opts Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Τι σας την έχει δώσει τελευταία στο internet ? (π.χ. διάφορα sites, οι isp, ο διπλανός σας που σας τρώει μπένει στο wifi σας....) Για να μαζέψουμε κανά παράπονο γενικά απο το αραχνοδίκτυο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 τα ανούσια topics...
opts Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δεν έχεις και άδικο .... και γω το ίδιο θα έλεγα αλλά δεν βλέπω και ιδιαίτερη συζήτηση γενικά στο τομέα του internet του inso οπότε σκέφτηκα να φτιάξω αυτό για να εκτονωθούν τα νεύρα μας
DIMITRISG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 μου την σπαει να επισκεφτομαι ιστοσελιδες και να μου βγαινει η διαφημηση στη μουρη μου χωρις ελειψη σεβασμου ως το προσωπο μου. Γενικα τα διαφημιστικά τεχνασματα τα οποια ας ειναι καλα το flashblock αλλα και γενικα το popup, το να εχει βαλει ενα site ψευτικα tags για να σε τραβηξει. κλπ
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ...το "wait till we redirect you ot click here if you don' t want to wait" που βγαίνει σε κάποιες περιπτώσεις. Θα προτιμούσα να πέταγε κανένα cartoon ή καμμιά Σουηδέζα. Με βγάζει κυριλεκτικά απ' τα virtual μου ρούχα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Οι γκρινιάρηδες... άτοπο...όλο το topic απευθύνεται σε γκρινιάρηδες και όπως καταλαβαίνεις εσύ δεν είσαι η εξαίρεση :p
kathrinoula Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 τα δεκάδες e-mail που μου στελνουν και λενε π.χ. οτι αν δεν βοηθησω ενα πεινασμενο γατακι στην ρουαντα με προβλημα στις φωνητικες χορδες θα μου φαει η γατα την γλωσσα και θα εχω 7 χρονια γρουσουζια ειναι απιστευτα εκνευριστικα
coreygaylas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 τα δεκάδες e-mail που μου στελνουν και λενε π.χ. οτι αν δεν βοηθησω ενα πεινασμενο γατακι στην ρουαντα με προβλημα στις φωνητικες χορδες θα μου φαει η γατα την γλωσσα και θα εχω 7 χρονια γρουσουζιαειναι απιστευτα εκνευριστικα XAXAXAXAXAXAAXA αν ηταν ετσι τοτε ολοι μας εχουμε 100000 χρονια γρουσουζικα, γεματα αγαμιες και δυστυχια...χαχαχαααχα chains.
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Το buffer στο youtube οταν έχω 5-6 videos να κάνουν load ταυτόχρονα!!
Daredevil 1994 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Τα 800 Kbps που πιάνω αντί για 2048 kbps που θα έπρεπε να πιάνω (γ@μώ τον πΟΤΕ τους...). Άσχετο, αλλά έχω προσέξει ότι αυτό μου γίνεται από τότε που έσκασε ο 6.5 ρίχτερ στην Ανδραβίδα (μένω Ν. Αχαϊας), αλλά και πάλι, τα βράδια φτιάχνει. Είναι κάπως ανεξήγητο, αλλά και τρομερά εκνευριστικό...
alexiou92 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Οι Tokio Hotel fans που έχουν κατακλύσει το internet με φωτογραφίες τους
ApSiMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Το ότι πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ταίριαζε καλύτερα στο Μπλα-Μπλα....
dark_banishing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Την πιο πολύ φάση την έχουν οι νέοι που μπαίνουν, γράφουν με όλα κεφαλαία και δεν έχουν διαβάσει τους κανονισμούς ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.