Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας και απο μενα,

Μια απορια σας παρακαλω να μου λυσετε ...

Κατεβασα απο τορρεντ το PES 2009 για PC, για να το δοκιμασω πρωτα, να αποκτησω ιδίαν άποψη και έτσι να το αγορασω αν αξίζει τα λεφτα του !

Παω απο το μενου στην επιλογη Network για να δω κανα μενου (και οχι φυσικα να παιξω, μιας και ειναι πειρατικη εκδοση) και μετα τον ελεγχο για network, μου βγαζει το εξης μηνυμα : Unable to transmit using UDP port 5730. Αλλαξα στο ρουτερ μου τις ρυθμισεις (port forward), μεχρι που εκανα και τελειως disable το firewall του ρουτερ και δυστυχως κανενα αποτελεσμα, παιρνω το ιδιο μηνυμα !

Καμια προταση ? Φταιει που ειναι πειρατικο ? Γιατι δεν μου ανοιγει το port αυτο οσο και αν εχω προσπαθησει ? Γιατι αν εχω το ιδιο προβλημα και να παρω το γνησιο, τοτε θα πεταξω τα λεφτα μου, μιας και το online κομματι για μενα ειναι SOS :(

Σας ευχαριστω ...

Μήπως τη συγκεκριμένη πόρτα την κόβει και το firewall του λειτουργικού σου? Για ρίξε μια ματιά. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται να ανοιχτεί μόνο η συγκεκριμένη πόρτα ή κάποιο range, του στιλ 5730-5739.

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με τα replay στο παιχνιδι? οταν δειχνει replay ή περιμενω να εκτελεσω κορνερ ή οταν κανει ελευθερο ο τερματοφυλακας, οταν δηλαδη η καμερα φευγει απο το κανονικο και δειχνει απο ζουμ, τοτε ολα πανε πιο γρηγορα...Σαν να βλεπω το ματσ σε fast forward μεχρι να αλλαξει παλι η καμερα...

κανεις καμια λυση γι αυτο? εχω το pc της υπογραφης και παιζω σε αναλυση 1900 χ 1080.

Σου κάνει και σπασίματα βγάζοντας ένα άσπρο πλαίσιο στα άκρα της οθόνης να φανταστώ;Ενεργοποίησε το frame skipping και πες αν έφτιαξε :-)
Δημοσ.
Γεια σας και απο μενα,

Μια απορια σας παρακαλω να μου λυσετε ...

Κατεβασα απο τορρεντ το PES 2009 για PC, για να το δοκιμασω πρωτα, να αποκτησω ιδίαν άποψη και έτσι να το αγορασω αν αξίζει τα λεφτα του !

Παω απο το μενου στην επιλογη Network για να δω κανα μενου (και οχι φυσικα να παιξω, μιας και ειναι πειρατικη εκδοση) και μετα τον ελεγχο για network, μου βγαζει το εξης μηνυμα : Unable to transmit using UDP port 5730. Αλλαξα στο ρουτερ μου τις ρυθμισεις (port forward), μεχρι που εκανα και τελειως disable το firewall του ρουτερ και δυστυχως κανενα αποτελεσμα, παιρνω το ιδιο μηνυμα !

Καμια προταση ? Φταιει που ειναι πειρατικο ? Γιατι δεν μου ανοιγει το port αυτο οσο και αν εχω προσπαθησει ? Γιατι αν εχω το ιδιο προβλημα και να παρω το γνησιο, τοτε θα πεταξω τα λεφτα μου, μιας και το online κομματι για μενα ειναι SOS :(

Σας ευχαριστω ...

εμενα το εκοβε το firewall του Nod32 αν το εχεις καντο disable και εισαι οκ

Δημοσ.
Σου κάνει και σπασίματα βγάζοντας ένα άσπρο πλαίσιο στα άκρα της οθόνης να φανταστώ;Ενεργοποίησε το frame skipping και πες αν έφτιαξε :-)

To άσπρο περίγραμμα του maximized παραθύρου αντί για full screen μου το κανε και μενα και σερνόταν φυσικά εκείνη τι στιγμή ενώ μετά πήγαινε σε ff. Μετά από δοκιμές διαπίστωσα αυτό που λές. Μέχρι στιγμής πάει άψογα. Το be a legend είναι απίστευτο, να δουμε αν θα κρασάρει. Γενικά έχω κολλήσει άσχημα με το παιχνίδι και το ανανεωμένο gameplay και ομολογώ πως δεν το περίμενα.

edit: τελικά μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει με το αν υπάρχουν άλλα ανοιχτά παράθυρα ή οχι, κάτι τέτοιο παρατήρησα.

Δημοσ.
το κατάλαβα ότι δεν μπορώ να την αλλάξω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...το σύστημα μου το βγάζει good (8800 gts,2gb ram μπλα μπλα) έχω τα τελευταία drivers και 22άρα οθόνη..δεν γίνεται να παίζω το crysis και όλα τα παιχνίδια σε 1680χ1050 και ένα απλό ποδοσφαιράκι σε 1280χ720!!!!!

το παιχνίδι το έφερε ο θείος που το όνομα του ξεκινάει με skull και ποτέ δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα...κανένας χριστιανός που να μπορεί να καταλάβει το γιατί?

btw το παιχνίδι το έχω κάνει install σε άλλον σκληρο και όχι στον c: αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί άπειρα παιχνίδια τα έχω εκεί..:shifty:

Κοίτα, όντως η κάρτα σου είναι καλή, περίεργο αυτό που συμβαίνει, εγώ έχω μια 8800gt και μου παίζει στα 1920x1200 άψογα. Δε γνωρίζω αν μπορούν να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις χειροκίνητα, μέσω κάποιου configuration file (μήπως ξέρει κάποιος για αυτό), αλλά θα σου έλεγα να τσεκάρεις μήπως είναι θέμα με την οθόνη σου (η κάρτα σίγουρα το παίζει), μήπως δεν έχει μπει σωστά κανένας driver κλπ.

Πάντως πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως το Pro τα τελευταία χρόνια διακρίνεται από τσαπατσουλιά σε όλους σχεδόν τους τομείς του: Μενού, γραφικά, settings και φυσικά και στο gameplay, οπότε αν το πρόβλημά σου αποτελούσε μέρος κάποιας τσαπατσουλιάς από τη μεριά του παιχνιδιού, δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση...

Δημοσ.

στα προηγουμενα pro (οταν παιζεις με keyboard) με τα L1 L2 L3 L4 R1 R2 R3 R4 εκανα καποια κολπακια

τωρα κανει μονο πασες

γιατι?

Δημοσ.

ρε παιδια, μιλαμε οτι ειναι οτι πιο αισχρο εχω παιξει ποτε στα 24 χρονια μου!

θα συνεχισω με το 2008, και οταν βγει ενα pes που ν'αξιζει, θα το αγορασω.

Δημοσ.
Εμένα μ'αρέσει το gameplay του πολύ περισσότερο από το περσινό...

Αν δεν είχε και τα crashes... :-(

Εμένα πάλι δεν κάνει καθόλου crashes αλλά κάνει το σπαστικο κόλλημα που και που όπως προαναφέρω.

Α και τα Nvidia PhysX τα έσβησα αλλά πάλι τα ίδια

Δημοσ.
ρε παιδια, μιλαμε οτι ειναι οτι πιο αισχρο εχω παιξει ποτε στα 24 χρονια μου!

θα συνεχισω με το 2008, και οταν βγει ενα pes που ν'αξιζει, θα το αγορασω.

Ελπιζω να αστειευεσαι γιατι το 2008 ηταν απο τα χειροτερα pes ever. Δηλαδη ειμαι ετοιμος να βγαλω το kickoff αμα ειναι χειροτερο απο το περσινο αισχος.

Δημοσ.

Πολύ καλύτερο, και πολύ δυσκολότερο, γεγονός το οποίο το κάνει ρεαλιστικότερο. Πλέον δηλαδή στο regular (δεν είμαι για παραπάνω) δεν μπορείς να παίρνεις τον Μέσι και να περνάς σαν σταματημένη όλη την άμυνα της ManU. Ούτε την άμυνα της Λυών δεν περνάς σαν σταματημένη πλέον.

Άντε να βγεί και το mod με την superleague, να γουστάρουμε πάλι...

Δημοσ.

εγω παντος στο proffesional βαζω 3αρες συνεχεια στο 2008 δεν γινοταν αυτο!

γιαυτο και παιζω στο top player που ειναι ελαχιστα πιο δυσκολο

Δημοσ.

ειναι αρκετα ποιο δυσκολο, και θελει διαφορετικο τροπο παιχνιδου. ποιο ομαδικο. Αλλα δεν ειναι ασχημο. Ισα ισα καλυτερο απο οσο πιστευα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...