Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφού πληρώ όλα τα προαπαιτούμενα requirements γιατί να το κάνει αυτό???

Nαι, δεν εννοώ το setup που έχει το Pc σου. Αυτό φτάνει και περισσεύει.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να το κάνει για οπιονδήποτε λόγο, (είτε επειδή παίζουν κάποια βαριά background services,είτε επειδή δεν έχουν "κατσει" καλά οι drivers, είτε λόγω κάποιας επιλογής στο control panel της nvidia)...

Εχεις ανοίξει δεύτερη οθόνη σαν κλώνο?

who knows... :-(

Δημοσ.

Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με τα replay στο παιχνιδι? οταν δειχνει replay ή περιμενω να εκτελεσω κορνερ ή οταν κανει ελευθερο ο τερματοφυλακας, οταν δηλαδη η καμερα φευγει απο το κανονικο και δειχνει απο ζουμ, τοτε ολα πανε πιο γρηγορα...Σαν να βλεπω το ματσ σε fast forward μεχρι να αλλαξει παλι η καμερα...

κανεις καμια λυση γι αυτο? εχω το pc της υπογραφης και παιζω σε αναλυση 1900 χ 1080.

Δημοσ.
Το Lagarisma στο online είναι επειδή δεν έχει ελληνικό server?

Τι φταίει ακριβώς ;

Ρητορική ερώτηση... :-)

Δημοσ.
Nαι, δεν εννοώ το setup που έχει το Pc σου. Αυτό φτάνει και περισσεύει.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να το κάνει για οπιονδήποτε λόγο, (είτε επειδή παίζουν κάποια βαριά background services,είτε επειδή δεν έχουν "κατσει" καλά οι drivers, είτε λόγω κάποιας επιλογής στο control panel της nvidia)...

Εχεις ανοίξει δεύτερη οθόνη σαν κλώνο?

who knows... :-(

Το Brother In Arms:Hell's Highway το έπαιζα με full όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.Τωρα γιατί γίνεται αυτό??

Μήπως να δοκιμάσω να απεγκαταστήσω τα Nvidia PhysX (τα οποία ούτε γνωρίζω τι είναι αλλά εγκαταστήθηκαν με το Brother In Arms:Hell's Highway).Απλά δεν θυμάμαι αν είχα εγκαταστήσει το Pro πριν απο το ΒΙΑ.

Δημοσ.
Αναφέραν κάποια παιδιά crashes στο be a legend. Στο net διάβασα συγκεκριμένα οτι σε αυτό το mode παιχνιδιού, παίζεις μέχρι

το 10ο παιχνίδι και μετά μονίμως κρασάρει και δεν μπορείς να συνεχίσεις.

Ισχύει ή τα crashes είναι random? :rolleyes:

Μου κράσαρε κι εμένα. Δεν ξέρω αν είναι 10 τα παιχνίδια, πάντως μου κράσαρε και τη δεύτερη φορά που το ξεκίνησα. Μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με τα παιχνίδια που παίζεις εσύ κι όχι αυτά που κάνεις skip. Επίσης όντως δεν μπόρεσα να ξεφύγω το crash με τίποτα, ούτε με παλιότερα saves. Απλά κάποια στιγμή θα κρασάρει και μετά δε θα μπορεί να συνεχίσει. Οπότε συνιστώ να μην το ξεκινήσετε.

Κρίμα και ήταν γαμάτο mode!

Δημοσ.

ρε παιδιά συγνώμη..να κάνω μια ηλίθια ερώτηση?Την ανάλυση και γενικώς τα display settings απο πού τα αλλάζετε?Μέσα στο παιχνίδι δεν βρήκα κάτι τέτοιο και στο installation dir ενα αρχείο που έχει με το όνομα settings δεν μου δίνει ανάλυση πάνω απο 1024χ768..:X:shifty:

Δημοσ.
ρε παιδιά συγνώμη..να κάνω μια ηλίθια ερώτηση?Την ανάλυση και γενικώς τα display settings απο πού τα αλλάζετε?Μέσα στο παιχνίδι δεν βρήκα κάτι τέτοιο και στο installation dir ενα αρχείο που έχει με το όνομα settings δεν μου δίνει ανάλυση πάνω απο 1024χ768..:X:shifty:

Αν δε σου δίνει πάνω από αυτή, τότε μάλλον δεν μπορείς να την αλλάξεις δυστυχώς.

Δημοσ.

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\Settings

στο online σας βγαζει an error has occured ?

(μου το εφερε ο θειος )

προφανως πρεπει απο εδω και περα να παιζουν μονο τα γνησια. Οι servers για οποιονδηποτε τελειωσαν

Δημοσ.
Μου κράσαρε κι εμένα. Δεν ξέρω αν είναι 10 τα παιχνίδια, πάντως μου κράσαρε και τη δεύτερη φορά που το ξεκίνησα. Μάλλον πρέπει να έχει να κάνει με τα παιχνίδια που παίζεις εσύ κι όχι αυτά που κάνεις skip. Επίσης όντως δεν μπόρεσα να ξεφύγω το crash με τίποτα, ούτε με παλιότερα saves. Απλά κάποια στιγμή θα κρασάρει και μετά δε θα μπορεί να συνεχίσει. Οπότε συνιστώ να μην το ξεκινήσετε.

Κρίμα και ήταν γαμάτο mode!

Η απαντηση τους:

Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

The error you have described is already known.

We apologize for the inconvenience this might have caused. Our development

team is working on a solution for this issue

Your Konami Support Team

Δημοσ.
Η απαντηση τους:

Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

The error you have described is already known.

We apologize for the inconvenience this might have caused. Our development

team is working on a solution for this issue

Your Konami Support Team

bot... :whistle:

Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα,

Μια απορια σας παρακαλω να μου λυσετε ...

Κατεβασα απο τορρεντ το PES 2009 για PC, για να το δοκιμασω πρωτα, να αποκτησω ιδίαν άποψη και έτσι να το αγορασω αν αξίζει τα λεφτα του !

Παω απο το μενου στην επιλογη Network για να δω κανα μενου (και οχι φυσικα να παιξω, μιας και ειναι πειρατικη εκδοση) και μετα τον ελεγχο για network, μου βγαζει το εξης μηνυμα : Unable to transmit using UDP port 5730. Αλλαξα στο ρουτερ μου τις ρυθμισεις (port forward), μεχρι που εκανα και τελειως disable το firewall του ρουτερ και δυστυχως κανενα αποτελεσμα, παιρνω το ιδιο μηνυμα !

Καμια προταση ? Φταιει που ειναι πειρατικο ? Γιατι δεν μου ανοιγει το port αυτο οσο και αν εχω προσπαθησει ? Γιατι αν εχω το ιδιο προβλημα και να παρω το γνησιο, τοτε θα πεταξω τα λεφτα μου, μιας και το online κομματι για μενα ειναι SOS :(

Σας ευχαριστω ...

Δημοσ.
Αν δε σου δίνει πάνω από αυτή, τότε μάλλον δεν μπορείς να την αλλάξεις δυστυχώς.

το κατάλαβα ότι δεν μπορώ να την αλλάξω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...το σύστημα μου το βγάζει good (8800 gts,2gb ram μπλα μπλα) έχω τα τελευταία drivers και 22άρα οθόνη..δεν γίνεται να παίζω το crysis και όλα τα παιχνίδια σε 1680χ1050 και ένα απλό ποδοσφαιράκι σε 1280χ720!!!!!

το παιχνίδι το έφερε ο θείος που το όνομα του ξεκινάει με skull και ποτέ δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα...κανένας χριστιανός που να μπορεί να καταλάβει το γιατί?

btw το παιχνίδι το έχω κάνει install σε άλλον σκληρο και όχι στον c: αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί άπειρα παιχνίδια τα έχω εκεί..:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...