Προς το περιεχόμενο

D-Link 2640B F/W

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλον για αθτο δεν στο κανει.αυτο που ειπα πιο πανω .εσενα ειναι αλλο version.οπως και με το Linksys.του v2 εν παιζουν στο πρωτο.αλλα firmware λογικα.ισως το δικο σου να μην εχει πιο νεο.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλσπέρα!!!

Μόλις και εγώ είπα να πάω από την vivodi στην 4net και μου έδωσαν αυτό το κατασκέβασμα (D-Link DSL-2640B)

Η ερώτηση μου είναι η εξης...

Εχω mac και λεεί στο κουτί ότι υποστηριζει αυτό το λειτουργικό, αλλά βάζω το cd και δεν έχει κανένα αρχείο για mac...

Βεβαια δεν το έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η γραμμή και δεν ξέρω αν τελικά χρειάζεται να κάνω κάτι με αυτό το cd...

Πρέπει να κάνω εγκατάσταση το ruter? Η απλά το συνδέω και τέλιωσα όπως και με της vivodi?? Και αν μπορώ να κάνω και εγώ αναβαθμίσεις με τον mac?

Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Δοκίμασα pouline το νέο f/w στο Linksys και συγχρονίζει λίιιγο ψηλότερα από το D-Link.Κατεβάζω με 1600kbps από NVidia ή από Apple.

Αυριο θα βάλω και στο D-Link το νέο f/w.

Δημοσ.
δεν χρειαζεσαι το cd.το συνδεεις ethernet μπαινεισ 192.168.1.1 και κανεις τις ρυθμισεις.

Σε ευχαριστώ!

Αν και εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν...

Οταν το βάλω θα επανέλθω για εντυπώσεις..

Και αν σκαλώσω με το update ελπίζω να το λύσουμε..

Δημοσ.

Αρχικά είχα το Siemens CL110 το οποίο και ήταν σκυλί, μια χαρά λειτουργούσε.

Ένας φίλος είχε κάνει αίτηση για 2 play και παρόλο που είχε γράψει σύνδεση USB στην αίτηση, του στείλανε το D-Link 2640B που είναι μόνο ethernet.

Για να τον ξελασπώσω προσφέρθηκα να του δώσω το Siemens cl110 που έχει και σύνδεση USB (όχι με μεγάλη χαρά αφού ήταν δοκιμασμένο και μου δούλευε χωρίς προβλήματα) και να πάρω το D-Link 2640B.

Ευτυχώς το D-Link 2640B εδώ και 3 μήνες μου δουλεύει άψογα χωρίς αποσυνδέσεις και ιστορίες αν εξαιρέσεις την ανησυχία μου μέχρι να παρακάμψω το πρόβλημα με τους λίγους χαρακτήρες στο username που λύνει το πρόσφατο f/w. Συντονίζει το ίδιο με το siemens περίπου στα 8Mbit μου πάει, και δεν είχα κάνένα πρόβλημα στο port forwarding. Το μενού του ήταν κατανοητό και δούλεψαν όλα με τη μία ενώ σερφάρω κανονικά ακόμα και όταν κατεβάζω torrents κάργα.

Wireless δεν έχω δοκιμάσει οπότε και δεν εκφέρω άποψη, αλλά σε όλα τα άλλα καλά.

Είναι το δεύτερο D-link που περνά από τα χέρια μου. Το πρώτο ήταν το 604Τ σε αντικατάσταση του αρχικού Linksys WAG.... που είχα πάρει στο πακέτο της forthnet όταν είχα πρωτοβάλει dsl και είχα το γνωστό πρόβλημα με τις άπειρες αποσυνδέσεις. Και εκείνο to D-link μου δούλευε άψογα.

Δημοσ.

Γενικά ναι, και εμένα το Linksys μου έκανε πολλά disconnects, ενώ το D-Link κανένα.

Oμως, ίσως να έφταιγε η παλιά γραμμή, το παλιό f/w κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sniff...ομοιοπαθης με τον αλλο Νικο της παρεας...τα επεξε το wag200 μου και εβαλα το dlink...εχω δοκιμασει κια με το usrobotics που εδινε πιο παλια και με siemens cl-100 και γενικα οι διαφορες που βλεπω ειναι 100-200 kbps δηλαδη τιποτα...και για το wi-fi αλαξα την καιρεα με μια απο τα e-shop με 5 μετρα καλωδιο και την εβαλα ψηλα κια ειναι καλητερα...

Δημοσ.

Παιδιά και γω έχω το d-link 2640B από την 4νετ και το πρωί έχει σχετικά καλή ταχήτητα αλλά από το μεσημέρι και μέτα ναυαγεί πολύ άσχημα.. μετα το μεσημέρι κατεβάζω με 15 το ΠΑΡΑ πολύ ενώ το πρωί 1MB/s και άνω υπάρχει πιθανότητα να φταίνε οι ρυθμίσεις του router??

Δημοσ.

η ταχυτητα κλειδωματος ειναι η ιδια οταν μπενεις μεσα στο status tou router?β.pppoe/llc?γ.κατεβασε απο γρηγορα sites http://www.apple.com http://www.nvidia.com http://www.microsoft.com με kapoio download manager να δεις αν το κανει.περνα και το νεο firmware

Δημοσ.

Ναι νομίζω πως είναι η ίδια αν είναι αυτή [πυ κατάλαβα.. πάντως από την apple με κατέβαζε αρχείο μέχρι και 1700KB/s αλλα θα δείξει πιο μετά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...