Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αμαν! Προσοχη ρε Delirium τωρα ειδα οτι το ειχες προτεινει εσυ... οχι αυτο το σκατο ρε συ σε 8600!! Δε κανει.... Ασε που δε θα μπαινει καν γιατι ειναι για chipset. Φιλε μου η 8600GT δεν εχει ιδιαιτερες ενεργειακες απαιτησεις συνεπως παρε το πιο φτηνο κουλερακι που θα βρεις. (το Zerotherm ειναι δυστυχως μεσα σε αυτα).
Delirium Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αμαν! Προσοχη ρε Delirium τωρα ειδα οτι το ειχες προτεινει εσυ... οχι αυτο το σκατο ρε συ σε 8600!! Δε κανει.... Ασε που δε θα μπαινει καν γιατι ειναι για chipset. George, τι εννοεις δεν θα μπαινει? μη με βαλεις να το ξεκολλαω [απο 650i] και να το ξανασυνδεω, μονο για να δειξω οτι δουλευει σε 8600GT -οπως και σε 7600GT επισης => Ιddle ~54C Load ~79 Το μονο προβλημα ειναι οτι χρειαζεται ελευθερο [και κοντινο!] system fan connector => δεν συνδεεται επανω στην vga. Επισης υποθετω οτι αντεχει συνολικα λιγοτερα χρονια απο το fan μιας vga
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μα καλα βρε αθεοφοβε, εβαλες chipset cooler σε vga?
Delirium Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Εεε, ναι ! ! Σκεφτηκα πως τα Northbridge, μπορει να "ψηνονται" το ιδιο [ή και περισσοτερο] απο 8600GT, οποτε γιατι οχι? Εχει και γουστοζικο blue-led
nightman1986 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γειά σας παιδιά.Να απαντήσει κάποιος αν ξέρει αν η κάρτα γραφικών μου είναι καλή.Έχω μια ATI mobility Radeon HD 3470.Είναι καλή για να τρέξει παιχνίδια σαν το crysis;Η μνήμη είναι 1024.αξίζω κάτι η χρειάζομαι αναβάθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.