Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Eurofasma στην εκτύπωση βγάζει "access violation"

savraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνάδελφοι καλημέρα,

Το πρόβλημα που με απασχολεί εχει ως εξής:

Έχουμε ένα δίκτυο 5 υπολογιστών με 1 Η/Υ που λειτουργεί ως file server και φιλοξενεί το eurofasma 32bit v.9.55.

Όλοι οι Η/Υ τρέχουν Win xp pro Gr SP2.

Ο υπολογιστής που εκτυπώνει τα παραστατικά (με φορολογικό synopsis 250) εδώ και 1 χρόνο δουλευε κανονικά.

Τώρα τελευταία όμως κάποιες στιγμές την ώρα που δίνεις F10 για να εκτυπωθεί το παραστατικό βγάζει ένα μήνυμα "access violation at address 004e91ab in module "pg610032.exe" read of address 00ecc000" και δεν εκτυπώνει το παραστατικό. Ως συνέπεια πρέπει να ξαναγράψεις το παραστατικό από την αρχή.

Πριν το μήνυμα αυτό βγάζει ένα παράθυρο το οποίο δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί όσες φορές έγινε πατήθηκε το enter από κεκτημένη ταχύτητα.

Τι κάνω?

Δημοσ.

Βασικα παιρνεις πρωτα τη Singular. Κατα δευτερον το μυνημα αυτο αφορα τα windows και οχι το Eurofasma, δηλ. ληγει ο χρονος ανταποκρισης των paths της registry. Κανε καμια επαννεκινηση στο server, αλλα βασικα θες συντηρηση στα pc σου

Δημοσ.

Αν πάρω τη singular θα με γράψει. Οπότε πάμε μόνοι μας. Οταν λες θέλουν συντηρηση τα μηχανήματα τι εννοείς? Να κάνω με το registry mechanic ενα σκαν? Να φταίει καμιά Ram? Στο ίδιο χώρο ένα άλλο μηχάνημα με τις ίδιες σχεδον ρυθμίσεις κόβει κανονικά παραστατικά στον ίδιο φορολογικό και στον ίδιο εκτυπωτή.

Δημοσ.

a) τι εννοεις με τις ιδιες σχεδον ρυθμισεις?

β) κανε για αρχη το registry mechanic και οπωσδηποτε στο τελος μετα απο ρεσταρτ compact την registry.

c) cleanup disk και defrag

d) Update windows drivers γιατι το access violation at address χχχχ read of address xxxx, μπορει να χτυπαει απο directx, soundcards, ram και καμια εκατονταδα πραγματων ακομη

δεςτο κανα δυο μερες και ξαναπες μου

ΥΓ1. και στο server

ΥΓ2 βεβαιωσου οτι εισαι καθαρος απο spywares, κανε κανα scan με το superantispyware

Δημοσ.
Ανοιξε αλλο thread

Τι εννοεις να ανοιξω αλλο thread;

Στο ιδιο topic αναφερεις κατι που δεν ακουσα ποτε μεχρι τωρα, και σου ζηταω να μου εξηγησεις τεχνικα τι σχεση εχουν τα access violation μυνηματα με την "ληξη του χρονου ανταποκρισης των paths της registry"..

Τι σημαινει "ληγει ο χρονος ανταποκρισης των paths της registry" ;

Δημοσ.

Λοιπον ακουσε με φιλε μου,

Εδω οπως βλεπεις ενα παληκαρι εχει ενα προβλημα και αυτοι που βαλλοντε να απαντησουν, θα απαντησουν στο ενα προβλημα που εθεσε το παιδι και μονο. Φαντασου τωρα σε καθε ερωτηση που κανει ο καθενας, να προκυπτουν 20 ερωτησεις (συνηθως ασκοπες και ανοητες) και ενα σωρο τυποι να ερχοντε και να γραφουν οτιδηποτε ασχετο με την πρωτη ερωτηση. Το πιθανοτερο θα ειναι να μην απαντηθει ποτε το πρωτο ερωτημα.

Εχε υποψιν σου πριν απαντησεις να γνωριζεις οτι τα ταδε insomnia forums ανα τον κοσμο, εχουν σκοπο να βοηθουν καποιους που αντιμετωπιζουν καποια προβληματα, χωρις να υπαρχει λογος τα δουναι μελη τους να πεφτουν σε τυχον παγιδες αλλαζονισμου, τυχαρπασμού, ξερολασμου κ.λ.πων χαρακτηρισμων.

Αυτο βεβαια με ολη την καλη διαθεση, γιατι σε βλεπω λιγο επιθετικο και προκλητικο, εξαλλου τωρα πια δεν μου το επιτρεπει ουτε η ηλικια, μορφωση, παιδεια και διαθεση και σαφως δεν εχω τον χρονο, στο να πεφτω σε τετοιου ειδους παγιδες ανταγωνισμου γνωσεων

Για αυτους λοιπον τους λογους, αν εχεις καποια απορια, ξεκινα καινουργιο θεμα ή βοηθα το παληκαρι στο παρον θεμα και αν εχεις καποιο θεμα με την παρτη μου επειδη σε βλεπω και με κυνηγας λιγο και διακριτικα μεχρι να τσιμπισω....εισαι μακραν ο καλυτερος, εισαι θεος και σου βγαζουμε το καπελλο ολοι εδω μεσα ;)

Δημοσ.
Λοιπον ακουσε με φιλε μου,

Εδω οπως βλεπεις ενα παληκαρι εχει ενα προβλημα και αυτοι που βαλλοντε να απαντησουν, θα απαντησουν στο ενα προβλημα που εθεσε το παιδι και μονο. Φαντασου τωρα σε καθε ερωτηση που κανει ο καθενας, να προκυπτουν 20 ερωτησεις (συνηθως ασκοπες και ανοητες) και ενα σωρο τυποι να ερχοντε και να γραφουν οτιδηποτε ασχετο με την πρωτη ερωτηση. Το πιθανοτερο θα ειναι να μην απαντηθει ποτε το πρωτο ερωτημα.

Εχε υποψιν σου πριν απαντησεις να γνωριζεις οτι τα ταδε insomnia forums ανα τον κοσμο, εχουν σκοπο να βοηθουν καποιους που αντιμετωπιζουν καποια προβληματα, χωρις να υπαρχει λογος τα δουναι μελη τους να πεφτουν σε τυχον παγιδες αλλαζονισμου, τυχαρπασμού, ξερολασμου κ.λ.πων χαρακτηρισμων.

Αυτο βεβαια με ολη την καλη διαθεση, γιατι σε βλεπω λιγο επιθετικο και προκλητικο, εξαλλου τωρα πια δεν μου το επιτρεπει ουτε η ηλικια, μορφωση, παιδεια και διαθεση και σαφως δεν εχω τον χρονο, στο να πεφτω σε τετοιου ειδους παγιδες ανταγωνισμου γνωσεων

Για αυτους λοιπον τους λογους, αν εχεις καποια απορια, ξεκινα καινουργιο θεμα ή βοηθα το παληκαρι στο παρον θεμα και αν εχεις καποιο θεμα με την παρτη μου επειδη σε βλεπω και με κυνηγας λιγο και διακριτικα μεχρι να τσιμπισω....εισαι μακραν ο καλυτερος, εισαι θεος και σου βγαζουμε το καπελλο ολοι εδω μεσα ;)

Νομιζω οτι καταλαβαινεις καποια πραγματα λαθος..

Η διαθεση μου απεχει πολυ απο το να ειναι ειρωνικη ή προκλητικη.. (μπορεις να δεις αλλωστε την πορεια μου μεσα σε αυτο το forum)

Ποτε δεν εχω ισχυριστει οτι ειμαι ο καλυτερος ή οτιδηποτε αλλο.

Ανεφερες μια πιθανη αιτια του προβληματος που ακουσα πρωτη φορα ή διαβασα.

Επ αυτου ζητησα να μου εξηγησεις τι ειναι.Αν θεωρεις πως ειναι πολυ advanced τεχνικα και δεν θα μπορεσω να το καταλάβω, απλα πες το μου.

Αν παλι ειναι κατι λαθος και εγραψες από βιασυνη, και παλι δεν ειναι κακο να το πεις..

Αντ' άυτου βλεπεις οτι σε κυνηγαω διακριτικα , οτι ζηταω αναγνωριση και δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Οπως πολυ σωστα ειπες το forum προοριζεται για να βοηθαει ο ενας τον αλλον,και οχι για να μπερδευει ο ενας τον αλλον.

My 2 cents..

Δημοσ.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις καποια πραγματα λαθος..

Η διαθεση μου απεχει πολυ απο το να ειναι ειρωνικη ή προκλητικη.. (μπορεις να δεις αλλωστε την πορεια μου μεσα σε αυτο το forum)

Ποτε δεν εχω ισχυριστει οτι ειμαι ο καλυτερος ή οτιδηποτε αλλο.

Ανεφερες μια πιθανη αιτια του προβληματος που ακουσα πρωτη φορα ή διαβασα.

Επ αυτου ζητησα να μου εξηγησεις τι ειναι.Αν θεωρεις πως ειναι πολυ advanced τεχνικα και δεν θα μπορεσω να το καταλάβω, απλα πες το μου.

Αν παλι ειναι κατι λαθος και εγραψες από βιασυνη, και παλι δεν ειναι κακο να το πεις..

Αντ' άυτου βλεπεις οτι σε κυνηγαω διακριτικα , οτι ζηταω αναγνωριση και δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Οπως πολυ σωστα ειπες το forum προοριζεται για να βοηθαει ο ενας τον αλλον,και οχι για να μπερδευει ο ενας τον αλλον.

My 2 cents..

Είπε κάτι που και ο ίδιος δεν καταλάβαινε τι σήμαινε.

Στη συνέχεια είχε τη μύγα και μυγιάστηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...