BloodRider Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα Εδώ και ένα μήνα το pc έχει αρχίσει να κάνει τρομερό ΘΟΡΥΒΟ!!!! Το έχω καθαρίσει πάνω απο 5 φορές το ανεμιστήρακη της ψύχτρας του CPU...(γιατί πιστεύω αυτό κάνει την φασαρία...το τροφοδοτικό μόλις 2 εβδομάδες είναι που το έχω πάρει και την κάρτα γραφικών όπου έχει και αυτή ανεμιστηράκη έχω ένα μήνα που την έχω παρεί)....Μήπως ξέρετε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω????Το pc το έχω 1,5 χρόνο περίπου!! Λέτε να πάω για να πάρω watercooling????αυτό λέει τπτ????ή να πάω για ψυχτρά???
gorgopodaros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ισως τα ανεμηστηρακια του case κανουν θορυβο ποσο dBA ειναι ξερεις?το watercooling δεν πιστευω οτι σου χρειαζεται στο συστημα σου
slaughter Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 λογικό είναι τώρα μες τις ζέστες να ζεσταίνατε κ να αγκομαχά λίγο παραπάνω
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ...αν κάποιος ανεμιστήρας (μάλλον της ψύκτρας της cpu) είχε περιθώριο ν' ανεβάσει στροφές λόγω αύξησης θερμοκρασίας, και τό έκανε, ίσως αυτό να είναι η πηγή του θορύβου. Χρειάζεται όμως πρώτα να ξεκαθαρίσεις αν είναι αυτή η αιτία του θορύβου, και ανάλογα είτε ψάχνεις για λιγότερο θορυβώδη ανεμιστήρα, είτε για άλλα συστήματα ψύξης όπως είπες. ...Το "Yamaha ZT" ....ΠΟΙΟ είναι ; ! ...γιατί για XT ξέρω...Αλλά για ZT....
manosone Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλησπερα.Βασικα ανοιξε το κουτι και βρες ποιο ανεμηστηρι κανει θορυβο και αλλαξε το ή βαλε αλλη ψυκτρα-ανεμηστηρι.Τωρα αν ειναι να πας σε νερο,το εχουμε πει και θα το ξαναπουμε,οτι ειναι καλυτερο να φτιαξεις κατι δικο σου.Θα παει λιγο πιο πανω,αλλα θα κανεις δουλεια.Αν βρεις τι κανει θορυβο ποσταρε το εδω να βρουμε και τη λυση.
BloodRider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Του cpu κάνει θόρυβο!!!!Όταν ενοιήτε να φτιάξω μόνος watercoling τι ενωείς??να το φτιάξω με ένα ένα εξάρτημα(Τεμπόζιτο,Ανεμηστηράκη,Σωλήνες,κ.τ.λ.)??? Το Yamaha zt είναι το 125!!!!Τα παπάκια που λεμε!!!__(άσχετο) Ααα και ξέχασα να αναφέρω ότι έχω κάνει και τον επεξεργαστή από τα 2,66 στα 2,80....Αλλά έχω μισώ χρόνο που τον έχω πάει στα 2,80!!
alerasta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καταλαβαίνω το πρόβλημα... Αν το αφήσεις πάντως λίγο καιρό μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και να ακούγεται σαν XT Η εύκολη λύση είναι να βάλεις κάποιο after market ανεμιστηράκι.
BloodRider Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καταλαβαίνω το πρόβλημα... Αν το αφήσεις πάντως λίγο καιρό μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και να ακούγεται σαν XT Η εύκολη λύση είναι να βάλεις κάποιο after market ανεμιστηράκι. Έχεις να μου πρωτήνεις τπτ??
antonl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Αν το αφήσεις πάντως λίγο καιρό μπορεί να βελτιωθεί αρκετά και να ακούγεται σαν XT Έχεις να μου πρωτήνεις τπτ?? Sorry, δεν κρατήθηκα
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ...ουτ' εγώ ! (...είπαμε ήδη πάρε έναν λιγότερο θορυβώδη ανεμιστήρα...)
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Αυτό : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1019619
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.