Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Σας βγάζει εσάς στα γραφικά την ώρα του παιχνιδιού μια γραμμή διαφανείς στην μέση της οθόνης οταν ενναλάσονται τα γραφικά? Το κανε και στο προηγούμενο Pro. Τι ειναι αυτο ?

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια ερώτηση. Σας βγάζει εσάς στα γραφικά την ώρα του παιχνιδιού μια γραμμή διαφανείς στην μέση της οθόνης οταν ενναλάσονται τα γραφικά? Το κανε και στο προηγούμενο Pro. Τι ειναι αυτο ?

enable v-sync

Δημοσ.

Το demo, γιατί αυτό έχω παίξει μέχρι στιγμής, πάει καλύτερα από το περσινό. Πχ, δεν κάνει τα τρομερά κολλήματα όταν την ακουμπάει ο τερματοφύλακας. Να δούμε και το full game (σε 5 ώρες λέει ο μπάρμπας).

Δημοσ.

Απο τα 3d settings της Ati 4870 έχει wait for vertical refresh OFF , unless aplication specifies. To έβαλα always on και διορθώθηκε απο ότι φαίνεται. Θα έχω τίποτα προβλήματα με αυτή την ρύθμιση απο την κάρτα και οχι απο τα settings του παιχνιδιού?

Δημοσ.

Σε full screen δε μου δουλεύει το gamepad, ενώ σε windowed mode δουλεύει μια χαρά! Έλεος!

Νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει αυτό σε παλιότερο pro, έχει ακούσει κανείς καμιά λύση για fullscreen? Το gamepad είναι το logitech cordless rumblepad II...

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι ποιο δυσκολο από το περσινό το επίπεδο top player ή εγώ ξέχασα να παίζω...μου φαίνεται αισθητά δυσκολότερο...

Δημοσ.
Άκουσα καλά;;; Έχει ακόμη Λούα Λούα, Νούνιεζ και Σέζαρ και δεν έχει Ντιόγο, Ντούντου;; Αίσχος!!

(Ο καθένας με τον πόνο του :lol:)

Καλά άκουσες και φυσικά είναι αίσχος!!!! Ε ΗΜΑΡΤΟΝ!! Μια φορά πήρε Licences αυτή η Konami και κατάφερα να μας βάλει να παίζουμε με τον Λούα Λούα και τον Nunez... και χωρίς Ντιόγο, Ντούντου ... προσωπικά ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. :X:rolleyes:

(δηλαδή το φίφα γιατί να είναι UPDATE ακόμα και με τις τελευταίες μεταγραφές?)

Πάντως και εμένα μου φαίνεται αρκετά δυσκολότερο απο το περσινό!!

Να την πω και την αμαρτία μου? Αν και περίμενα σαν τρελός το Pro2009 και είχα παίξει μόνο 2-3 παιχνίδια fifa... ΙΣΩΣ (ωραία δεν το είπα) να είναι λίγο καλύτερο το fifa για τα δικά μου γούστα τελικά. Βέβαια ίσως να έχω ξενερώσει πολύ με τα roster του Pro και να μου βγαίνει η κακία ... :fear:

Anyway ... θα δείξει ύστερα απο μερικά ακόμα παιχνίδια ...

(Να ξαναπώ ότι είναι απαράδεκτο να μην έχει τις μεταγραφές του καλοκαιριού????)

:X

Δημοσ.

Εμένα μου φάνηκε το ίδιο στην δυσκολία.

Έπαιξα το 1 ματς top player και κέρδισα 1-0.

Το Fifa παραμένει πολύ καλύτερο στις κονσόλες και σαν δυσκολία.

Δημοσ.
λένε βασικά για update την επίσημη μέρα κυκλοφορίας δηλαδή στης 17 που πιθανόν να έχει όλες τις μεταγραφές

+1

Έχω παρατηρήσει crashes στο Champions League και στο Be a Legend.

Για το αυθεντικό μιλάω.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες, απ' ότι διαβάζω σε διάφορα forum.

Δημοσ.
+1

Έχω παρατηρήσει crashes στο Champions League και στο Be a Legend.

Για το αυθεντικό μιλάω.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν αρκετοί χρήστες, απ' ότι διαβάζω σε διάφορα forum.

Kι εγώ έφαγα κάμποσα crashes, και νόμιζα πως έφταιγε το Sli... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...