NullScan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ε, ναι. Δοκίμασέ το κάπως έτσι: >#!/bin/bash mplayer mms://LU-NT-STREAM01.bce.lu/Alpha989 sleep 5 sh /usr/bin/radio & Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ε, ναι.Δοκίμασέ το κάπως έτσι: >#!/bin/bash mplayer mms://LU-NT-STREAM01.bce.lu/Alpha989 sleep 5 sh /usr/bin/radio & Επίσης μπορείς να το κάνεις: > #!/bin/bash while (true); do mplayer mms://LU-NT-STREAM01.bce.lu/Alpha989 sleep 5 done ώστε να μην εκτελεί κάθε φορά τον εαυτό του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Όπως επίσης και: >#!/bin/bash declare -a p_pid play() { mplayer mms://LU-NT-STREAM01.bce.lu/Alpha989 p_pid=`ps -ef | grep "[m]p | awk '{print $2}'` } cleanup() { kill -15 ${p_pid} sleep 5 kill -9 ${p_pid} &> /dev/null undef p_pid } trap cleanup TERM while [ 1 ]; do kill -0 ${p_pid} 2> /dev/null if [ "$?" != "0" ]; then play fi sleep 0.1 done Εργασιοθεραπεία είναι αυτό τώρα Παρασκευιάτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Όπως επίσης και: >#!/bin/bash declare -a p_pid play() { mplayer mms://LU-NT-STREAM01.bce.lu/Alpha989 p_pid=`ps -ef | grep "[m]p | awk '{print $2}'` } cleanup() { kill -15 ${p_pid} sleep 5 kill -9 ${p_pid} &> /dev/null undef p_pid } trap cleanup TERM while [ 1 ]; do kill -0 ${p_pid} 2> /dev/null if [ "$?" != "0" ]; then play fi sleep 0.1 done Εργασιοθεραπεία είναι αυτό τώρα Παρασκευιάτικο Poser... (char *ten; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Είναι γνωστό οτι είμαι μεγάλος poser-ας! Μπάς και ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό από τη δουλειά γιατί έχω πήξει πάλι. ΥΓ. οχι undef στο script, unset είναι το σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 παιδια μισο να τα δοκιμασω στον δρομο και θα απαντησω ετσι, χιλια ευχαριστω ειναι καταπληκτικό δωρο ---------- Προσθήκη στις 18:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ---------- Εχει μεγαλη διαφορα , το process προσπαθει να μεινει ζωντανο και να κάνει επανεκινησεις και οταν κοβεται ξανασυνδεεται, φτανει ομως σε ενα σημειο που κολλάει στο broken pipe alsa κλπ και μια φορα επεσε σε loop, μηπως να τρέχω δυο scripts; ενα με το mplayer και ενα άλλο που να ελεγχει αν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε και αυτή τη version >#!/bin/bash declare -a p_pid play() { mplayer mms://LU-NT-STREAM01.bce.lu/Alpha989 p_pid=`ps -ef | grep "[m]p | awk '{print $2}'` } cleanup() { kill -15 ${p_pid} sleep 5 kill -9 ${p_pid} &> /dev/null unset p_pid } trap cleanup TERM while [ 1 ]; do kill -0 ${p_pid} 2> /dev/null if [ "$?" != "0" ]; then while [ -d /proc/${p_pid} ]; do sleep 0.5 done play fi sleep 0.1 done Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 εχω ενα μυνημα: line 2: declare: not found και το sleep 0.5 μου λέει οτι ειναι invalid και εβαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Όπα κι άλλο bug, σ^%&*α τα έκανα Το declare χωρίς το -a switch βάλτο, δεν θέλεις να είναι array. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 εβγαλα το -a αλλα μου λέει πάλι line 2: declare: not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Όπα, μισό γιατί θα σαλτάρω. Το N900 έχει bash ή το /bin/bash είναι κανα symbolic link σε κανα ash/sh κτλ κτλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 sh εχει κανονικα αλλα εγω προσθεσα απο το αποθετηριο το bash εχει σημασια πως εκτελώ το script; το τρέχω sh script Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Από τη στιγμή που έχει το shebang line δεν χρειάζεται να του ορίσεις με ποιό shell θέλεις να εκτελεστεί. Το κάνεις executable (chmod u+x) και το τρέχεις με ./ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 μολις παταω enter μενει εκει δεν εκτελει τιποτα και στο σπίτι που το δοκιμασα το ιδιο Μπορει καποιος να το τρέξει μηπως κανω κατι λαθος και δεν το εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ναι ΟΚ δικιά μου βλακεία. Δεν του είπα να εκτελέσει τίποτα πρίν το loop EDIT: άκυρο και αυτό. Ανεβάζω σε λίγο καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα