S2Katana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Πάντως θα δοκιμάσω το Λινκσις, μπας και βελτιωθεί.
Nikos_Vita Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 D-Link DSL-2640B... To έβαλα αφού το LinkSys τα έφτυσε. Με το ζόρι κλείδωνε στο ADSL... Λοιπόν το D-Link έχει βγάλει περίεργη συμπεριφορά με το Wirelless. Στα 5 μέτρα χωρίς τοίχους πέφτει η ταχύτητα και φυσικά το σήμα. Από 54Mbps σε 48Μbps και ποιο κάτω. Οταν το κλειδώνω στα 54Mbps τζίφος. Ο φορητός κάνει Link αλλά το δίκτυο είναι νεκρό... Τι μπορεί να φταίει; Τόσο "πατάτα" είναι το WiFi του D-link;
Nikos_Vita Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αλους drivers?αλλο firmware? Aλλαξα firmware. Εβαλα το τελευταίο... Δυστυχώς δεν είναι οι drivers γιατί δοκίμασα δύο φορητούς IBM ThinkPad και TurboX. Και οι δύο σχεδόν καινούριοι. Ο IBM έχει Ιntel Wireless ενώ ο TurboX Realtek. Δυστυχώς η απόδοση του d-link στο WiFi είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. Και οι δύο φορητοί δίπλα στο d-link κουμπώνουν κανονικά στα 54Mbps με Excellent σήμα. Μόλις τους απομακρύνω 5 μέτρα με οπτική επαφή το σήμα πέφτει σχεδόν στο 25% ... Oπότε η ταχύτητα αυξομειώνεται από 54Mpbs μέχρι και 11Mbps... Το d-link το έχω βάλει σε MAX WIFI POWER για να αποδίδει τα μέγιστα. Μόλις το ρίξω στο 80% του MAX POWER αμέσως η απόδοση πέφτει στα 11Mbps. Η απόδοση του WiFI έχει ΣΚΑΝΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ και στους δύο φορητούς. Εκεί που λέει 25% ξαφνικά ανεβαίνει στα 80% μετά πέφτει στα 50% και αυτό γίνεται συνέχεια. Οπότε αυξομειώνεται διαρκώς και η ταχύτητα... Εγώ κατάλαβα ότι επιρεάζεται από την ζέστη τόσο πολύ που το WiFi τα φτύνει... Το d-link στη κυριολεξία ζεστένεται πολύ. Σχεδόν καίει... Το d-link το λειτουργώ δύο μέρες. Ηταν στο κουτί του κλειστό. Το χρησιμοποιήσα γιατί τα έπαιξε και το LINKSYS WAG354G. Δεν κούμπωνε με τίποτα στην ADSL... Oπότε πάω για ΝΕΟ WIFI ROUTER ποιο αξιόπιστο ... όσο αφορά το Wireless. Θα ανοίξω νέο θέμα με 3 μοντέλα που βρήκα...
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Χμ, θα δοκιμάσω και εγώ το max power, μήπως παίζει ρόλο.
kostakiss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ωχ ρε παιδια μη μου λετε τετοια..και μολις εκανα αιτηση 4νετ και μου δωσαν το d link 2640b που συζητατε..
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ελα ρε σι .ηρεμησε .μπορει να μην εχεις κανενα προβλημα.υπαρχει και αυτο το firmware http://www.dlink.co.uk/?go=gNTyP9CnptFMIC4AStFCF834mptYIe5XTNvhLPG3yV3oWIh6jqltbNlwaaRp7ywpEy/ryiZK+Y0=
S2Katana Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ωχ ρε παιδια μη μου λετε τετοια..και μολις εκανα αιτηση 4νετ και μου δωσαν το d link 2640b που συζητατε.. Oχι εντάξει, για τσάμπα καλό είναι. Λόγω διακοπών δεν έχω κάνει ακόμη σύγκριση με το linksys.
geovala Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Εγώ έβαλα αυτό το firmware δεν ξέρω άμα είναι το ίδιο, αλλά εμπιστεύομαι πιο πολύ το ftp της D-link Ηellas. Ορίστε και οι αλλαγές: Release History: # Version Date Description Note 1. 3.06 07/06/04 First official release 2. EU_3.07 07/12/12 3. EU_4.00 08/06/05 First release for 3.10.02 code base and Multilanguage capability. ISP list has been updated. Port Forwarding Application List has been updated. Advanced Wireless has been changed into 3 categories: Advanced Settings, MAC Filter, and Security Settings. Modem and PPP passwords max length is now 63. PPP username max length is now 63.
lostson Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Έχω το ίδιο ρούτερ και δεν έχω πρόβλημα.Να το κάνω το update ή να το αφήσω έτσι?
geovala Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Εγώ έκανα γιατί δεν μου δούλευε σωστά το MAC filter, δεν ξέρω αν είχα κάνει κάτι λάθος αλλά τώρα δουλεύει τέλεια.
Voodooman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Αυτό το D-Link είναι ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ μου σε hardware. Συνεχή κολλήματα, χαμηλές ταχύτητες, 3 μήνες τώρα το έχω σιχαθεί. Προχθές μου έκανε την χάρη και επιτέλους χάλασε. Πήγε για αντικατάσταση. Ελπίζω να της έχουν τελειώσει της forthnet αυτές οι σαβούρες και να μη μου στείλει κανένα ίδιο. Αγόρασα ένα απλό ενσύρματο Linksys modem και βρήκα την υγειά μου.
S2Katana Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Man, είδες διαφορές και στην ταχύτητα ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.