Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε τα rosters τι θα γίνει ρε παιδιά? Θα βγει κανένα patchάκι ή θα τρώμε στην μάπα τα περσινά line ups των ομάδων? Έλεος δηλαδή.........

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναφέραν κάποια παιδιά crashes στο be a legend. Στο net διάβασα συγκεκριμένα οτι σε αυτό το mode παιχνιδιού, παίζεις μέχρι

το 10ο παιχνίδι και μετά μονίμως κρασάρει και δεν μπορείς να συνεχίσεις.

Ισχύει ή τα crashes είναι random? :rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ τρώω ένα crash ανά ~τρία παιχνίδια, και στο master league.

Το παράτησα μέχρι να βγει patch.

Εγώ Τσου Λου που έπαιξα με τον Ολυμπιακό :P (μόνο έτσι μπορούμε φέτος) δύο παιχνίδια, έπαιξε άψογα. Και άλλα 3 μάτς στο Be a Legend, κι εκεί όλα καλά. Κανένα crash.

Στο Τσου Λου εσένα κρασάρει Θάνο?

Δημοσ.
Εγώ τρώω ένα crash ανά ~τρία παιχνίδια, και στο master league.

Το παράτησα μέχρι να βγει patch.

Το κακό είναι οτι, απότι αναφέρεται το patch θα βγει σε 3 βδομαδες

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει λίγο το football manager που παραδοσιακά η πρώτη έκδοση βγαίνει με ένα χοντρό bug (βλ. οι αμυντικοι δεν παίζουν άμυνα στο 2008) και πρέπει να περιμένεις το patch.

Σε exhibition mode πάντος δεν είδα κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

ελα δωσε λινκ!!μην το καθυστερεις!

εμενα δεν μου κολλησε καθολου.ουτε με πεταξε!επαιξα 3 συνεχομενες διοργανωσεις τσ.λ. μεασ εξω παιχνιδια και ολα οκ!

Δημοσ.

Στο WE Hellas πάντως μόνο ένα Pack Fix Resolution έχει βγεί και νομίζω ότι θα περιμένουν πρώτα να βγεί το επίσημο update με τα ενημερωμένα ρόστερ των ομάδων για να βγάλουν και εκεί faces modding και patches.

Δημοσ.

Παιδιά εμένα το game κολλάει κάπως,ειδικά στις μακρινές μπαλιές.

Το δοκίμασα με όλα full 1280 x1024 και μία με όλα low 800 x 600

και συνεχίζει και κολλάει.Κατέβασα καινούργιους drivers και πάλι τα ίδια.

Επίσης στα settings δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το v-sync αλλά το έχω ON από τις ρυθμίσεις της Nvidia

Πειράζει που έχω εγκατεστημένα τα Nvidia PhysX ???

To ίδιο πρόβλημα είχα και με το Demo....

Γιατί γίνεται αυτό????

Εχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα???

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι στο PC σου αλλά στα κεφάλια του αρχιλαμόγιου Τσακατσούκα και του θιάσου του.

Δημοσ.
Παιδιά εμένα το game κολλάει κάπως,ειδικά στις μακρινές μπαλιές.

Το δοκίμασα με όλα full 1280 x1024 και μία με όλα low 800 x 600

και συνεχίζει και κολλάει.Κατέβασα καινούργιους drivers και πάλι τα ίδια.

Επίσης στα settings δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το v-sync αλλά το έχω ON από τις ρυθμίσεις της Nvidia

Πειράζει που έχω εγκατεστημένα τα Nvidia PhysX ???

To ίδιο πρόβλημα είχα και με το Demo....

Γιατί γίνεται αυτό????

Εχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα???

Nvidia Physx έχω κι εγώ σε Vista 64 και έχω ενεργοποιήσει το Vsync (εμένα με αφήνει παρεμπιπτόντως) και παίζω σε ανάλυση 1680Χ1050 με logitech rumblepad 2 cordless σε full screen (αναφέρθηκε και αυτό το πρόβλημα, γι' αυτό το αναφέρω εδώ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. (μέχρι στιγμής, γιατί ο διάολος έχει πόδια πολλά και η Konami, ακόμη περισσότερα).

Δημοσ.
Το πρόβλημα δεν είναι στο PC σου αλλά στα κεφάλια του αρχιλαμόγιου Τσακατσούκα και του θιάσου του.

To συγκεκριμένο πρόβλημα, μάλλον είναι στο Pc του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...