Προς το περιεχόμενο

e-shop ΑΓΟΡΑ

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά επειδή και έχω κάνει όλες τις pcιακές αγορές μου μέσα απο το e-shop.gr έκφερα τη γνώμη. Και στο e-shop δουλεύω μια βδομάδα τώρα. Δεν νομίζω πως το'κανα για να πάρω κάποια θέση. Αυτή η καχυποψία θα σε φάει εσένα. Απλά συγκριτικά με πλαίσια και multirama το θεωρώ ανώτερο. Ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί.

Αφου εχεις κανει ολες τις αγορες σου απο το e-shop πως ξερεις τι γινεται στα αλλα μεσω αναζητησης το e-shop βγαινει πρωτο σε διαμαρτυριες και η μια εβδομαδα που εχεις στην δουλεια δεν σου δινει το δικαιωμα να καθησηχαζεις τα μελη εκ των εσω τι νομιζεις δεν με νοιαζει αλλα τι παρουσιαζεις στο forum μαλλον οσo για την καχυποψια μαλλον εχουμε τουλαχιστον αποχρωσες ενδειξεις μαυρης διαφημισης.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εδω πως βγαινει και λεει ολα οκ προχωρα για αγορα

ο topic creator ρωτάει αν θα τον κλέψουν...φυσικό είναι να λέει προχώρα

Δημοσ.
Αφου εχεις κανει ολες τις αγορες σου απο το e-shop πως ξερεις τι γινεται στα αλλα μεσω αναζητησης το e-shop βγαινει πρωτο σε διαμαρτυριες και η μια εβδομαδα που εχεις στην δουλεια δεν σου δινει το δικαιωμα να καθησηχαζεις τα μελη εκ των εσω τι νομιζεις δεν με νοιαζει αλλα τι παρουσιαζεις στο forum μαλλον οσo για την καχυποψια μαλλον εχουμε τουλαχιστον αποχρωσες ενδειξεις μαυρης διαφημισης.

Ρε φιλαράκι τώρα τι κερδίζεις με το να μου πηγαίνεις κόντρα.Έχω δουλέψει και στο πλαίσιο και ξέρω και εκεί τι γίνεται. Απο κεί και πέρα ας κάνει ό,τι θέλει. Τη γνώμη μου έκφερα. Τι σκατά. Κοίτα τώρα να ασχοληθείς με κάτι άλλο σε παρακαλώ.

Όπως έλεγε και ο παππούς μου, "στην Ελλάδα όρεξη να έχεις να τσακώνεσαι..."

Δημοσ.

Προσωπικη κοντρα δεν υπαρχει τα συμπερασματα βγηκαν υποδειξεις με το τι ασχολουμε δεν επιτρεπω σε κανεναν.

Δημοσ.

...να πετάς όμως καρφιά για ΓΚΡΙΖΑ (...μαύρη ήπειρο ξέρω...μαύρη διαφήμιση όμως....:rolleyes:) διαφήμιση κατά άλλου το επιτρέπεις... :-)

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές από eshop.Από ένα καλώδιο μέχρι και πράματα αξίας και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Όλα όσα έχω αγοράσει δουλεύουν μια χαρά και τα είχα σε λίγες μέρες.Εγώ βέβαια επιλέγω να τα παραλαμβάνω ο ίδιος από κάποιο κατάστημα,αλλά και με την αποστολή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Όσον αφορά τον φόβο σου,μη τυχών και σε κλέψουν,μην αγχώνεσαι.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Μιλησα για ενδειξεις δηλ εγω που διαβασα αυτο ειδα αυτες τις ενδειξεις για αυτο δεν εισερχομαι στο θεμα απλως διευκρινιζω .

Δημοσ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ E-SHOP.GR Κ ΔΝ ΧΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ [ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.??] ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑ Μ ΦΑΝΙΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝΕ 'Η ΤΠΤ ΣΧΕΤΙΚΟ...Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΩ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΤ ΑΠΤΟ SITE ΑΥΤΟ 'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ....

Εγώ, προσωπικά, έχω πολλά παράπονα από το e-shop και δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσω.

Διάβασε σχετικά ΕΔΩ.

Πέρα από αυτό, μου έχουν τύχει και διάφορα άλλα με το e-shop, αλλά αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Προσωπική γνώμη πάλι: υπάρχουν πολύ καλύτερα, από όλες τις απόψεις, "μαγαζιά" στο ίντερνετ για να κάνεις τις παραγγελίες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...