Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζει online ακόμα και με τις εκδόσεις των θείων (προς το παρόν). Προσωπικά δεν έχω ξαναπαίξει online αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε αρκετά αργό (δε μου άρεσε η εμπειρία). Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι.

Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι αρκετά ωραίο. Το Be a legend, ιδίως, μου άρεσε αρκετά. Αυτά προς το παρόν...

Δημοσ.
Ο έλληνας θείος που το έχει πάντως, είναι down. Ο άλλος, ο ντίντης, που το έχει, απαιτεί να επιστρέψεις όλο το αρχείο, αλλιώς τρώς warnings. Εγώ πάντως περιμένω να μας γράψει κάποιος εντυπώσεις από το mp, γιατί αν όντως έχει βελτιωθεί, πιστεύω ότι αξίζει αυθεντικό.

Μία φορά τον χρόνο το αγοράζουμε εξάλλου κι αν έχεις και καλή παρέα, κάνεις απόσβεση. ;)

Αυτή τη στιγμή το έχουν δύο έλληνες θείοι και λειτουργούν και οι δύο κανονικά. Μάλιστα ο έλληνας θείος με τ'όνομα το έχει freeleech! :-D

Δημοσ.
Αυτή τη στιγμή το έχουν δύο έλληνες θείοι και λειτουργούν και οι δύο κανονικά. Μάλιστα ο έλληνας θείος με τ'όνομα το έχει freeleech! :-D

Με 186 seeders και 1533 leechers :confused: δεν πρόκειται να κατέβει ούτε σε μία εβδομάδα.

Μιλάμε, πρέπει να είναι το most popular torrent της χρονιάς...:lol:

Δημοσ.
αν δεν παιζει παλι online δε νομιζω να το αγορασει κανεις

Ακριβώς αυτό και μου φένεται περίεργο πως οι εκδόσεις του Θείου παίζουν online.

Δημοσ.
Ακριβώς αυτό και μου φένεται περίεργο πως οι εκδόσεις του Θείου παίζουν online.

Εγώ ξέρω ότι αν συνεχίσουν να παίζουν online οι εκδόσεις του θείου, τότε είναι που δεν θα το αγοράσει κανείς και μάλιστα όσοι πρόλαβαν και το αγόρασαν θα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο. :lol:

Δημοσ.
Με 186 seeders και 1533 leechers :confused: δεν πρόκειται να κατέβει ούτε σε μία εβδομάδα.

Μιλάμε, πρέπει να είναι το most popular torrent της χρονιάς...:lol:

Εμένα πάντως μου ήρθε σε μια νύχτα...:-)

Θα το βάλω σε λίγο να δω τι λέει. Και πιο εμπεριστατωμένα το βράδυ μετά το ματς με την παρέα (και τα pads :-D).

Δημοσ.

στους θειους μην κοιτατε seeders k leechers αμα ξερετε οτι ο θειος σας ειναι καλος και με 5 seeder θα πιασετε full speed...(το οποιο δεν ισχιει για τους ελληνικους)

παντως οντως εχει γινει χαμος

Δημοσ.

Άκουσα καλά;;; Έχει ακόμη Λούα Λούα, Νούνιεζ και Σέζαρ και δεν έχει Ντιόγο, Ντούντου;; Αίσχος!!

(Ο καθένας με τον πόνο του :lol:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...