Προς το περιεχόμενο

Το pc μου κάνει σαν "Yamaha zt"

BloodRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδώ και ένα μήνα το pc έχει αρχίσει να κάνει τρομερό ΘΟΡΥΒΟ!!!!

Το έχω καθαρίσει πάνω απο 5 φορές το ανεμιστήρακη της ψύχτρας του CPU...(γιατί πιστεύω αυτό κάνει την φασαρία...το τροφοδοτικό μόλις 2 εβδομάδες είναι που το έχω πάρει και την κάρτα γραφικών όπου έχει και αυτή ανεμιστηράκη έχω ένα μήνα που την έχω παρεί)....Μήπως ξέρετε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω????Το pc το έχω 1,5 χρόνο περίπου!!

Λέτε να πάω για να πάρω watercooling????αυτό λέει τπτ????ή να πάω για ψυχτρά???

Δημοσ.

ισως τα ανεμηστηρακια του case κανουν θορυβο ποσο dBA ειναι ξερεις?το watercooling δεν πιστευω οτι σου χρειαζεται στο συστημα σου

Δημοσ.

...αν κάποιος ανεμιστήρας (μάλλον της ψύκτρας της cpu) είχε περιθώριο ν' ανεβάσει στροφές λόγω αύξησης θερμοκρασίας, και τό έκανε, ίσως αυτό να είναι η πηγή του θορύβου. Χρειάζεται όμως πρώτα να ξεκαθαρίσεις αν είναι αυτή η αιτία του θορύβου, και ανάλογα είτε ψάχνεις για λιγότερο θορυβώδη ανεμιστήρα, είτε για άλλα συστήματα ψύξης όπως είπες.

...Το "Yamaha ZT" ....ΠΟΙΟ είναι ; !

...γιατί για XT ξέρω...Αλλά για ZT....

Δημοσ.

Καλησπερα.Βασικα ανοιξε το κουτι και βρες ποιο ανεμηστηρι κανει θορυβο και αλλαξε το ή βαλε αλλη ψυκτρα-ανεμηστηρι.Τωρα αν ειναι να πας σε νερο,το εχουμε πει και θα το ξαναπουμε,οτι ειναι καλυτερο να φτιαξεις κατι δικο σου.Θα παει λιγο πιο πανω,αλλα θα κανεις δουλεια.Αν βρεις τι κανει θορυβο ποσταρε το εδω να βρουμε και τη λυση.

Δημοσ.

Του cpu κάνει θόρυβο!!!!Όταν ενοιήτε να φτιάξω μόνος watercoling τι ενωείς??να το φτιάξω με ένα ένα εξάρτημα(Τεμπόζιτο,Ανεμηστηράκη,Σωλήνες,κ.τ.λ.)???

Το Yamaha zt είναι το 125!!!!Τα παπάκια που λεμε!!!__(άσχετο)

Ααα και ξέχασα να αναφέρω ότι έχω κάνει και τον επεξεργαστή από τα 2,66 στα 2,80....Αλλά έχω μισώ χρόνο που τον έχω πάει στα 2,80!!

Δημοσ.

Καταλαβαίνω το πρόβλημα... Αν το αφήσεις πάντως λίγο καιρό μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και να ακούγεται σαν XT :P

Η εύκολη λύση είναι να βάλεις κάποιο after market ανεμιστηράκι.

Δημοσ.
Καταλαβαίνω το πρόβλημα... Αν το αφήσεις πάντως λίγο καιρό μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και να ακούγεται σαν XT :P

Η εύκολη λύση είναι να βάλεις κάποιο after market ανεμιστηράκι.

Έχεις να μου πρωτήνεις τπτ??

Δημοσ.
Αν το αφήσεις πάντως λίγο καιρό μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και να ακούγεται σαν XT
Έχεις να μου πρωτήνεις τπτ??

2050145.jpg

Sorry, δεν κρατήθηκα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...