cyber_katsarida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλημέρα σε όλους.Έχω μια απορία.Έστω ότι στέλνουμε ένα mail σε λογαριασμό που δεν υπάρχει.μας έρχεται πάντα ειδοποίηση ότι απέτυχε η αποστολή ή εξαρτάται απο το mail που χρησιμοποιούμε;Βασικά έχω στείλει ένα mail, δεν μου έβγαλε τίποτα αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην έχω σημειώσει σωστά το mail οπότε να μην πήγε πουθενά.Δεν θα μου το έλεγε τότε;
pataridis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τις περισσότερες φορές αν όχι πάντα σου έρχεται ειδοποίηση αν η διεύθυνση mail δεν αντιστοιχεί σε κάποιον. Για να δεις ότι σου έστειλε το mail θα στο βγάλει στο φακέλο απεσταλμένα .
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση.ναι μου το έβγαλε στα απεσταλμένα.απλά το mail που μου δώσανε ενδέχεται να το σημείωσα λάθος και ως εκ τούτου να μη στάλθηκε τίποτα.αλλα οκ αφου το έβγαλε στα απεσταλμένα να μην ανησυχώ τότε.
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Πάντως εξαρτάται από το mail που χρησιμοποιείς αν θα σου έρθει τέτοια αναφορά. Για πες μας από τι λογαριασμό το έστειλες.
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 από gmail το έστειλα.άλλες φορές πάντως όταν έχω στείλει σε ανύπαρκτο mail με έχει ειδοποιήσει.βασικά ο λόγος που καίγομαι τόσο είναι ο εξής: έστειλα ένα αρχείο με mail σε έναν λογαριασμό που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μου δόθηκε λάθος.το αρχείο δεν το έχω πλέον (το έχω σβήσει και απο τα απεσταλμένα).και σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν ήταν ο σωστός την πάτησα (χάθηκε το αρχείο).δυστυχώς αυτό θα το μάθω αργότερα...μέχρι τότε θα με φάει η αγωνία.το gmail πάντως ανέφερε ότι στάλθηκε.
CyberCr33p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το εάν θα σε ειδοποιήσει ή όχι εξαρτάται από τον SMTP του παραλήπτη. Συνήθως στέλνουν μήνυμα για να σε ειδοποιήσει.
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να είσαι γκαντέμης και ενώ το έστειλες σε λάθος διεύθυνση αυτή η διεύθυνση να υπάρχει και να ανήκει σε άλλον, οπότε δεν θα σου έρθει ούτε email λάθους (αφού υπάρχει η διεύθυνση και το mail παραδόθηκε) ούτε και απάντηση από τον παραλήπτη (γιατί, όπου πήγε, ο ιδιοκτήτης της διέυθυνσης το πέρασε για spam και το έστειλε στον αγύριστο χωρίς φυσικά να σου χρωστάει απάντηση) λέω εγώ τώρα....
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση διότι το mail του αποδέκτη δεν ήταν κάποιο από τα γνωστά hotmail/yahoo/gmail.. Αλλά σε κάποιον mail server μιας απλής εταιρίας. σα να λέμε δηλαδη χχχχχχχ@insomnia.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.