jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Χρησιμοποιω το παρακατω για να κατεβασω ενα συνολο urls και να μπορω να το σταματαω και να το συνεχιζω οταν θελω >wget --limit-rate=100k -c -nc -i lista οπου - limit-rate=100k: ο περιορισμος της ταχυτητας σε 100k για να μην κολλανε οι αλλες εφαρμογες που εχουν προσβαση στο ιντερνετ. - c: για να συνεχισει κατι που εχει μισοκατεβει - nc: για να μην κατεβασει ξανα κατι που εχει ηδη κατεβει - i lista: η λιστα με τα url Εχω το εξης προβλημα. Εστω οτι το διεκοψα οταν το file1.rar κατεβαινε. Οταν το ξανατρεξω για να συνεχισει, βλεπει οτι το file1.rar υπαρχει ηδη, ασχετως αν ειναι μισοκατευασμενο, το πηδαει και παει στο file2.rar :| Τι πρεπει να κανω ωστε να συνεχιζει τα μισοκατεβασμενα της λιστας, εκτος απο το -c, αλλα να μην κατεβαζει τα οσα ηδη κατεβηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 http://www.gnu.org/software/wget/manual/html_node/Download-Options.html Note that ‘-c’ only works with ftp servers and with http servers that support the Range header. Μήπως ο server δεν...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω έχει να κάνει με το nc. Βλέπει το αρχείο και προχωράει στο επόμενο, αντί να τσεκάρει αν έχει κατέβει όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μου φαίνεται αυτό θα σου κάνει >wget --limit-rate=100k -c -Ν -i lista When running Wget with ‘-N’, with or without ‘-r’ or ‘-p’, the decision as to whether or not to download a newer copy of a file depends on the local and remote timestamp and size of the file (see Time-Stamping). ‘-nc’ may not be specified at the same time as ‘-N’. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 υπάρχει κανένα cli εργαλείο που να υποστηρίζει κατέβασμα από megaupload? με libs για python? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το tucan εχει cli σκετο και το pyload επισης, αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δλδ αυτά μπόρω να τα κάνω import σε ένα πρόγραμμα/σκριπ σε python ή θα πρέπει να κάνω import os και να τα καλέσω εξωτερικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Οχι, σκετες εφαρμογες γραμμενες σε python ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 >for f in /media/[0-9]*/*.txt do if [ -e ~/$f ] ; then echo "$f exists" else echo "now copying files" cp $f ~/ fi done αυτό γιατί δε μου παίζει? δεν μπαίνει στο πρώτο if, πάει συνέχεια στο else, ακόμα κι όταν κάνει copy το αρχείο επίσης πως θα το κάνω να τρέχει συνέχεια? να το βάλω μέσα σε while? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βάλτο μέσα σε while(1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 το έκανα με while true αλλά δεν παίζει αυτό, αυτό δεν καταλαβαίνω >if [ -e ~/$f ] ούτε με full path Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχεις βάλει 2 special characters για το shell expansion και το test μάλλον μπερδεύεται. Κάνε ένα echo $f για να δείς σε τί γίνεται evaluate το f κάθε φορά. Επίσης,χρησιμοποίησε την basename για να πάρεις μόνο το filename και οχι το (absolute ή relative) path. Ακόμη, το while (1) είναι C, στο bash είναι while [ 1 ] με προσοχή στα κενά γύρω από τον άσσο. Τέλος, άν θέλεις να το κάνες να τρέχει επ' άπειρον κάντο έτσι αλλά βάλε και κανένα sleep στο τέλος του loop για να μή σου τρώει τον επεξεργαστή τζάμπα. Άν θέλεις όμως να τρέχει ανα x χρονικό διάστημα, βάλε το script στο crontab του χρήστη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 το όνομα του αρχείου το παίρνει κανονικά η μεταβλητή, το έχω τσεκάρει και το while σωστά το έχω και sleep έχω το if exists δε με θέλει με τη basename που είπες δεν κατάλαβα που θα τη χρησιμοποιήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 έτσι όπως είναι ο κώδικας, ψάχνει αν υπάρχει το αρχείο: ~//media/[0-9]bla/bla.txt γιατί το f είναι: /media/[0-9]bla/bla.txt εσύ όμως θέλεις το f να είναι bla.txt για να ψάχνει αν υπάρχει το ~/bla.txt με την basename του Nullscan καθαρίζεις: >do filename=$(basename $f) if [ -e ~/$filename ] ; then... ... cp $f ~/ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 η f δεν παίρνει τιμές τα ονόματα των αρχείων που είναι txt όπως το έκανα? νομίζω με echο δε μου έβγαζε το path Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα