Προς το περιεχόμενο

Glofiish X800 update rom

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω το E-TEN Glofiish X800 με wιndows mobile 6 ελλ και θελω να κανω αναβαθμιση τη rom. που μπορω να βρω το rom upgrade 454 και τι πρεπει να κανω για να το αναβαθμισω?

βασικα χωρις να εχω ανοιχτα προγραμματα τρωει πολυ rom και αργουν να ανοιξουν πολλες εφαρμογες. ετσι ψαχνοντας κατεληξα στο οτι πρεπει να κανω το upgrade αυτο αλλα θα ηθελα τ4η βοηθεια σας

Δημοσ.

λοιπόν....έχω το Χ600 αλλά είναι πάνω κάτω τα ίδια σε θέματα αναβαθμίσεων κλπ.

Υπάρχει ένα forum από χρήστες glofiish το www.eten-users.eu

Υπάρχει και ελληνικό κομμάτι. Αν και δεν είναι πολύ ενεργό θα βρεις αρκετά χρήσιμες πληροφορίες (όπως και link για τις νέες ROM)

Για να κατεβάσεις την νέα rom δες στο site www.glofiish.com

Πρέπει να κάνεις εγγραφή πριν (άνοιξε την σελίδα με IE γτ στα downloads δεν τα εμφανίζει με FF).

Στο επίσημο site θα βρίσκεις τις επίσημες ROM. Στο φορουμ θα βρεις και κάποιες ανεπίσημες.

Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ απλή: κατεβάζεις την rom, συνδέεις το κινητό στο pc (κάνε ένα soft reset πριν), διπλό κλικ στην Rom και ακολουθείς τις οδηγίες που θα σου δείξει. Υπόψιν κάποιες ROM (στο Χ600 τουλάχιστον) δεν μπορούσαν να τρέξουν σε vista.

Επίσης για το θέμα που λες ότι αργεί μπορεί να φταίνε πολλά.

Έχουν βγάλει τα παιδιά και ένα patch για την touchscreen (όποτε κάνεις κλικ στην touchscreen φορτώνει αδικαιολόγητα πολύ ο επεξεργαστής) που έχει δώσει "αέρα" σε πολλά Χ600 κ Χ800.

Επίσης έχεις βάλει όλα τα αρχικά προγράμματα της Eten?με το που κάνεις εγκατάσταση την ROΜ μετά περνάει από μόνο του καμιά 10άρα προγράμματα της ETEN (πολλά από τα οποία άχρηστα) που βαραίνουν το κινητό.Για να κάνεις skip την εγκατάσταση αυτών τον προγραμμάτων πατάς το πλήκτρο της κάμερας για 5sec όταν κάνει το restart μετά το πέρασμα της ROM.

Αυτά σκέφτομαι σε πρώτη φάση ελπίζω να βοήθησα....ότι θές λες είτε εδω είτε στο eten-users κ εδώ είμαστε!!!

Καλό κουράγιο στον κόσμο των WM pda....

Δημοσ.

το προβλημα ηταν οτι εμπαινα να κατεβασω την ενημερωση απο firefox και δεν εβγαζε τιποτα. τελικα το ανοιξα μεσα απο internet explorer και ολα οκ . αλητες :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...