100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Απο οσα διαβασα, εχεις μολυνθει σοβαρα και δεν εχεις και πολυ τυχη να σωθεις, τωρα αν θες να πειραματιστεις..... ολα αυτα που σου προτεινουν οι φιλοι........... θες κανα μηνα να τα κανεις ολα. Παρε ενα backup και κανε ενα format να ησυχασεις
Evgenios1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 α ενταξει γιατι τα εξε πρεπει να τα μολυνει με overflow και ειναι λιγακι δυσκολο Με τι τα μολυνει...... .... Το πιο λογικο ποστ +2. Να σε ρωτησω, εγω δεν εχω anti-virus αλλα deep freez, ξερεις αν το deep freez φριζαρει και το boot sector?
kousman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια τελικα μπορω να ξεφορτωθω τον ιο και αν ναι πως γτ κολλησα και εγω :cry::cry::cry::cry:
metalliord Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 δεν εκανε το εσετ και θα κανει το αλλο?βαλε το malwarebytes και αν δεν κανει τιποτα δοκιμασε απο safe mode. καλησπέρα είχα παλιότερα ένα ρημαδοιο από celldorado το μόνο που έκανε δουλειά ήταν το dr.web.
coreygaylas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 kousman η μοναδικη λυση ειναι format! την εχω παθει και εγω.
kousman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 αυτα που λενε με Live cd και κατι antivirus για scan με την εκκινηση του pc δεν δουλευουν? γιατι λενε οτι αυτοσ ο ιος μολλυνει το boot και με format δεν βγαινει...
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Η λυση ειναι dr.web. βεβαια τον ειχα δοκιμασει και σε virtual machine, και με σκαναρισμα του eset σε ασφαλή λειτουργία, κλείνοντας και το eplorer.exe ειχε καθαρισει. Αλλά καλύτερα dr.web live cd.
kakomirogloy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Γεια κ χαρά σε όλους! Θα ήθελα τι βοήθεια όποιου γνωρίζει σχετικά με αυτή τι παραλλαγή του ιού. Εδώ κ 2 μήνες έχω στο pc μου τον Virut.NBP κ έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή λύση για την απομάκρυσή του! Από Low Level Format μέχρι Dr.Web Live CD κ ακόμα κ flash έκανα το BIOS... Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές έχω δει αρκετούς ιούς αυτός με έχει φέρει στα όρια της νευρικής κρίσης!! Να πω ότι δεν θέλω να κρατήσω κανένα αρχείο μου (αφού μετά από τόσα format δεν έχει μείνει κ τίποτα πλέον) το μόνο που θέλω είναι να καθαρίσει το σύστημα μου. Όποιος γνωρίζει κάτι νέο στο θέμα αυτό ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!
thomasG4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 δοκιμασε αυτο http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Win32-Virut-Remover.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.