Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίθανο bug στο BAL mode όπου όλοι οι παίχτες είναι τερματοφύλακες και παίζουν σύστημα κατι σαν 1-1-9 :-)

Σχετικά με τα γνωστά crashes, σε μερικούς πέτυχε το να απενεργοποιήσεις το autosave και να πηγαίνεις σε window mode πριν το crash.Σε άλλους πάλι όχι :-(

Σχετικά με το CL, έφτασα μέχρι τα ημιτελικά χωρίς κανένα crash

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί, σάμπως και πέρσι το ίδιο δεν γινόταν? Να θέλουμε μηχάνημα του... 2009 για να τρέχουμε στο φουλ παιχνίδι με γραφικά του... 2006.

Φίλε, έχω ακόμα το λαπτοπ που έχω εδώ και 3 χρονια με turion 64 στα 2.4 και τις 7900 gs καρτούλες και το παιχνίδι πάει αέρα σε όλες τις αναλύσεις! Φυσικά το Crysis σέρνεται. Και καταλαβαίνεις με τι drivers, απαρχαιωμένους. Κάτι άλλο θα φταίει.

Δημοσ.
οσοι το εχουμε απο τον θειο μπορουμε να παιξουμε online?

'Οχο πλέον. Τα καλά σε αυτή τη ζωή ως γνωστόν διαρκούν ελάχιστα εώς καθόλου...

Δημοσ.

Καταρχήν.Καλημέρα σε όλους.Κατά δεύτερον εχω ενα προβλημα με το προ 2009 σχετικα με την οθονη και το full screen και θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Πρωτα απο ολα εχω μια 22΄LG wide οθονη.το προβλημα ειναι οτι κολλαει το προ οταν παιζω σε full screen,συγκεκριμενα οταν παιζω ενα παιχνιδι και παω στο top menu πρεπει να κανει save data system σε αυτο το σημειο κολλαει.ενω οταν ειμαι windows mode δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα.κολλαει ακομα και μερικες φορες οταν αρχιζω το προ.η καρτα που εχω ειναι nvidia 8500gt.μηπως εχει τυχει σε κανενα και γνωριζει τι να κανω?

Δημοσ.

μετα απο αρκετο καιρο... να πω και γω μια γνωμη...

πολυ καλυτερο απο το 2008

πολυ πιο φυσικο ρε παιδι μου...

ναι κανει γκελες αλλα ειναι απιστευτα ανωτερο!!!

το 2008 -απλα- ακομα και μετα απο 200 ωρες παιχνιδιου δεν μπορεσα να το "νιωσω"....

το 2009 μεσα σε ενα απογευμα καταλαβαινα τι κανω!!!!

πριν προλαβει να πει κανεις τπτ, το 6 και το 5 τα ειχα λιωσει με την παρεα...δεν αρχισα να παιζω προ χθες

μπραβο στα παιδια...σαν το 6 δεν θα γινει ποτε, αλλα πραγματικα μπραβο που μετα το 2008 καταφεραν να βγαλουν ενα τοσο αξιολογο παιχνιδι

Δημοσ.

Απίστευτα απογοητευτικό bug:

Σε ελεύθερα foul ψηλοκοντά στην περιοχή εκτελέστε τα στην γωνία κρατώντας το κουμπί της σέντρας τέρμα και πατημένο το κάτω για να πάει συρτό.

Η μπάλα κατά 90% περνάει μέσα(!) από το τοίχος είτε έχουν πηδήξει οι παίχτες είτε όχι και μπαίνει γκόλ...

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 06 : 17 : 07-----

Απίστευτα απογοητευτικό bug:

Σε ελεύθερα foul ψηλοκοντά στην περιοχή εκτελέστε τα στην γωνία κρατώντας το κουμπί της σέντρας τέρμα και πατημένο το κάτω για να πάει συρτό.

Η μπάλα κατά 90% περνάει μέσα(!) από το τοίχος είτε έχουν πηδήξει οι παίχτες είτε όχι και μπαίνει γκόλ...

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Δημοσ.
Απο το start menu στον φακελο του προ εχει configure setting.

Ολα εκει θα τα βρεις.

Κατι αλλο απο μενα.

Δοκιμασα και τα δυο παιχνιδια και το προ και το φιφα

Το φιφα λοιπον που καποιοι απο σας το βγαζουν κορυφη, που στο καλο εχει να φταχνεις το συστημα που θες?Η μονο τα 5-6 συστηματα που εχει μπορεις να διαλεξεις?Πχ θελω ενα 3-4-3 με ρομβο και 2-3 μικροαλλαγες αλλα δεν μπορω να το φτιαξω.Δεν εχει τετοια επιλογη?

Οσο για την αποψη μου ποιο ειναι καλυτερο ακομα δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Μου αρεσε το προ με εντυπωσιασε το φιφα (10 χρονια ειχα να το δοκιμασω) αλλα λιγο η συνηθεια του προ λιγο η αντιπαθεια με το φιφα(τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια) ενιωσα οτι μου πηγαινε καλυτερα το προ.

Απο κολληματα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σε κανενα απο τα δυο παιχνιδια

μπορείς να κάνεις edit το formation και να το αλάξεις όπως θές τραβώντας τους παίχτες σε οποια θέση θέλεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι προβλήματα βγάζει το καινούργιο Pro,εμένα μια χαρά μου φαίνεται ακόμα ο χειρισμός με δυσκολεύει λιγάκι,αλλά καλό είναι αυτό....παρατήρησα επίσης ότι σε σχέση με το 2008,το 2009 βοηθάει όσους παίζουν ψηλό παιχνίδι-έπαιζα Ελλάδα-Αγγλία και Χαριστέας/Κυργιάκος/Σαμαράς έκαναν πάρτυ.....ελεος ρε :-)

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε γιατι το 2008 το λετε χαλια???

Δεν μπορω να καταλαβω...

Πολυ πιο ρεαλιστικο απο ολα τα αλλα pro και εγω δεν ειμαι κανας χθεσινος να ξικινησω απο το 5 ή 6

παιζω απο εποχη iss απο snes!

Λοιπον για πειτε μου γιατι τοσο κρα για το προ?

Δημοσ.
Μπορειτε να μου πειτε γιατι το 2008 το λετε χαλια???

Δεν μπορω να καταλαβω...

Πολυ πιο ρεαλιστικο απο ολα τα αλλα pro και εγω δεν ειμαι κανας χθεσινος να ξικινησω απο το 5 ή 6

παιζω απο εποχη iss απο snes!

Λοιπον για πειτε μου γιατι τοσο κρα για το προ?

Για αρχή, πόσους αγώνες online έπαιξες;

Δημοσ.

Να σου πω τι μου ξένιζε εμένα....Παίζω Man.Utd. παίρνω Κριστιάνο από τη μικρή περιοχή και άντε κόψε με...και αν παίζω μόνος μου πλάκα έχει αποκτά ενδιαφέρον το παιχνίδι,άμα έπαιζα με κανα φίλο ξεφτυλιζόταν το θέμα...στο καινούργιο απ'ότι βλέπω το φαινόμενο είναι πιο περιορισμένο...

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω ξερω οτι στο 2008 παιζω μπαλα!

Γκολ με τον ανοητο τροπο πλαγιοσκοπισεις μπαινουν δυσκολα και αυτο ειναι καλο!

Και τα φαουλ επιτελους εχουν δυνατοτητα να μπουν!

Απο θεμα κονσολας δεν ερω τη παιζει εγω το εχω απο τον Θειο στο pc και τοσα χρονια δεν εχω παιξει πιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι!

Οσο για το 6 ειναι πραγματικα απο τα χειροτερα προ που βγηκαν ποτε δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο

περνεις την μπαλιτσα μπαινεις ντουγρου μεςτην μικρη περιοχη κανεις σουτ και ειναι γκολ!

Στο 2008 τα περισοτερα που εχω βαλει σε αγονα με φιλους ειναι 5 και αυτο σε noobα

στο 6 ειναι 11 μεγαλη ι διαφορα πιστευω!

Οσο για την εκδοση στο ps2 δεν παιζετε το game και θα συμφωνισω οτι ειναι πολυ χειροτερο απο τα παλια

και αυτο γιατι η επεξεργασια που γινετε απο τον επεξεργαστη για την AI τον παιχτων χριαζετε μεγαλυτερη ισχυη απο τα παλια και ετσι ως αποτελεσμα εχει το ps2 να μπουκωνει και να βλεπει αμυντικους σου να καθοντε και να βλεπουν την μπαλα!

Δημοσ.
Κανενα αλλα εχω παιξει pro απο κοντα με παρεα παρα πολλες ωρες την εβδομαδα.

Ο μόνος λόγος που αγόρασα εγώ και μερικοί φίλοι μου το PES2008 (αντί να το πάρω μόνο εγώ αφού πάντα παίζαμε σπίτι μου) ήταν για να παίζουμε Online. Ζήτημα είναι αν ασχοληθήκαμε πάνω από λίγες ώρες μ αυτό λόγω του lag. Και ναι ένιωσα μ@λ@κ@ς που τους παρότρυνα να δώσουμε 100+? για να σκονίζεται ένα DVD στο ράφι.

Στα προηγούμενα PES εκνευριζόμουν απίστευτα όταν έχανα (οκ είμαι νευρικός στα παιχνίδια). Σ αυτό 3/4 φορές που έχανα πραγματικά γελούσα και ήμουν ήρεμος έχοντας δει να συμβαίνουν ένα σωρό τραγελαφικά κατά τη διάρκεια των match. Ειλικρινά ήταν φάσεις που ένιωθα πως ήταν παρωδία του ποδοσφαίρου.

Για να μη φύγουμε τελείως offtopic αν θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο αντίστοιχο thread όπου θα βρεις αναλυτικά ποιοι ήταν οι λόγοι που "κατηγορούμε" το PES2008. Και δε θα νιώσω καθόλου τύψεις που φέτος θα το κατεβάσω αντί να το αγοράσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...