Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οντος λες και γυνεται εσκεμενα για να εχουν λογο να πουλισουν κονσολες.

μηπος το απετει "το σημβολεο" αναμεσα στις εκαστοτε εταιριες?

χμ να δεις πως σιγουρα το περνουν μερικοι το bonus τους...

για να γινει πορτ, πρεπει να υπαρχει αλλη ομαδα..προγραμματιστων, ειδικα σε μεγαλες εταιριες...οπως την ΕΑ..το καθε κλαδο ειναι ξεχωριστο...η μηχανη του ΦΙΦΑ εχει φτιαχτει για την κονσολα...ειδικα και οχι για το Pc. εκεί θεωρώ είναι το πρόβλημα.

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για να γινει πορτ, πρεπει να υπαρχει αλλη ομαδα..προγραμματιστων, ειδικα σε μεγαλες εταιριες...οπως την ΕΑ..το καθε κλαδο ειναι ξεχωριστο...η μηχανη του ΦΙΦΑ εχει φτιαχτει για την κονσολα...ειδικα και οχι για το Pc. εκεί θεωρώ είναι το πρόβλημα.

με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να βλεπουμε κανενα πορτ απο κονσολες.

οπως θα γνωριζεις ομως εχουμε πολλα τετια παραδηγματα. (και πολλες φορες μαλιστα τα βριζουμε!)

επισεις ακομα και ετσι να ειναι δυσκολευομε να πιστεψω πως οι εταιριες που το ακολουθουν κατα καιρους

επιλεγουν τον δυσκολο δρομο (αν ισχυριστουμε δηλαδι οτι εχει περισσοτερη δουλια)

αρα καπου αλλου ειναι το προβλημα...

Δημοσ.
με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να βλεπουμε κανενα πορτ απο κονσολες.

οπως θα γνωριζεις ομως εχουμε πολλα τετια παραδηγματα. (και πολλες φορες μαλιστα τα βριζουμε!)

επισεις ακομα και ετσι να ειναι δυσκολευομε να πιστεψω πως οι εταιριες που το ακολουθουν κατα καιρους

επιλεγουν τον δυσκολο δρομο (αν ισχυριστουμε δηλαδι οτι εχει περισσοτερη δουλια)

αρα καπου αλλου ειναι το προβλημα...

δεν ξερω, η λογικη ειναι οτι η μηχανη ειταν φτιαγμενη μονο για το χβοχ360...εκει ειναι ολο το θεμα...τωρα να φτιαξουν μηχανη για το pc, κοστιζει, και παλι σας λεω, η πωλησεις στο pc δεν ειναι αρκετες για να κατσουν να ασχοληθουν. Time is money...

Δημοσ.
δεν ξερω, η λογικη ειναι οτι η μηχανη ειταν φτιαγμενη μονο για το χβοχ360...εκει ειναι ολο το θεμα...τωρα να φτιαξουν μηχανη για το pc, κοστιζει, και παλι σας λεω, η πωλησεις στο pc δεν ειναι αρκετες για να κατσουν να ασχοληθουν. Time is money...

Nαι μεν, αλλά αν δεν μπουν στον κόπο να το βελτιώσουν, δεν πρόκειται να δουν και πωλήσεις...

(φαύλος κύκλος-όπως στρώνεις κοιμάσαι, και άλλες παροιμίες).

Στην τελική, αν δεν τους ενδιαφέρει η Pc έκδοση, ας μην την κυκλοφορήσουν καθόλου.

Δημοσ.
Nαι μεν, αλλά αν δεν μπουν στον κόπο να το βελτιώσουν, δεν πρόκειται να δουν και πωλήσεις...

(φαύλος κύκλος-όπως στρώνεις κοιμάσαι, και άλλες παροιμίες).

Στην τελική, αν δεν τους ενδιαφέρει η Pc έκδοση, ας μην την κυκλοφορήσουν καθόλου.

σωστα..αλλα..μετα θα εχουν παραπονα...απλα μετα το βιντεο μπορει να κανω λαθος...η pcakides θελαν κατι να παιζετε με ευκολια στο Pc, Και γιαυτο μαλλον παιζετε διαφορετικα, με προϋπόθεση το keybaord και Moyse.

Δημοσ.

H EA ήδη χρησιμοποιεί τρεις ομάδες για το FIFA. Μια για τις next-gen κονσόλες, μια για PS2 και PC, και μια για το Wii. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει απλά ένα port. Το ότι η μηχανή είναι ειδικά φτιαγμένη για το Xbox360 δεν στέκει ως δικαιολογία. Σε πολλά port από το Xbox στο PC ισχύει αυτό.

Δημοσ.

μετα το προβλημα με την GPU, κατεληξα να χρησιμοποιω τη Radeon 9250 που μου εδωσε ενα φιλαρακι, την οποια εκανα λιγο o/c...

το pes2009 τρεχει σχετικα καλα, σε 1280*1024. αλλα σε 1024*768, δεν παλευεται το "χορταρι"...

το pes2008 ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ με αυτη την καρτα.

με την παλία GPU, ειχα παλι προβληματακια με το 2008. με αυτο το χρεπι την 9250, κατι γινεται στο 2009, αλλα το 2008 με τιποτα.

-------------------------------

λοιπον, μαλλον ειναι το πιο αθλιο PES ολων των εποχων. δεν ειμαι σιγουρος για το αν εγω ειμαι κουλος και βλαξ ή αυτο ειναι οτι χειροτερο εχουμε δει μεχρι σημερα.

ειναι δυνατον ο tevez να μην μπορει να κανει control?

ειναι δυνατον ο οποιοσδηποτε τερματοφυλακας να κανει εξοδους νικοπολιδηκες?

ειναι δυνατον να μην μπορω να ριξω ενα καλο σουτ με ελπιδες εξω απο την περιοχη, χωρις να παει 2 μετρα πανω απο το δοκαρι?

γιατι για μεσ' την περιοχη δεν το συζητω, ή κοντρα σε ποδαρι θα παει ή στον τερματοφυλακα.

ειναι δυνατον με tevez, ronaldo, rooney, gerard και torres να μην μπορω να περασω 1 παιχτη, οταν η engine μπορει?

ειναι δυνατον να μην μπορω να ξεφυγω απο τον agger, εχοντας tevez και αφου τον εχω ηδη περασει? ειναι τοσο γρηγορος ο agger?

μαλλον εχουμε να κανουμε με τη μεγαλυτερη πατατα ολων των εποχων. ελπιζω να κανω λαθος και να μην ειναι ετσι το full game..

Δημοσ.

Κατέβασα το Demo και με full τα graphic detail και ανάλυση 1280χ1024 μου κάνει κάτι σπασίματα σε μακρινές μπαλιές.Δεν είναι από το v-sync γιατί το έχω ενεργοποιημένο πάντα

Δημοσ.
μήπως γνωρίζεις κανείς καμια καλή καρτα γραφικών για να παίζει καλάτο PES 2009

Η φθηνότερη που θα στο παίξει σίγουρα απροβλημάτιστα.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&page=2&category=69977735&catalog=20

θα πεταει το pes με αυτη την καρτα! εδω εγω το παιζω με μια Radeon 9250, σε low settings @ 1280*1024 και μαλιστα χωρις vertex shaders και πολλα SOU MOU... :-D

και μιλαμε για 240Hz μνημης DDR 1... :-)

Δημοσ.

To παιχνίδι πότε κυκλοφορεί????

Στο gamespot δείχνει για όλες τις κονσόλες 11 Νοεμβρίου και για την έκδοση PC γράφει ΤΒΑ.

Στο Gametrailers λέει 28 Οκτωμβρίου για κονσόλες και PC

Δημοσ.

να πω και εγώ την γνώμη μου....Έπαιξα το demo και μπορω να πώ οτι οι παίχτες ειναι 100% real δλδ το σωμα με σώμα τα τζαρτζαρισματα αλλα απο το demo δεν μπορεις να βγάλεις και πάρα πολλα συμπεράσματα μιας και σου δίνουν το 70% του παιχνιδιού...

Ελπίζω να μην έδωσαν ένα καρο λεφτά στην UEFA για τα δικαιώματα του CL και να μην τους έμεινε τιποτα για την engine!!

Αντε να δούμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...