Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή για το vsync με αποτέλεσμα στην εναλλαγή των γραφικών να εμφανίζεται μία διαφανής γραμμή στην μέση της οθόνης. Και στο 2008 το είχα αλλά είχα επιλογή στο vsync και δεν είχα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι παίζει ?

31082877lf7.jpg

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να επιλέξω την επιλογή για το vsync με αποτέλεσμα στην εναλλαγή των γραφικών να εμφανίζεται μία διαφανής γραμμή στην μέση της οθόνης. Και στο 2008 το είχα αλλά είχα επιλογή στο vsync και δεν είχα πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι παίζει ?

31082877lf7.jpg

Ενεργοποιησε το v-sync απο τους drivers.

Δημοσ.

Το ενεργοποίησα απο εκεί αλλα μου ρίχνει τα fps σε άλλα game. Ας πούμε στο cs μου τα ρίχνει στα 60 και μου χαλάει λίγο το gameplay. Σαν να freezarei

Δημοσ.
Το ενεργοποίησα απο εκεί αλλα μου ρίχνει τα fps σε άλλα game. Ας πούμε στο cs μου τα ρίχνει στα 60 και μου χαλάει λίγο το gameplay. Σαν να freezarei

Έχεις κατεβάσει τελευταίους drivers? Μου φαίνεται τραγικό τέτοιο σύστημα να μην μπορεί να ξετινάξει το Pro, όταν μπορεί να τρέχει σχεδόν άψογα το Crysis... :confused:

Δημοσ.

Ναι 8.10 catalyst. Μωρε μια χαρά το παίζει αλλά έχει αυτο το προβληματάκι. Προφανώς οφείλεται το game. Σε κανένα άλλο δεν το είχα ;)

Δημοσ.

Παιδιά,κατάφερα και ξεπέρασα το crashάρισμα στην 10η αγωνιστική του BAL σβήνωντας τον φάκελο ΚΟΝΑΜΙ απο τα έγγραφα και βάζοντας την ανάλυση στα 1024x768.Δοκιμάστε το και πείτε μου αν πέτυχε και σε εσάς.

Δημοσ.

Εμένα κρασάρει παιδιά μόλις πάω να κάνω load ένα παιχνίδι που είχα σώσει στα knock-out του champions league..κατά τα άλλα το παιχνίδι τρέχει κανονικά....

Δημοσ.
Έχεις κατεβάσει τελευταίους drivers? Μου φαίνεται τραγικό τέτοιο σύστημα να μην μπορεί να ξετινάξει το Pro, όταν μπορεί να τρέχει σχεδόν άψογα το Crysis... :confused:

Γιατί, σάμπως και πέρσι το ίδιο δεν γινόταν? Να θέλουμε μηχάνημα του... 2009 για να τρέχουμε στο φουλ παιχνίδι με γραφικά του... 2006.

Δημοσ.

Στο online δεν λαγκάρει και πολύ.

Τελικά υπάρχουν πολλά φλωράκια στους servers με το που χάνουν 3-4 μηδέν γίνονται λούηδες.

Δεν το περίμενα τόσο καλό σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Δημοσ.

kostasfalcon μπορεις απο το control panel της καρτας να φτιαξεις game profile. διαλεξε το .exe και βασει αυτου θα μπορεις να ρυθμισεις τα settings..

Δημοσ.

Βγήκε fix για τα crash στο "be a legend".

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, περισσότερα εδώ.

@kosmasgr: Για να ενεργοποιηθεί το v-sync ρίξε το refresh rate στα 60Hz. ;)

Δημοσ.

Απο το start menu στον φακελο του προ εχει configure setting.

Ολα εκει θα τα βρεις.

Κατι αλλο απο μενα.

Δοκιμασα και τα δυο παιχνιδια και το προ και το φιφα

Το φιφα λοιπον που καποιοι απο σας το βγαζουν κορυφη, που στο καλο εχει να φταχνεις το συστημα που θες?Η μονο τα 5-6 συστηματα που εχει μπορεις να διαλεξεις?Πχ θελω ενα 3-4-3 με ρομβο και 2-3 μικροαλλαγες αλλα δεν μπορω να το φτιαξω.Δεν εχει τετοια επιλογη?

Οσο για την αποψη μου ποιο ειναι καλυτερο ακομα δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Μου αρεσε το προ με εντυπωσιασε το φιφα (10 χρονια ειχα να το δοκιμασω) αλλα λιγο η συνηθεια του προ λιγο η αντιπαθεια με το φιφα(τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια) ενιωσα οτι μου πηγαινε καλυτερα το προ.

Απο κολληματα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σε κανενα απο τα δυο παιχνιδια

Δημοσ.
Βγήκε fix για τα crash στο "be a legend".

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, περισσότερα εδώ.

@kosmasgr: Για να ενεργοποιηθεί το v-sync ρίξε το refresh rate στα 60Hz. ;)

Liopyr, δεν δουλεύει τζίφος. Το αποσύραν κιόλας από την WE Hellas...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...