kfoynt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα Εχω Ubuntu gnome 8.04 έχω βάλει screenlets αλλά όταν κάνω restart το pc αντι μου τα βγάζει εκει που τα έχω κάνει lock μου τα βγάζει σε άσχετες θέσεις... ΓΙΑΤΙ???? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και διορθώθηκε όταν τα έβαλα στα options τους stick to desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Απο που κατεβαζεται screenlets? δοκίμασα από το site τους αλλα δεν το άνοιγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Απο που κατεβαζεται screenlets? δοκίμασα από το site τους αλλα δεν το άνοιγε. Linux Desktop Themes / Εφαρμογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ok..παιδια..το προβλημα λύθηκε για κάποιο μυστήριο λόγο.... λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.