Προς το περιεχόμενο

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ 512 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ...ΠΕΡΝΩ ΟΠΟΙΑ ΒΡΩ (ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ)Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΡΩ ΑΝ Τ PC MOY MPOREI NA TN ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ?? Σ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Μ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-)

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!

Τι μητρικη εχεις?? Και τι εννοεις 512?? δλδ οτιδηποτε αλλα να ναι 512ΜΒ μνημη???

Αν ναι τοτε λαθος σκεφτηκο... κατα τη γνωμη μου... ;-)

πες μας μητρικη και βλεπουμε...

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑ Τ CPU-Z Κ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ : ΑMD athlon 64 X2 4000+

AN AYTH EINAI Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ??

Δημοσ.

(MHΠΩΣ ΑΥΤΟ?)EIΔΑ Κ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤ CPU-Z ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΜΑΙΝBOARD NA ΛΕΕΙ ΣΤΟ MANUFACTURER:MICRO STAR INTERNATIONAL CO.,LTD

MODEL:MS-7327

Δημοσ.

Aρα η μητρικη σου ειναι αυτη http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/4288-IMG1749s.jpg ΛΟΓΙΚΑ!!!!

Αν ναι τοτε εχεις θεση για μια PCI-E καρτα γραφικων αλλα ΟΧΙ v2.0...

Οποτε πες ποσα λεφτα δινεις... και τα λεμε σε λιγο.. αν δεν κοιμηθω..οποτε αυριο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

(MHΠΩΣ ΑΥΤΟ?)EIΔΑ Κ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤ CPU-Z ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΜΑΙΝBOARD NA ΛΕΕΙ ΣΤΟ MANUFACTURER:MICRO STAR INTERNATIONAL CO.,LTD

MODEL:MS-7327

***SRY ΠΟΥ Τ ΧΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΝ Τ ΠΡΟΣΕΞΕΣ?

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXAXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAAXXAXAXAXAXAXA

1. *

ΦΙΛΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑ Τ CPU-Z Κ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ : ΑMD athlon 64 X2 4000+

AN AYTH EINAI Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ??*

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxa

2. περνει οποιαδηποτε καρτα με 512...Γιατι ολοι οι ελληνες νομιζουν πως οσα πιο πολλα megabyte εχει η καρτα γραφικων η οσα πιο πολλα ghz εχει ο cpu τοτε ειναι και καλυτερο?

ΕΛΕΟΣ δηλαδη :/

οπως και να εχει,

παρε αυτην

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519606

και με το συστημα που έχεις θα πέζεις τα πάντα.

Δημοσ.

Α ΣΡΥ ΦΙΛΕ ΔΝ Τ ΠΡΟΣΕΞΑ Τ ΜΝΜ...ΤΙ Ν Σ ΠΩ ΔΝ ΞΕΡΩ,ΔΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΝΟΙΞΩ Τ PC Ν Σ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Σ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΑΥΤΑ Μ ΛΕΕΙ Τ CPU-Z MOY...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...