Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού!

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως επιμενω να παρεις καλυτερα το hec, ειναι και 15 ευρω φθηνωτερο και εφαμιλης ποιοτητας...

Αξίζει για ?15 να χάσει το 80+; Αφού πάει το παιδί σε τέτοιας κατηγορίας PSU, ας το κάνει σωστά.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε βρε παιδια! και ενα αλλο απο το πλαισιο που εχεω (και εχει) αναφερθει λεει οτι εχει 85+...και εχει 62 ευρω...:P

οσο τελικα για τους ανεμιστηρες που λεγαμε νομιζω πως η εικονα μιλαει απο μονη της!!! 74199036li6.jpg

74199036li6.583ae8f81f.jpg

Δημοσ.

τελικα παω να παρω αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415...ετσι ωστε και να μην εχω προβλημα να βαλω καποιο ποιο καλο dvd rom και δευτερο σκληρο δισκο και οσες θυρες usb θα χρειαστω!! θα δουλευει ποιο ανετα το συστημα!!!

Ευχαριστω παντως παρα μα παρα πολυ για τις αποψεις σας!!!:-)

Δημοσ.

Άντε καλά ψώνια. :)

Παρεμπιπτώντως το 380άρη σηκώνει περισσότερες συσκευές που παίρνουν ρεύμα από τα 12V σε σχέση με το 550άρη που διάλεξες.

Δημοσ.

ελατε!! τωρα πριν απο κατι ωρες το εφτιαξα!!!

εχω μονο ενα προβληματακι(αν ειναι κιολας)... μου ζεσταινεται αρκετα το τροφοδοτικο απο πανω! και τον αερα τον ριχνει πανω στον επεξεργαστη και... το αποτελεσμα??? να υπερθεμενεται ο επεξεργαστης και να κανει restart (μαλλον οχι restart σβηνει κανονικα!!!! -δεν ξανααναβει-) τωρα του εκανα μια παντεντα και του εβαλα στο κουτι εναν 12 ανεμιστιρακι και καπως σωζεται το πραγμα... αλλα η ζεστη ζεστη1!!! τι να κανω??

ΥΣ να το συνεχισουμε εδω ή σε αλλο θεμα???

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη παρτο με κλειστα ματια μια χαρα ειναι τα βατ για αυτο συστημα ασε που οσο καλη ποιοτητα ειναι ενα τροφοδοτικο τοσο λιγοτερα βατς καταναλωνει

Δημοσ.

Πώς ζεσταίνει το PSU τον επεξεργαστή; Δε θυμάμαι πως είναι αυτό το πράμα που πήρες αλλά από όσο ξέρω το fan του PSU που βρίσκεται μέσα στο κουτί συνήθως τραβάει αέρα απ' το εσωτερικό του κουτιού και δε φυσάει προς αυτό.

Πολυ καλη επιλογη παρτο με κλειστα ματια μια χαρα ειναι τα βατ για αυτο συστημα ασε που οσο καλη ποιοτητα ειναι ενα τροφοδοτικο τοσο λιγοτερα βατς καταναλωνει

Ό,τι να 'ναι.

Δημοσ.

παιδία, μια χαζή ερώτηση,

αν έχουμε μικρότερο τροφοδοτικό απο ότι χρειάζετε, τι βλαβες μπορούν να συμβούν?

Το τελευταίο μου πάντως χωρίς λόγο μια μέρα αρχισε να σφιριζει! Πρίν προλαύω να ανοίξω το κουτί, ακούστηκε μια έκρηξη! Πυκνοί καπνοί ασχησαν να βγαίνουν και τα μαλία μου πέσανε...

Αλλάζοντας τροφοδοτικό όμως είδα ότι δεν έπαθε κανένα απο τα υποστηστήματα ζημιά. Την γλύτωσα φθηνά τότε.

Θα μπορούσε να πάθει και τίποτα άλλο ζημιά?

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα. Απο τιποτα (οπως και εγινε), μεχρι και ολα τα περιφερειακα (σπανιουλι).

Αλλα π.χ. μια μητρικη μαζι με τον επεξεργαστη ή κανεναν σκληρο μπορουσε καλλιστα να τα παρει μαζι του...

Δημοσ.
Φυσικα. Απο τιποτα (οπως και εγινε), μεχρι και ολα τα περιφερειακα (σπανιουλι).

Αλλα π.χ. μια μητρικη μαζι με τον επεξεργαστη ή κανεναν σκληρο μπορουσε καλλιστα να τα παρει μαζι του...

ακού να δείς το περίεργο τώρα, έχω στο συστημα μου 3 σκληρούς, και μιά 7600gt συνδεδεμένη. Το τροφοδοτικό είναι λίγο παλιό αλλά βαστάει γερά για την ώρα.

Λέω να πάω τώρα σε 4850 ΑΤΙ , και είδα ότι η κατανάλωση είναι ίδια και χαμηλότερη απο την παλία μου κάρτα. Αρα το συστημα θα πρέπει να την αντέχει.

Το τροφοδοτικό μου παιδες είναι μόνο 400W άγνωστης εταιρίας!

Τελικά μήπως το παρακάνουμε με τα τροφοδοτικά? Η ίσως επειδή έχω 2 χ 12 Fan στο κουτί έχω καλό αερισμό και έτσι γλυτώνω την επόμενη εκρηξη?

• Super Moderators
Δημοσ.
ακού να δείς το περίεργο τώρα, έχω στο συστημα μου 3 σκληρούς, και μιά 7600gt συνδεδεμένη. Το τροφοδοτικό είναι λίγο παλιό αλλά βαστάει γερά για την ώρα.

Λέω να πάω τώρα σε 4850 ΑΤΙ , και είδα ότι η κατανάλωση είναι ίδια και χαμηλότερη απο την παλία μου κάρτα. Αρα το συστημα θα πρέπει να την αντέχει.

Το τροφοδοτικό μου παιδες είναι μόνο 400W άγνωστης εταιρίας!

Τελικά μήπως το παρακάνουμε με τα τροφοδοτικά? Η ίσως επειδή έχω 2 χ 12 Fan στο κουτί έχω καλό αερισμό και έτσι γλυτώνω την επόμενη εκρηξη?

από Guru3D

In my view the Radeon HD 4850 series require you to have a 450 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system, and I think that's barely on the safe side. Also recommended is 30 AMP's on the 12 volts rails for stable power distribution (on a single card configuration). Notice that the card uses one 6-pin power connector.

θα χρειαστείς καινούριο τροφοδοτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζει (έστω και combined) το δικό σου τα 30Α στην 12V...

Δημοσ.
από Guru3D

θα χρειαστείς καινούριο τροφοδοτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζει (έστω και combined) το δικό σου τα 30Α στην 12V...

Όλα καλά ρε thresh αλλά έχεις και καμιά σελίδα υπόψην να μας δώσει και κανένα φράγο να τα πάρουμε όλα αυτα?

YΣ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ no-name τροφοδοτικό, 400W τριετίας. Τιμή ευκαιρίας, 39.99 ευρόπουλα. Παρακαλώ ένα ένα τα pm γιατί μπουκώνει το insomnia!

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε τριγωνάκι και άρχισε τα κάλαντα σε συγγενείς...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! :P

Δημοσ.

επί του θέματος πάλι, βασικός κανόνας για όσους(σαν και εμένα) δεν σκαμπάζουν πολλά στην επιλογή τροφοδοτικού ειναι το βάρος!

Αν είσαι μεταξύ 2 όμοιων σε χαρακτιριστικά τα ζυγίζεις (με τα χέρια, με ζυγαριά, με το ματι :P) και παίρνεις το βαρύτερο.

Ακούγεται μπακαλίστικο αλλά ισχύει.

ΥΣ: Πουλήθηκε το τροφοδοτικό, παρακαλώ σταματήστε τα pm!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...