οσα λεγονται για τασεις "arcade"

2)Η pc εκδοση του pro 09 ειναι πιο simulation απο την εκδοση για 360 του fifa09?

3)ακουσα οτι online παιζειμεχρι 2v2 αλλα οτι με καποιο patch θα μπορεσουν να αυξησουν τους παιχτες(π.χ 4v4).Ειναι εφικτο κατι τετοιο ή ραδιοαρβυλα?

Δημοσ.
Ελπιζω το 2009 να ειναι ακομα καλυτερο απο το 08 και να παιζεις μπαλα οπως παιζεις τωρα και να μην το κανουν παλι game λες και παιζεις καμια dota ενα και ενα κανουν 2 οχι η μπαλα στο 2008 δεν ξερεις που πως θα καταληξει και αυτο απο οτι εχω καταλαβει ειναι το παραπονο σας!

Καλο ειναι να παιξουν κανα 5x5 σε κανα γιπεδακι και μετα να αρχισουν pro η περισσοτεροι μπας και καταλαβουν οτι το να πας διαγωνια στο τερμα και να τραβας σουτ δεν μπαινει!

Το ακριβώς ανάποδο είναι το παράπονο όλων. Ότι το 2008 είναι arcade ενώ το 6 ήταν simulation.

By the way, το pes δεν είναι simulation για 5χ5 αλλά για ποδόσφαιρο με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κτλ. No offence.

Δημοσ.

Τι ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ;; :lol:

Το να είσαι διαγωνια με τη μπάλα στο καλό σου πόδι δε μπαίνει γκολ;; Δε λέμε να είσαι σε γωνία Van Basten ( και ούτε έχουμε τέρμα 1 στάλα εδώ ) αλλά ακόμα και στο 5χ5 αν είσαι λίγο σοβαρός, δε θα προλαβεί ούτε να την δει ο τερματοφύλακας.

Σε κανονικά τέρματα, δε συζητάμε καν για το αν μπαίνει ή όχι η μπάλα διαγώνια. :lol:

Δημοσ.

οχι δεν μπαινει στο προ μπαινει 9στις 10 ενοω στο κανονικο 5χ5 η 7χ7 δυσκολ μπαινει και γιατι δεν καθετε ουτε ο αμυντικος να βλεπει την μπαλα ουτε ο τερματοφυλακας!!!

-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 11 : 59 : 51-----

οποιος γουσταρει και ειναι απο αθηνα να κανονισπυμε για καμια μπαλιτσα

Δημοσ.

Παιδιά μια γενική ερώτηση για το παιχνίδι:

Η έκδοση για PC γενικά τι λέει;; Είσαστε ενθουσιασμένοι;

Σε σύγκριση με την έκδοση για PS3, XBOX, είναι συγκρίσιμη, πανομοιότυπη;; Ή είναι πολύ καλύτερη η έκδοση για Consoles όπως στο παρελθόν;;

Δημοσ.

Σε σύγκριση με την έκδοση για PS3, XBOX, είναι συγκρίσιμη, πανομοιότυπη;; Ή είναι πολύ καλύτερη η έκδοση για Consoles όπως στο παρελθόν;;

Ποτέ στο παρελθόν η έκδοση για consoles δεν ήταν καλύτερη.

Δημοσ.

Εγώ χθές το πήρα για PC και μπορώ να πω οτι το παιχνίδι μετράει ειναι ακριβός αυτό που περίμενα! Πολλά νεα options sto gameplay, οπως champions league, become a legend, ktl.. Τα γραφικά απλός είναι σοκαριστικά για το PES, σας το προτίνω χορίς δεύερη σκέψη, το παιχνίδι απλός "τα σπάει!"

Δημοσ.
Ποτέ στο παρελθόν η έκδοση για consoles δεν ήταν καλύτερη.

Δεν συμφωνώ. Αν και χρήστης PC, σε μια έκθεση είδα την έκδοση του PES 2008 για XBOX 360 και έπαθα πλάκα, νόμιζα ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι! Όπως συνέβη ακόμη πιο αισθητά στη περίπτωση του NBA Live 08, που στο PC εκτός από μετριότατο, έχει και προβλήματα στα Vista (ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ γραφικά σε σχέση με τα XP) και δεν έχει υποστήριξη ανάλυσης 1900χ1200, που την προτιμώ λόγω της 24" οθόνης μου.

Και για το Gameplay και στα δύο παιχνίδια.. δεν υπάρχει σύγκριση, του XBOX 360 ήταν πραγματικά απόλαυση (ιδίως το NBA Live 08 που στο PC με Vista δε βλέπεται).

Μή λέμε ότι θέλουμε λοιπόν για να στηρίξουμε την έκδοσή μας για PC, είναι χαζό τουλάχιστον. Όταν είναι καλύτερο κάπου αλλού ας το παραδεχόμαστε.

Δημοσ.
Δεν συμφωνώ. Αν και χρήστης PC, σε μια έκθεση είδα την έκδοση του PES 2008 για XBOX 360 και έπαθα πλάκα, νόμιζα ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι! Όπως συνέβη ακόμη πιο αισθητά στη περίπτωση του NBA Live 08, που στο PC εκτός από μετριότατο, έχει και προβλήματα στα Vista (ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ γραφικά σε σχέση με τα XP) και δεν έχει υποστήριξη ανάλυσης 1900χ1200, που την προτιμώ λόγω της 24" οθόνης μου.

Και για το Gameplay και στα δύο παιχνίδια.. δεν υπάρχει σύγκριση, του XBOX 360 ήταν πραγματικά απόλαυση (ιδίως το NBA Live 08 που στο PC με Vista δε βλέπεται).

Μή λέμε ότι θέλουμε λοιπόν για να στηρίξουμε την έκδοσή μας για PC, είναι χαζό τουλάχιστον. Όταν είναι καλύτερο κάπου αλλού ας το παραδεχόμαστε.

Για το NBA live δεν έχω άποψη, δεν απαντώ.

Για το pro08, sorry αλλά η έκδοση του XBOX360 είναι ολόιδια με του Pc.

Ένα απλό port έκαναν.

Τώρα η διαφορά που είδες, μόνο στην αίσθηση της φαντασίας μπορεί να υπάρξει, ή στην καλύτερη οθόνη που πιθανόν να είχε η έκθεση από την δική σου.

Από εκεί και πέρα, ο μόνος τομέας που διαφέρουν, και μπορεί να θεωρηθεί διαφορετική αυτή του Pc, είναι οι υψηλότερες αναλύσεις που μπορεί να σηκώσει η έκδοση για Pc,και ορισμένα patch που μπορούν να μπουν στην έκδοση για Pc και να βελτιώσουν γραφικά-φίλτρα-bugs-rosters κλπ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ξεκίνησα το 2009 και επέλεξα Top Class και δεν βρίσκω επιλογή ώστε να μειώσω λίγο τη δυσκολία...

Έψαξα τα option και δεν βρήκα τίποτα και πουθενά...

Καμία ιδέα κανείς;

Επείγον plz...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...