Προς το περιεχόμενο

gpu fan

gary..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια evga 8800 gt και τώρα με τις ζέστες βρίσκεται στους 60 με 65 και αν μπω σε παιχνίδι πάει και 75. Βασικά έχω και παλιό κουτί με χάλια ροη αέρα(μαλλον χωρίς ροη).

Το θέμα μου είναι ότι ο ανεμιστήρα μένει μόνιμα στο 30% (670 rpm) ενω φίλος μου που έχει ακριβώς την ίδια όταν ανεβάζει θερμοκρασία ανεβαίνουν οι στροφές.

Τι μπορεί να φταίε?

Η αλλιώς πώς μπορώ να τις ρυθμίσω manual??

Δημοσ.

Χωρις να εχω ασχοληθει με τη συγκεκριμενη,ψαξε για κανα προγραμμα ή αν εχει μαζι.Αν ειναι εκγατεστημενο ή οταν το βαλεις ρυθμισε το στο auto-adjust.

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια evga 8800 gt και τώρα με τις ζέστες βρίσκεται στους 60 με 65 και αν μπω σε παιχνίδι πάει και 75. Βασικά έχω και παλιό κουτί με χάλια ροη αέρα(μαλλον χωρίς ροη).

Το θέμα μου είναι ότι ο ανεμιστήρα μένει μόνιμα στο 30% (670 rpm) ενω φίλος μου που έχει ακριβώς την ίδια όταν ανεβάζει θερμοκρασία ανεβαίνουν οι στροφές.

Τι μπορεί να φταίε?

Η αλλιώς πώς μπορώ να τις ρυθμίσω manual??

Πρόβλημα:

To stock σύστημα ψύξης της 8800GT λόγο μεγέθους της κάρτας έχει πολυ μικρό

ανεμιστηράκι οπότε οι 75 βαθμοί ακούγονται φυσιολογικοί...

Λύσεις:

1. Ανοίγεις το Air-Condition πίστεψεμαι όσο χαζό και αν ακούγεται δουλεύει τέλεια

2. Κατεβάζεις tweak program για να ανεβάσεις λίγο το fan ή μπορεί να υπάρχει με τους Drivers

3. Βάζεις επιπλέον 2 ανεμιστηράκια 1x90mm και 1x120mm (15ευρώ)

4. Βάζεις άλλο σύστημα ψύξης στην κάρτα θα σου πρότεινα υδρόψυξη επειδή έχεις καινούργιο σύστημα

5. Ανοίγεις το Tower για να αερίζεται

6.

Δημοσ.

φίλε είναι πασίγνωστη η λύση....riva tuner λέγεται το πρόγραμμα που ρυθμίζεις τις στροφές....ενναλακτικά υπάρχει ένα παρεμφερές πρόγραμμα της evga στο site της το οποίο είναι ειδικά για τις κάρτες της και στο συνιστώ εάν είσαι άπειρος μιας και είναι πολύ απλό

http://www.evga.com/articles/405.asp

Δημοσ.

Βασικά το ήξερα το rivatuner αλλα είχα απορία γιατί δεν ρυθμίζονται μονες τους.

Έβαλα πάντως το rivatuner τώρα και έριξα 8-9 βαθμούς...

Καλό πρέπει να είναι και το πρόγραμμα που είπες outlaw star, της evga. Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Ευχαριστώ πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...