kostetos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αφηστε με με αυτην την Μπηλιω..Παλια μαλωναμε με τον αδελφο μου γιατι αυτος ηθελε να βλεπει ολους τους καμμενους που εφερνε στην εκπομπη της..Ευτηχως τωρα εφυγε για να σποθδασει και δεν μου πριζει τα @ρχ με αυτην την μπηλιω..Απορω πως την κρατανε την εκπομπη αυτη..Μονο καποιοι σαν τον αδελφο μου την βλεπουν!! :lol:
kaiowas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Οι πιο βαρετές εκπομπές ανήκουν στον Αντρέα Μικρούτσικο(οτιδήποτε έχει παρουσιάσει).Αξίζει ένα βραβείο χειρότερου παρουσιαστή,καθώς γίνεται βαρετός όταν γελάει μόνο αυτός με τους μονόλογούς του και όταν πολεμάει να κρύψει τα μικρούτσικα μικρόψυχα και εγωιστκά αισθήματα του ώστε να φανεί το παιδί του λαού. Συμφωνω απολυτα. Πραγματικα και μενα μου φαινετε οτι αυτος ο ανθρωπος κρυβει πολυ βρωμια και κακια μεσα του. Ωρες ωρες φερνει προς psycho. Τον προτινω να παιξει τον επομενο joker λοιπον.
χάπι Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Συμφωνω απολυτα.Πραγματικα και μενα μου φαινετε οτι αυτος ο ανθρωπος κρυβει πολυ βρωμια και κακια μεσα του. Ωρες ωρες φερνει προς psycho. Τον προτινω να παιξει τον επομενο joker λοιπον. Μετά τον Χεθ ... ποιοθ να χέθει και τι ? *προτείνω
sarakinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Συμφωνω απολυτα.Πραγματικα και μενα μου φαινετε οτι αυτος ο ανθρωπος κρυβει πολυ βρωμια και κακια μεσα του. Ωρες ωρες φερνει προς psycho. Τον προτινω να παιξει τον επομενο joker λοιπον. ΧΑΧΑΧΑ...εσκισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.