Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού!

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν... έχουμε και λέμε:

Μητρική msi ms 6585

επεξεργαστής Ρ4 στα 2.8

κάρτα γραφικών nvidia 7600GT(agp)

Σκληρός δίσκος σε σύνδεση ΑΤΑ (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

ram 1gb

2 dvd rom και ένα flopy δισκετών

Ποιο τροφοδοτικό να διαλέξω???? ξέρετε γιατί ρωτάω?? γιατί θα πάω να τα πάρω από το eshop (κάρτα γραφικών, ram και τροφοδοτικό) και δεν ξέρω τίποτα σε σχέση του hardware αλλά ποιάνουν τα χέρια μου:lol:

Οπότε αν μου πείτε το κατάλληλο τροφοδοτικό ώστε να μην έχω προβλήματα με τις διάφορες υποδοχές θα με βοηθούσατε αφάνταστα!!!

ΥΣ υπόψιν ότι ο υπολογιστής μένει πολλές ώρες ανοιχτός και θα ήθελα να παίζω και παιχνίδια με αυτόν, οπότε καλό θα ήτανε να είναι και κάποιας ποιότητας τροφοδοτικό μην έχουμε εκρήξεις!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ εκ των πρετέρων για την βοήθειά σας...:mrgreen:

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμ... πολύ καλή επιλογή πιστεύω...

αλλά μια ερωτησούλα... ένας 12cm ανεμιστήρας είναι αρκετός ή μήπως χρειάζεται κανένας 2Χ8cm??? λέω τώρα εγώ ο άπειρος και ανήξερος...

ΥΣ ξέχασα να αναφέρω ότι ΑΝ γίνεται να δώσει και σε κανένα 2-3 ανεμιστιράκια ακόμα ώστε να βρώ κάπου να τα βάλω για να διώχνουν την θερμοκρασία, προαιρετικά πάντα!!!!

Δημοσ.

δλδ είναι οκ το 12 ανεμιστηράκι? ωραία μέχρι εδω... τώρα για τα πρόσθετα ανεμιστηράκια που λέγαμε???

Δημοσ.

...έτσι ακριβώς - άσε που δεν υπάρχει κάτι "υπερβολικό".

Ούτε τα "παραπανίσια" watt θα του κάνουν πουθενά ζημιά - ούτε τα 60 ? που θα δώσει είναι κάτι το "ιδιαίτερο" για να πάρει ένα "καλό" τροφοδοτικό (πόσα λιγότερα θα δώσει για να πάρει ένα 450άρι για τον P4 ; - άσε που νομίζω ότι η κάρτα γραφικών το "χρειάζεται" ούτως ή άλλως το 550άρι...)

Kαι φυσικά, όπως ειπώθηκε, σε περίπτωση που αναβαθμίσει το σύστημα, εντός 2 χρόνων, τα 550 μάλλον θα τον καλύπτουν, και είτε πιθανότατα το τροφοδοτικό θα είναι

λειτουργικό, ή έστω ακόμη εντός εγγυήσεως...

Δημοσ.

Όχι....θέλω ένα τροφοδοτικό για αυτό το σύστημα! να είναι άνετο στα παιχνίδια και να μην καταλαβαίνει πολλά πολλά από τις πολλές ώρες συνεχόμενης λειτουργίας... πόσα watt χρειάζομαι και ποιο?(αν πάρουμε υπόψιν τις παραπάνω υποδοχές...)

edit: πάντως ακόμα καλό μου ΄φενεται αυτό εδώ που προτοαναφέρθηκε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415

τι λέτε και εσείς??

Δημοσ.
...παρ' το βρε...παρ' το...:P

οκ...όταν κατασταλάξω και από κάρτα... γιατί εδώ έχουμε κάτι μικροδιαφορες...http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260637&page=2

τώρα είναι κλειστά δεν μπορώ!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

δεν ξερω για την ποιοτητα του τροφοδοτικου που λες... αλλά από ότι μου φενεται δεν διάβασες απο την αρχη που λεω οτι εχω ΑΤΑ και οχι SATA σκληρο δισκο...(σορρυ αν κανω λαθος αλλα ετσι μου φενεται) και επισης με ενδιαφερει να εχει τουλαχιστον 2Χ8 ή 1Χ12 ανεμιστηράκι... εοισης να αντεχει στις πολλες ζεστες και στις ωρες λειτουργειας...

ποια μαρκα θα μου προτεινατε τελικα????

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο ο σκληρός σου (αν και δε μπορώ το συγκεκριμένο PSU, μιας και το site του Πλασίου είναι off τώρα, ώστε να καταλάβω γιατί το λες αυτό). Όλα τα PSU είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν αδιάκοπα :)

Προτείνω ένα Corsair 450W με τιμή ~60? αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

μηπως μπορεις να μου δωσεις και το link??? επιδη δεν βρισκω 450 στο eshop...

δηλαδή η προτάσεις είναι πολλές... καποια τελική????(αν ειναι δυνατον να ειναι στο eshop μην τρεχω και αλλου!) ευχαριστω πολυ παντως για τις αποψεις σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...