LuNaTiC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εμενα το ντεμο μου αρεσε παρα πολυ κανεις πολυ ωραιες φασεις στον αγωνα και επιτελους κανεις ΣΟΥΤ... Παιζεις ποδοσφαιρο και κανεις και πολυ γρηγορες φασεις
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς, πέρα από κάποιες μικρές βελτιώσεις, το pes2009 θα είναι η χαριστική βολή για τη σειρά. Μπορεί στο pc να τη σκαπουλάρει και φέτος, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή που θα αγοράσω κονσόλα όχι για να μπορώ να παίζω το pro αλλά το FIFA! Έπαιξα το demo, δεν μου λέει κάτι, έτσι έπρεπε να είναι το pes2004, όχι το 2009. Μοιάζει από μια άλλη εποχή ενώ μου την έδωσε πολύ άσχημα ο ήχος "βεγγαλικού" που άκουγα σε κάθε πάσα και κόντρα, έλεος! Τελικά το βαρέθηκα μετά τα πρώτα 3 ματσάκια ενώ, μόνο από τα βίντεο του FIFA σε κονσόλα, έχω πάθει μεγάλη πλάκα. Αν έχουν διορθωθεί τα 2-3 σοβαρά λάθη του προηγούμενου στο gameplay, στις κονσόλες θα πάει άκλαφτο το PES. Κρίμα... επιστροφή στο FIFA, λοιπόν, και για δεύτερη χρονιά φαίνεται να έχει νόημα (και μάλιστα για σοβαρό λόγο) η σύγκριση "console gaming vs pc gaming"... Bye bye PES.
jim22479 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 το παιχνιδι ειναι μαπα...επιστροφη στο sencible soccer
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 το παιχνιδι ειναι μαπα...επιστροφη στο sencible soccer Eχμμ. Sensible ...
ex3Lmei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς, πέρα από κάποιες μικρές βελτιώσεις, το pes2009 θα είναι η χαριστική βολή για τη σειρά. Μπορεί στο pc να τη σκαπουλάρει και φέτος, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή που θα αγοράσω κονσόλα όχι για να μπορώ να παίζω το pro αλλά το FIFA! Έπαιξα το demo, δεν μου λέει κάτι, έτσι έπρεπε να είναι το pes2004, όχι το 2009. Μοιάζει από μια άλλη εποχή ενώ μου την έδωσε πολύ άσχημα ο ήχος "βεγγαλικού" που άκουγα σε κάθε πάσα και κόντρα, έλεος! Τελικά το βαρέθηκα μετά τα πρώτα 3 ματσάκια ενώ, μόνο από τα βίντεο του FIFA σε κονσόλα, έχω πάθει μεγάλη πλάκα. Αν έχουν διορθωθεί τα 2-3 σοβαρά λάθη του προηγούμενου στο gameplay, στις κονσόλες θα πάει άκλαφτο το PES. Κρίμα... επιστροφή στο FIFA, λοιπόν, και για δεύτερη χρονιά φαίνεται να έχει νόημα (και μάλιστα για σοβαρό λόγο) η σύγκριση "console gaming vs pc gaming"... Bye bye PES. Ρε τι είναι τούτοι...για pc game μιλάμε!!! Αντε γιατί με το που το έβαλα το αντίστοιχο demo του fifa έσκασα στα γέλια με τους χιμπατζίδες πάλι!!! Το fifa είναι ανώμαλο πάντα.:lol:
KnightRider Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγώ αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί γενικά στο Pro Evolution Soccer το παιχνίδι δεν είναι εντελώς manual δηλ να κάνεις οτι θέλεις ?
dustgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγώ αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί γενικά στο Pro Evolution Soccer το παιχνίδι δεν είναι εντελώς manual δηλ να κάνεις οτι θέλεις ? Στο 3 - 4 ειχε ρυθμιση που το εκανες manual οταν επεζες.. στα καινουργια δεν ξερω αλλα πρεπει να εχουν.. Ερχετε τρελο καψιμο.... :-D:-D:-D
kirileman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ρε τι είναι τούτοι...για pc game μιλάμε!!!Αντε γιατί με το που το έβαλα το αντίστοιχο demo του fifa έσκασα στα γέλια με τους χιμπατζίδες πάλι!!! Το fifa είναι ανώμαλο πάντα.:lol: Το pro δεν μπορώ να το διαχωρίσω σε εκδόση για κονσόλες και έκδοση για pc, σορυ. Το αντιμετωπίζω ως ένα. Πάντως, μετά από μια δεύτερη ανάγνωση, μπορώ να πω ότι είδα καλά στοιχεία και συνεχίζω να βλέπω. Θα του δώσω και άλλη ευκαιρία.
liberostelios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Βασικά, το PES 2009 αδικείται από το γεγονός ότι μοιάζει πολύ, εμφανισιακά, με το 2008... Όποιος καταφέρει να ξεπεράσει το "σοκ" και τις άσχημες... μνήμες που βγάζει η εικόνα, μπορεί να δει ότι το gameplay και η συμπεριφορά στο παιχνίδι είναι καθαρά βελτιωμένη! Το μόνο που δεν έχει βελτιωθεί (και συνεχίζει να με ενοχλεί) είναι τα άσχημα animations που έχουν βελτιωθεί ελάχιστα εν σχέση με το 2008 και είναι, ίσως, από τα ελάχιστα άσχημα σημεία του παιχνιδιού.
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εμ, γι' αυτό σας συμβουλεύουν τα reviews... Πάρτε ένα PS2 να ευχαριστηθείτε το PES και πετάξτε τα PC και τις next gen κονσόλες. Εάν πάλι δεν θέλετε να πάρετε PS2 (επειδή πχ. έχετε 360/PS3) αφήστε αυτούς που το έχουν να νομίζουν ότι το καλύτερο ποδοσφαιράκι παραμένει το PES. Δυστυχώς στα PC η κατάσταση παραμένει περίπου μονόδρομος.
Martin_05 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλο το ΦΙΦΑ αλλα ρε γαμωτο, μου λειπουν οι πιο συνθετοι παιχτες του Pro. Ειχα μαθει να χρησιμοποιω τα special abilities οπως Post Player στην περιοχη, Playmaker, passing κλπ κλπ και τωρα μου φαινονται ολοι ιδιοι. Κατα τα αλλα στο ΦΙΦΑ πολυ καλυτερη αισθηση της μπαλας (αν και λιγο μπαλονι), και γαματη smooth κινηση παιχτων, φαλτσαριστα Placed shot και σκαφτες μπαλιες. Παντως τα σουτ μου φαινονται πολυ ευκολα σε σχεση με το φετινο Προ. Παιχτες οπως ο Torres ή ο Τονι πχ μπορουν να σκοραρουν ΟΠΟΤΕ θελουν κσι απο οποια αποσταση, πραγμα που δεν μπορει να συμβαινει για παικτες που σκοραρουν κυριως μεσα απο την περιοχη στην πραγματικοτητα. Εχω βαρεθει να κανω τελεια πλασεδακια στο γαμα με τον Rodrigo Souza, ενω τρελλο κολλημα με τα δοκαρια εχει το παιχνιδι. Επισης το γηπεδο και τα τερματα φαινονται ελαφρως μικροτερης κλιμακας απο το κανονικο με μια παραμορφωση απο καμερα σε καμερα. Τελος, το team management του ΦΙΦΑ υστερει πολυ, καμια σχεση με τις on the fly τακτικες του Pro. Μ'αρεσει πολυ ο ρυθμος και η "γλυκεια κινηση" του ΦΙΦΑ. Παρα πολυ. Αν βελτιωθει στο Off the Ball (πολυ καλυτερο απο το 08 παντως), στο responsiveness παιχτων (ειδικα καποιοι αμυντικοι κοιμουνται ορθιοι καποιες στιγμες, οπως και οι επιθετικοι σε παραλληλες συρτες ή προωθημενες, ενω πολλες φορες κανουν λαθος κινησεις) στο team editing, και στην αποδοση καθε παιχτη με το βαθος του PRO, τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για το απολυτο ποδοσφαιρακι, καθως σε ολα τα αλλα εχει ξεφυγει απο την Konami. Και λιγοτερα σουτ δοκαρι και γαμα..ελεος Παραδοξως, κατα ενα σατανικο τροπο το Pro παραμενει πιο διασκεδαστικο, καθως to gameplay του εχει πολυ ισχυρο πυρηνα και βαθος και παρα τα ρομποτ και τους εκνευριστικους ηχους της μπαλας-πεπονι εχει αυτη την dynamic αισθηση ενος μεγαλου ντερμπυ, σε αντιθεση με το ΦΙΦΑ που μαλλον θυμιζει ενα κυρριακατικο ματσακι πρωταθληματος. Μου λειπουν και τα ups n downs (red/yellow/green/blue/gray) που ανακατευουν λιγο την τραπουλα και δινουν χρονο στους καημενους τους παγκιτες
KnightRider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Και αυτοι που κάνουν το Pro Evolution Soccer γιατί κάνουν τα γραφικά animation ?
metalmike Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Η παρακατω photo ειναι αφιερωμενη στον φιλο john2gr Κατι ακομα που θυμηθηκα,για το χορταρι δεν εχει να πει κανεις τιποτα (δεν λεω για τα replays-videos);Λες και παιζεις σε κλειστο γηπεδο σε παρκε...ακομα κι απο την καμερα πανω δεν φαινεται ωραιο,πολυ flat...
kirileman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα έχουν αυτά τα screenshots αλλά αυτό είναι το πρόβλημα;
metalmike Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα έχουν αυτά τα screenshots αλλά αυτό είναι το πρόβλημα;Φιλε μου εγω για πλακιτσα την εβαλα τη photo,καθε αλλο,εμενα το νεο pro μου αρεσει,αυτο που δειχνει στο screenshot δε μ'ενοχλει προσωπικα Το προβλημα ειναι στο μυαλο σχεδον ολων μας που οποτε βγαινει pro ειμαστε οι πρωτοι που θα το θαψουμε και θα βρουμε χιλιαδες προβληματα αλλα παραλληλα και οι πρωτοι που θα το λιωσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.