alkisg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέσα στα sonypi και sony-laptop έχει φάκελο backlight? Οι drivers της nvidia νομίζω ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι θέμα kernel / acpi module. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μα εδώ βλέπουμε ότι όχι μόνο έχεις driver αλλά ότι φορτώνουν κανονικά στο συστημά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Όχι μέσα στα sonypi και sony-laptop δεν υπάρχει φάκελος backlight. Κατά το φόρτωμα του λειτουργικού μου βγάζει τα παρακάτω μυνήματα: FATAL: Module ungrab_winmodem not found FATAL: Module slamr not found WARNING: dazuko module is not loaded FATAL: Module vboxdrv not found Μήπως η έλλειψη κάποιου από τα παραπάνω modules είναι η αιτία του προβλήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι δεν υπάρχει καν acpi module για το φορητό σου, θα πρέπει να περιμένεις να υποστηριχθεί. Στα 3 παρακάτω sites μου φαίνεται ότι μπορείς είτε να βρεις workaround είτε να συμβάλλεις στη δημιουργία του module: http://www.linux.it/~malattia/wiki/index.php/Sony-laptop http://tjworld.net/snc/ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=465491 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Υ.Γ. από το /etc/acpi/sonybright.sh: # Recent nvidia Sonys have ACPI methods that do nothing. Thanks, Sony. Δοκίμασε επίσης να τρέξεις sudo smartdimmer -d μειώνεται η φωτεινότητα; Εγώ το έλυσα το δικό μου πρόβλημα με το αυτόματο χαμήλωμα της φωτεινότητας: Alt+F2 » gconf-editor » apps » gnome-power-manager » backlight και απενεργοποίηση των checkboxes δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ο smartdimmer βγάζει init_nvclock() failed! Δυστυχώς ο gconf-editor δεν έχει αποτέλεσμα σ' εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Όχι ο gconf-editor ήταν για μένα, εσύ τα site πρέπει να διαβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας τα sites είναι ότι πρέπει απλά να περιμένω να βρεθεί λύση, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να συμβάλλω και εγώ στη δημιουργία του module. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Απλά πρέπει να τρέξεις ένα πρόγραμμα και να τους στείλεις τα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.