Προς το περιεχόμενο

D-Link 2640B F/W

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Man, είδες διαφορές και στην ταχύτητα ή όχι?

Δύσκoλα να καταλάβω διαφορά, είναι τόσοι οι παράγοντες, που δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πιο γρήγορο ή πιο αργό. Διαφορές έχω δει σε άλλα πράγματα.

Εϊναι πιο σταθερό, είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα και συνδέεται σχεδόν αμέσως. Μπορώ πολύ άνετα πια να σερφάρω ενώ κατεβάζω από torrents. Και τρεις μέρες τώρα δεν χρειάστηκε ακόμη ούτε reset ούτε τίποτα.

Πολύ μπακάλικο αυτό που θα πω, αλλά το Linksys είναι μισό σε μέγεθος από το D-Link και είναι το ίδιο βαρύ...

Δημοσ.

Xαχα, εγώ πήγα στο D-Link από το Linksys 354G v2 και ήταν...εμφανής η διαφορά.Είναι τελείως ελεεινό το port forward, ευτυχώς φτιάξαν το θέμα με το username.

Δημοσ.
Δύσκoλα να καταλάβω διαφορά, είναι τόσοι οι παράγοντες, που δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πιο γρήγορο ή πιο αργό. Διαφορές έχω δει σε άλλα πράγματα.

Εϊναι πιο σταθερό, είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα και συνδέεται σχεδόν αμέσως. Μπορώ πολύ άνετα πια να σερφάρω ενώ κατεβάζω από torrents. Και τρεις μέρες τώρα δεν χρειάστηκε ακόμη ούτε reset ούτε τίποτα.

Πολύ μπακάλικο αυτό που θα πω, αλλά το Linksys είναι μισό σε μέγεθος από το D-Link και είναι το ίδιο βαρύ...

δεν παει με το βαρος.το cisco ειναι μεγαλο ενω σιγουρα θα χωραγαν σε πιο λιγο χωρο .ο καθενας τα φτιαχνει οπως θελει και αναλογως ποσο ζεστενονται κτλ.και το linksys wag200 ειναι πιο ελαφρυ απο το wag354g.

το wag200 για τον φιλο απο πανω ειναιπολυ καλυτερο σε παρα πολλα απο το wag354gv2

Δημοσ.

Φυσικά δεν πάει με το βάρος, καρπούζι είναι;;;:lol:

Απλά το ανέφερα, γιατί γενικά το Linksys είναι πολύ πιο στιβαρό, τα πλαστικά του καλύτερης ποιότητας, το φινίρισμά του πιο προσεγμένο.

Ούτε αυτό πάλι λέει τίποτα για την ποιότητά του, αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο το linksys να είναι προσεγμένο εξωτερικά και μέσα χάλια. Και μόνο που το έβλεπα αυτό το D-Link δεν με έπειθε...

Δημοσ.

svsto και αυτο.αντε να πειστεις οτι το crypto οποιοδηποτε απο ρουτερ μεχρι mp3 player Οτι παιζει σωστα οταν βλεπεις ποσο μπαχαλο ειναι εξωτερικα σαν ψευτικο

Δημοσ.

Εμένα δουλεύει καλύτερα το D-link απο το LinkSys (DSL-2640B και WAG354G αντοίστιχα).Καμία αποσύνδεση δεν μου έχει κάνει,πολύ πιο σταθερό και πιο γρήγορο, αυτό το βλέπω απο το Network Hub, που τώρα δουλεύει τέλεια μια κάμερα ενώ με το LinkSys είχα "σπασίματα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...