Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλάκα έχουν αυτά τα screenshots αλλά αυτό είναι το πρόβλημα;

edit. Πάντως, είναι σαφώς βελτιωμένο το gameplay και μου αρέσει ο χειρισμός του (αν και καμιά φορά κάνουν κάτι περιστροφές πατώντας την μπάλα χωρίς εγώ να το θέλω, δεν κατάλαβα ακόμα με ποιο συνδυασμό κινήσεων στο pad γίνεται).

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει, στον τομεα οπτικος ρεαλισμος το FIFA παιρνει αριστα, σε σχεση με το πλαστικοποιημενο Pro. Απο την αλλη τα πιο sharp γραφικα του δινουν ενα μικρο προβαδισμα στο οτι εχεις πολυ ξεκαθαρη εικονα του παιχνιδιου, της καθε κινησης των παιχτων και εν γενει καλυτερη αντιληψη gameplay.

Δημοσ.
Η παρακατω photo ειναι αφιερωμενη στον φιλο john2gr :mrgreen:

Λες και αυτά δε γίνονταν ούτε στο PES 5 ή στο PES 6 (που θεωρήθηκαν τα καλύτερα της σειράς)! Το ότι το PES 2009 μοιάζει εμφανισιακά με το 2008 δε σημαίνει ότι ξαφνικά πρέπει να του φορτωθούν ακόμα και "αμαρτίες" που ούτε καν τους δίναμε σημασία τόσα χρόνια! Το σημαντικό για όσους παίζουν PES είναι το gameplay και αυτό έχει επιστρέψει, αν όχι 100%, σε σημαντικό βαθμό (σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από του FIFA στο PC) και εκεί πρέπει να μείνουμε! Τα animations είναι το μόνο πολύ άσχημο σημείο του συγκεκριμένου παιχνιδιού... Όλα τα άλλα έχουν στρώσει και, γενικώς, το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το PES 2008!

Όποιος ενδιαφέρεται για τα animations και το χορτάρι περισσότερο από το gameplay ας παίξει FIFA! (No offense, απλώς ο καθένας επιλέγει με τα κριτήριά του) Ελπίζω μόνο να προσέξατε ότι τα μοντέλα παικτών και η rendering engine του FIFA έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα από το 2007 και ότι απλώς έχουν προστεθεί ψευτο-εφφέ (bump maps, depth-of-field κλπ.) από πάνω τους για να παλεύονται! Και, επιτέλους, ας φτιάξει κάποιος αυτή την τεράστια μπάλα του FIFA 07-08-09!!!

Αναφέρομαι πάντα στην έκδοση PC...

ΥΓ: Το post μου δεν είναι επιθετικό (επειδή ίσως έτσι φαίνεται το ύφος του) ;)

Δημοσ.

Ακόμα ένα σημείο είναι σπαστικό στο Pro Evolution Soccer o αντίπαλος όταν βαράει σουτ(πριν γίνει το out) το σπαστικό είναι οτι ο παίχτης πηγαίνει αυτοματα στην μπάλα να την πάρει αντί να την αφήσει.

Δημοσ.

Ωωωωωχ, αφού τα έχουμε πει 500.000 φορές. Στα PC δεν υπάρχει σύγκριση, το PES είναι πολύ καλύτερο. Ακόμα και με τα όποια προβλήματά του (ειδικά με την περσινή κοροϊδία). Στις next gen κονσόλες πάλι δεν υπάρχει σύγκριση, μόνο που εκεί είναι ανάποδα τα πράγματα.

Δημοσ.

Αντε να δούμε πως θα είναι το PES 09.

Και οι απαιτήσεις που είδα και βρήκα είναι

Minimum requirements:

- Windows XP SP2, Vista

- Intel Pentium 4 1.4 GHz

- 1 GByte RAM

- 6 GByte HDD

- Geforce FX or Radeon 9700. Pixel/Vertex Shader 2.0 and 128 MByte VRAM.

- 800 x 600 resolution

Recommended system:

- Windows XP SP2, Vista

- Intel Pentium 4 3.0 GHz

- 2 GByte RAM

- 8 GByte HDD

- Geforce 6800 GT/GS, Radeon x1600 or higher. Pixel/Vertex Shader 3.0 and 256 MByte VRAM

- 1280 x 720 resolution

Βλέπω πως τα γραφικά δεν θα είναι πολύ βελτιωμένα

Δημοσ.

Gameplay wise, τι διαφορα εχουν τα ΦΙΦΑ σε next gen κονσολα? Σε PC δεν ειναι κακο θα ελεγα, αλλα οσον αφορα τον πυρηνα του παιχνιδιου κινησεις παιχτων, attributes, team management μου ειναι δυσκολο να φανταστω ποσο καλυτερο θα ειναι. Μακαρι να μου πεσει το σαγονι :-) Αληθεια θελει και στο PS3 online registration γιατι ο PRO buddy μου αποκλειεται να θελει να δωσει λεφτα για ΦΙΦΑ και ελεγα να το νοικιαζα απο κανενα VideoClub. Για PC δεν αντεξα και το αγορασα για το Online το οποιο οντως δεν εχει ιχνος λαγκ.

Δημοσ.

Δεν.έχει.σχέση.η.next.gen.έκδοση.του.Fifa.με.την.έκδοση.για.PC.

Τέλος, πόσες φορές να το πούμε πια? Τα βασικά είναι μέσες άκρες ίδια (στις κονσόλες όμως έχει ακόμα καλύτερα γραφικά και animations), το gameplay όμως είναι εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση. Είναι άλλο παιχνίδι, πώς να το πούμε.

Δημοσ.
Gameplay wise, τι διαφορα εχουν τα ΦΙΦΑ σε next gen κονσολα? Σε PC δεν ειναι κακο θα ελεγα, αλλα οσον αφορα τον πυρηνα του παιχνιδιου κινησεις παιχτων, attributes, team management μου ειναι δυσκολο να φανταστω ποσο καλυτερο θα ειναι. Μακαρι να μου πεσει το σαγονι :-) Αληθεια θελει και στο PS3 online registration γιατι ο PRO buddy μου αποκλειεται να θελει να δωσει λεφτα για ΦΙΦΑ και ελεγα να το νοικιαζα απο κανενα VideoClub. Για PC δεν αντεξα και το αγορασα για το Online το οποιο οντως δεν εχει ιχνος λαγκ.

αν λές ότι δεν είναι κακο στο PC τότε αγόρασε γύψο γιατί σίγουρα θα σου πέσει το σαγόνι.....

Δημοσ.
Δεν.έχει.σχέση.η.next.gen.έκδοση.του.Fifa.με.την.έκδοση.για.κονσόλες.

Τέλος, πόσες φορές να το πούμε πια? Τα βασικά είναι μέσες άκρες ίδια (στις κονσόλες όμως έχει ακόμα καλύτερα γραφικά και animations), το gameplay όμως είναι εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση. Είναι άλλο παιχνίδι, πώς να το πούμε.

Γιατί και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό με τίποτα ρε γαμώτο; Σας πιστεύω βέβαια, είναι ολοφάνερο ότι ισχύει, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο παρόλα αυτά. Άτιμη EA...

Δημοσ.
Γιατί και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό με τίποτα ρε γαμώτο; Σας πιστεύω βέβαια, είναι ολοφάνερο ότι ισχύει, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο παρόλα αυτά. Άτιμη EA...

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι το πως μας κοροϊδεύει η ΕΑ με bottleneck και άλλες π@π@ριες και δε βγάζει ένα αντίστοιχης αξίας FIFA για PC! Είναι τουλάχιστον γελοίο να έχουμε στα PC το ίδιο τραγικό FIFA (με λίφτινγκ) εδώ και 2-3 χρόνια, όταν στις κονσόλες το FIFA είναι πολλές γενιές μπροστά!

Δημοσ.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι το πως μας κοροϊδεύει η ΕΑ με bottleneck και άλλες π@π@ριες και δε βγάζει ένα αντίστοιχης αξίας FIFA για PC! Είναι τουλάχιστον γελοίο να έχουμε στα PC το ίδιο τραγικό FIFA (με λίφτινγκ) εδώ και 2-3 χρόνια, όταν στις κονσόλες το FIFA είναι πολλές γενιές μπροστά!

επειδη ξερουν πως η πωλησης στο PC ειναι πολυ κατωτερες απο της πολησεις στην κονσολα...το ξερουν αυτο το ξερουμε και εμεις..και ξερουμε τι παιζετε με τι κοπιες στα PC...εσυ θα αγωραζες original to παιχνιδι FIFA ασπουμε στο PC?....δεν τους συμφερει να φτιαξουν ομαδα μονο γιαυτο ...θα χασουν λεφτα..

Δημοσ.
Δεν.έχει.σχέση.η.next.gen.έκδοση.του.Fifa.με.την.έκδοση.για.κονσόλες.[/quote']Γιατί και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό με τίποτα ρε γαμώτο; Σας πιστεύω βέβαια, είναι ολοφάνερο ότι ισχύει, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο παρόλα αυτά. Άτιμη EA...

Sorry, χαζομάρα έγραψα, άσχετα αν το πιάσατε το υπονοούμενο.

Εννοούσα "Δεν.έχει.σχέση.η.next.gen.έκδοση.του.Fifa.με.την.έκδοση.για.PC."

Δημοσ.
επειδη ξερουν πως η πωλησης στο PC ειναι πολυ κατωτερες απο της πολησεις στην κονσολα...το ξερουν αυτο το ξερουμε και εμεις..και ξερουμε τι παιζετε με τι κοπιες στα PC...εσυ θα αγωραζες original to παιχνιδι FIFA ασπουμε στο PC?....δεν τους συμφερει να φτιαξουν ομαδα μονο γιαυτο ...θα χασουν λεφτα..

Και από το να φτιάχνουν ολόκληρο μούφα παιχνίδι εξαρχής, δεν είναι πιο εύκολο να κάνουν port το παιχνίδι από τις κονσόλες; Γιατί εγώ απ' ότι κατάλαβα αυτό γίνεται. Φτιάχνουν δύο παιχνίδια, ένα καλό και ένα μάπα. Γι' αυτό λένε για διαφορές στο gameplay κάποιοι.

Δημοσ.
Και από το να φτιάχνουν ολόκληρο μούφα παιχνίδι εξαρχής, δεν είναι πιο εύκολο να κάνουν port το παιχνίδι από τις κονσόλες; Γιατί εγώ απ' ότι κατάλαβα αυτό γίνεται. Φτιάχνουν δύο παιχνίδια, ένα καλό και ένα μάπα. Γι' αυτό λένε για διαφορές στο gameplay κάποιοι.

οντος λες και γυνεται εσκεμενα για να εχουν λογο να πουλισουν κονσολες.

μηπος το απετει "το σημβολεο" αναμεσα στις εκαστοτε εταιριες?

χμ να δεις πως σιγουρα το περνουν μερικοι το bonus τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...