Προς το περιεχόμενο

e-shop ΑΓΟΡΑ

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ E-SHOP.GR Κ ΔΝ ΧΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ [ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.??] ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑ Μ ΦΑΝΙΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝΕ 'Η ΤΠΤ ΣΧΕΤΙΚΟ...Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΩ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΤ ΑΠΤΟ SITE ΑΥΤΟ 'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ....

Δημοσ.

Φιλε μου εδω και αρκετο καιρο κανω αγορες και εμπιστευομαι το e-shop περισσοτερο απο καθε αλλο καταστημα.Σκεψου ποσες χιλιαδες ατομα κανουν αγορες απο εκει και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα σχετικα με το εαν σε εκλεψαν και τετοια.Ειναι πολυ ασφαλες Online καταστημα δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.Οσο για την παραδοση το παραγγελνεις σημερα και σε δυο εργασιμες στο εχουν φερει.

Δημοσ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ E-SHOP.GR Κ ΔΝ ΧΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ [ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.??] ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑ Μ ΦΑΝΙΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝΕ 'Η ΤΠΤ ΣΧΕΤΙΚΟ...Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΑΣΩ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΤ ΑΠΤΟ SITE ΑΥΤΟ 'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ....

Τι θες να παραγγείλεις? Καινούργιο CAPS key?

Δημοσ.
Τι θες να παραγγείλεις? Καινούργιο CAPS key?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Οντως!Σε παρακαλω ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ..οσο για το eshop μια χαρα ειναι στις παραδοσεις τους αλλα προσεχε γιατι εχουν χαλια service...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το e-shop όσες φορές έχω παραγγείλει,αλλά γιατί έκανες θέμα στο "μπλα μπλά" και όχι στο "internet"?

Δημοσ.

Επειδή εργάζομαι στο e-shop έχω να σου πώ πως απο θέμα εμπιστοσύνης δεν έχεις κάτι να ανυσηχείς. Μην αγχώνεσαι. Έχω δεί και χειρότερα. :P

Δημοσ.
Επειδή εργάζομαι στο e-shop έχω να σου πώ πως απο θέμα εμπιστοσύνης δεν έχεις κάτι να ανυσηχείς. Μην αγχώνεσαι. Έχω δεί και χειρότερα. :P

Αυτο το εχεις ξαναδηλωσει στο forum που ησουνα στα τελευταια threads να παρεις θεση υπερ των εργοδοτων σου ?

Δημοσ.

...όπως κατάλαβες sam_@ , οι...απόψεις διίστανται.

Δικιά μου γνώμη είναι να δοκιμάσεις την...τύχη σου, και πως κατά πάσα πιθανότητα θα πάνε όλα καλά. Αν δεν πάνε, τουλάχιστον θα ξέρεις τί να κάνεις την επόμενη φορά.

Να σε "κλέψουν"...ξέχνα το. Ό,τι κι αν λένε όποιοι λένε διάφορα, το e-shop είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση για online αγορές στην Ελλάδα (κι αν δεν κάνω λάθος ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων που ανήκει κι η "Γερμανός").

Όσο περί καθυστέρησης παράδοσης...εξαρτάται από διάφορα. Όπως είπα, δοκιμάζεις και βλέπεις. Αλλά μάλλον μια χαρά θα πάνε όλα. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό είναι απλώς η προσωπική μου εμπειρία...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο το εχεις ξαναδηλωσει στο forum που ησουνα στα τελευταια threads να παρεις θεση υπερ των εργοδοτων σου ?

γιατί πρέπει να πάρει θέση υπέρ τους? :P

Δημοσ.

τέλικα θα μας πεις τι θες να αγορασεις?γιατι ιδιαιτερα οσον αφορα το e-shop υπαρχουν καποια προιοντα που σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ να αγορασεις και αλλα οχι.

Δημοσ.
γιατί πρέπει να πάρει θέση υπέρ τους? :P

Εδω πως βγαινει και λεει ολα οκ προχωρα για αγορα και δηλωνει φωνη εκ των εσω αυτο δεν του δινει ενα συν σε αυτο που εκφραζει και αν την πατησει το μελος που θελει να κανει την αγορα και ποσταρει διαμαρτυρια θα βγουνε αλλοι και θα πουνε τι γρινιαζεις δεν τα ηξερες καi αφου ειδα οτι ειναι παλιο μελος ρωταω που ηταν?στο κατω κατω οταν εχουμε μια γνωμη δεν την υποστηριζουμε παντου?οχι μονο στο χαλαρο αλλα και στο ζορι αλλα που ναβγαινε θα τον τρωγαν ζωντανο! εκει ησουνα.

Δημοσ.
Εδω πως βγαινει και λεει ολα οκ προχωρα για αγορα και δηλωνει φωνη εκ των εσω αυτο δεν του δινει ενα συν σε αυτο που εκφραζει και αν την πατησει το μελος που θελει να κανει την αγορα και ποσταρει διαμαρτυρια θα βγουνε αλλοι και θα πουνε τι γρινιαζεις δεν τα ηξερες καi αφου ειδα οτι ειναι παλιο μελος ρωταω που ηταν?στο κατω κατω οταν εχουμε μια γνωμη δεν την υποστηριζουμε παντου?οχι μονο στο χαλαρο αλλα και στο ζορι αλλα που ναβγαινε θα τον τρωγαν ζωντανο! εκει ησουνα.

Βασικά επειδή και έχω κάνει όλες τις pcιακές αγορές μου μέσα απο το e-shop.gr έκφερα τη γνώμη. Και στο e-shop δουλεύω μια βδομάδα τώρα. Δεν νομίζω πως το'κανα για να πάρω κάποια θέση. Αυτή η καχυποψία θα σε φάει εσένα. Απλά συγκριτικά με πλαίσια και multirama το θεωρώ ανώτερο. Ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί.

Δημοσ.

Λεφτά όπως σου είπαν δεν παίζει να σου φάνε (τουλάχιστον άμεσα :P) και είναι σχετικά οκ με τις ημερομηνίες παράδοσης εφόσον υπάρχει stock.

Απλά να εύχεσαι μην χρειαστείς ποτέ after sales support.

Και ναι, δεν είναι κανόνας ο κάθε υπάλληλος να γουστάρει και να συμφωνεί με τον εργοδότη του.

[...]κι αν δεν κάνω λάθος ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων που ανήκει κι η "Γερμανός")[...]

Αν δεν κάνω (τρομερό :P) λάθος ο "Γερμανός" ανήκει σε (COSM)OTE οπότε σύντομα θα γίνει όντως Γερμανός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...