mandos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία και τα δύο, το πρώτο δεν θέλει εγκατάσταση, το δεύτερο το θυμάσαι πανεύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 μεταφέρω πάνω από 200GB σε εξωτερικό δίσκο χωρίς ταρ,έτσι απλά directory με >mv folder /mnt/folder υπάρχει κάτι να μου δώσει πόση ώρα θέλει ακόμα η την ταχύτητα μεταφοράς ? όχι στο τέλος εννοώ εκείνη την ώρα που κάνει την μεταφορά ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Για ολη τη διαδικασια, δυσκολο. Για καθε αρχειο ξεχωριστα, το rsync δειχνει ταχυτητα μεταφορας και χρονο που απομενει. >rsync -av --progress /folder /mnt/folder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 εστω οτι εχω ενα κειμενο εγγραφου στο kde και το εχω αποθηκεύσει στον home με το ονομα airmaik μπορω να το διαγραψω καπως απο το τερματικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ετσι >cd ~ rm onoma_arxeiou.kataliksi Το "cd ~" ειναι για να σε παει στο home σου, αν δεν εισαι ηδη εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το ξέρω για το cd απλα αν ειναι εκτελεσιμο αυτο το κειμενο παιζει καποιο ρολο δεν το διαγράφει εννοω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 υπάρχει τρόπος να διαβάσω input από το πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεται να πατάω enter για να το πάρει? κάτι σαν keystroke? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μεταφέρω πάνω από 200GB σε εξωτερικό δίσκο χωρίς ταρ,έτσι απλά directory με >mv folder /mnt/folder υπάρχει κάτι να μου δώσει πόση ώρα θέλει ακόμα η την ταχύτητα μεταφοράς ? όχι στο τέλος εννοώ εκείνη την ώρα που κάνει την μεταφορά ευχαριστώ ενα μηνα μετα: ο mc το κανει αυτο, δεν εχει και πολλα dependencies οποτε μπορεις να τον δοκιμασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 ενα μηνα μετα: ο mc το κανει αυτο, δεν εχει και πολλα dependencies οποτε μπορεις να τον δοκιμασεις θελει X και δεν εχω, μετεφερα αρχεια απο ενα server στο νεο, με καλυψε τελικα το rsync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δεν χρειαζεται X ο mc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 μα γι'αυτο το προτεινα, επειδη δεν θελει Χ, αν θυμαμαι καλα εχει μονο ενα dependency (τα υπολοιπα ειναι στο core) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 έχετε δίκιο κάπως το θυμόμουν ότι ήθελε X, γράψτε λάθος (dialog θέλει ε ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μα ο mc δεν θελει γραφικο περιβαλλον, εφαρμογη του τερματικου ειναι σε ncurses... http://www.gnu.org/software/mc/images/mc-panelize-info.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 καλά ντε μην βαράτε οχουυ *ούτε dialog θέλει mc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 θα βαρεσουμε θα βαρεσουμε εχε κατα νου οτι εχει ενσωματομενο ftp και πολλα πολλα ακομα καλουδια, εγω το εχω by default σε ολα μου τα linux-boxes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα