karaap Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Θέλω να αγοράσω το : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905603 Το θέλω για επεξεργασία εικόνας Τι λέτε ?
mits@kos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Κλασσικά υπερτιμημένο Vaio.. Ειδικά από τη στιγμή που η οθόνη του δεν είναι Full HD ή έστω 720p, αλλά 1440*900 όπως στην πλειοψηφία των 17", δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να το προτιμήσεις από κάποιο Toshiba/ LG/ HP...
karaap Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 πές μου μερικά Laptop με HD οθόνη Ευχαριστώ
jtsc21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ακομα το παραπανω vaio δε θα στο συνιστουσα γιατι ο σκληρος δισκος ειναι στα 4200rpm και ακομα η καρτα γραφηκων ειναι η 8400.πιστευω οτι κοστιζει ακριβα για αυτα που προσφερει
karaap Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μαζί με τις δυνατότητες για επεξεργασία φοτο θέλω να είναι αξιόπιστο και να έχει service . Να λάβετε και αυτά υπ οψιν . Περιμένω προτάσεις που να δίνουν βαρύτητα στην αξιοπιστία ,στο service και μετά σε όλα τα υπόλοιπα Ευχαρισρώ
basilis5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 παντως το σερβις της σονυ ειναι κορυφαιο αν και εκτος ελλαδος. και σπανια θα το χρειαστεις. αλλα πλεον υπαρχουν προτασεις πχ απο τοσιμπα που ειναι εξισου ποιοτικες και αξιοπιστες πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905162 τοσιμπα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900379 ΗΡ
NIXZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 HP COMPAQ 8710P GC102EA Near Perfection... Αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι 1280*720 = 720p
mits@kos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το μοναδικό Full HD που βρήκα: 1999 euros Και η παραπάνω πρόταση του ΝΙΧΖ είναι εξαιρετική για αυτό που το θες.
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως και τα δύο Vaio που προτάθηκαν έχουν απελπιστικά αργό δίσκο. Στην θέση σου θα κοίταζα να βρω κάτι με πιο γρήγορο δίσκο. P.S Θα συμφωνήσω με τον mits@ko ότι είναι άλλο ένα υπερτιμημένο Vaio....και θα προσθέσω ότι μάλλον είναι μία υπερτιμημένη εταιρία η Sony ειδικά στην κατασκευή laptop.
kpartsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 HP COMPAQ 8710P GC102EANear Perfection... Αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι 1280*720 = 720p Συμφωνώ απόλυτα με την συμβουλή σου αλλά το link που έδωσες αναφέρεται στο παλιό μοντέλο. Ορίστε τα δύο νέα μοντέλα, το KE183EA και το ΚΕ184ΕΑ με σκληρό στις 7200 και πιο γρήγορους επεξεργαστές!!!!
karaap Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθεια να με πείσετε ότι τα vaio είναι υπερτιμολογημένα αλλά ¨ Η toshiba παρετήθηκε απο την κατασκευή του HD και παρέδωσε τα ινία της αγοράς στο Blue Ray. Για την HP έχω ένα συνάδελφο στη δουλειά που είχε αγοράσει πρίν 2 χρόνια ενα laptop γύρο στο 2000 ευρώ . Σε μερικούς μήνες έσβησε η οθόνη . Το service του ζήτησε 600 ευρώ . Δεν θέλω να μπλέψω με τέτοιες καταστάσεις Ο γιός μου είχε αγοράσει πριν εξη χρόνια ένα vaio το καταταλεπώρησε στη Αγγλία ,το κουβαλούσε κάθε φορά στη πλάτη Αγγλία -Ελλάδα . Το vaio συνεχίζει να παίζει και το έχει βάλει στη άκρη γιατί το βαρέθηκα ,πήρε ένα επιτραπέζιο PC . Καλύτερα λίγο να περιμένω να αποθηκεύση το σκληρός παρά να τρέχω για service και είμαι στη επαρχία μακριά απο όλα τα σχετικά . Ευχαριστώ
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αυτό είναι πολύ σχετικό που λες. Ο κάθε ένας έχει τα προσωπικά του βιώματα και βάσει αυτών κρίνει. Εγώ για παράδειγμα έχω δύο παραδείγματα από Vaio που καταστρέφονται μέσα σε μία εβδομάδα,όπως επίσης έχω και προσωπικό παράδειγμα από Dell που μου χάλασε σε 3 μέρες!Αυτό δεν σημαίνει πως ούτε η Sony αλλά ούτε και η Dell είναι μάπα. Αυτό που θέλω να πω είναι μην περιμένεις καμία 100% εγγύηση από ένα laptop. Το θέμα είναι πως προσωπικά πιστεύω πως Toshiba έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα Vaio τα οποία πουλάνε μόνο το design,και σου δίνουν ακριβά laptop με χειρότερες προδιαγραφές από ότι ένα Toshiba για παράδειγμα. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έκανες το ερώτημα στο forum αφού φαίνεσαι αποφασισμένος να το αγοράσεις.
kpartsi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το ότι για παράδειγμα στα HP Compaq σου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση δεν είναι τυχαίο. Και μην μπερδεύεις τα κοινά ΗP, που είναι ευρείας κατανάλωσης, με τα HP Compaq που είναι καθαρά επαγγελματικά και αρίστης ποιότητας σε σχέση με όλα τα άλλα. Η εκτενής χρήση μαγνησίου μιλάει από μόνη της. Παντού μπορείς να πετύχεις σκάρτο κομμάτι αλλά εκεί που αλλάζει είναι η συχνότητα ελαττωματικών που συναντάς στην κάθε εταιρία. Πάντως ότι και να διαλέξεις η κάρτα γραφικών 8400 του Vaio αρχικής σου επιλογής είναι πολύ αδύναμη και ΔΕΝ κάνει για επεξεργασία εικόνας κάποιου επιπέδου.
karaap Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για την προσπάθεια να μου υποδείξετε ότι τα vaio είναι ακριβά για αυτά που δίνουν . Πρίν έξη χρόνια ο γιός μου πήρε ένα vaio το πήγε και το έφερε στην Αγγλία για χρόνια . Το vaio συνεχίζει να ζεί χωρίς να έχει πάθει τίποτε. Στη δουλειά μου ένας συνάδελφος πήρε ένα HP . Αφού πέρασε η ετήσια εγγύηση του έσβησε η οθόνη και δεν άναβε με τίποτε . Απο το service του είπαν ότι πρέπει να καταβάλει 600 ευρώ για να την επιδθορθώσει . Πήρε νέο laptop . Δεν θέλω τέτοιες φασαρίες , είμαι και στη επαρχία και τα πράγματα είναι δύσκολα . Πρώτα εργαλείο αξιόπιστο μετά τα άλλα ....
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Για αυτο φροντισε να παρεις λαπτοπ με 3 χρονια εγγυηση. Το hp compaq 8710p, εκτος απο πολυ πιο γρηγορο,πιο ελαφρυ,πιο λεπτο,με μεγαλυτερη αυτονομια και πιο ποιοτικο σε σχεση με το sony , εχει απο τη μανα του(δεν ειναι τυχαιο,κατι δηλωνει και για την αξιοπιστια τους) και 3 χρονια εγγυηση. Για επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια στο sony θα πρεπει να δωσεις αλλα 260 ευρω. Η προσωπικη σου εμπειρια μπορει να λεει οτι τα hp δεν ειναι αξιοπιστα,αλλα δυστυχως με ενα δειγμα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Να ξερεις βεβαια ,οπως ειπωθηκε, οτι τα hp compaq της επαγγελματικης σειρας(που εχουν και 3 χρονια απο τη μανα τους εγγυηση), θεωρουνται πολυ αξιοπιστα.. Για αυτο μαζι με τα dell ειναι η πρωτη επιλογη των επαγγελματιων. Παντως, αφου εισαι αποφασισμενος για το sony ,παρτο! Απλα να ξερεις οτι ειναι πιο αργο,πιο βαρυ,με μικροτερη αυτονομια,πιο χοντρο, με windows vista home και οχι vista business(με τα οποια δικαιουσε δωρεαν και τα xp pro για τα οποια δινονται drivers), εχει παναργο σκληρο στις 4200 στροφες, εχει υποδεεστερα υλικα κατασκευης(πλαστικο εναντι μαγνησιο του hp compaq), εχει 1 χρονο εγγυηση, το service τους ειναι φαρμακειο (απλα για να στο κοιταξουν εκτος εγγυησης θελουν περιπου 150 ευρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.