alexasso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Οι εκπομπές με τα τηλε-γλέντια τύπυ Σεμίνα-Παυλόπουλος-Παπαδόπουλος μου φαίνονται τρομερά βαρετές. Ακριβως , θα συμφωνησω και εγω.Ειδικα αυτος ο Παπαδοπουλος γλενταει και πινει με τα δικα μου λεφτα , και δεν φτανει μονο αυτο φωναζει και ενα καρο κοσμο να τρωει και να πινει και αυτος τσαμπα. Αι στο δ@@@λο
Cygnus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ξέχασα και το "Πάμε Πακέτο" (ή όπως λέγεται)..Στημμένη συγκίνηση...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οι εκπομπές με τα τηλε-γλέντια τύπυ Σεμίνα-Παυλόπουλος-Παπαδόπουλος μου φαίνονται τρομερά βαρετές. +1000000000000.Απορώ που μερικοί τις βλέπουν και νομίζουν οτι γλεντάνε και αυτοί
felikas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ξέχασα και το "Πάμε Πακέτο" (ή όπως λέγεται)..Στημμένη συγκίνηση... Ναι, αλλά την Χατζηβασιλείου δεν την βαριέσαι με τπτ... ίση με 2 20-αρες! "Μπορώ" κ λοιπές trash-ιές είναι ό,τι χειρότερο...
super3bingo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 O Λαζόπουλος, εκεί που μου λένε όλοι οτι έχει τεράστιο ενδιαφέρον πολλές Τρίτες στήνομαι απο τις 9 παρα τέταρτο να δώ τον μεγάλο σόουμαν Όταν ξεκινήσει παρατηρώ οτι είναι πολύ περισσότερο βαρετός απότι περίμενα, ενώ έχω αγωνία να σατυρήσει κάποιους αντιπαθητικούς πολιτικούς αρχίζει να λέει κάτι ακαταλαβίστικες κοτσάνες για την κυρα Φωφώ που μένει ένα τετράγωνο πιό κάτω απο το σπίτι του ... Στο τέλος λέω άσιχτιρ και το κλείνω.
None23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Με ενα στομα μια φωνη....Μπήλιω....οτι πιο ανύπαρκτο....προτιμω να βλεπω διαφημίσεις μεχρι να βρω κατι της προκοπής.
GeorgeVls Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Πείτε ποιά είναι κατά τη γνώμη σας η πιο βαρετή εκπομπή που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.Καλά γενικά το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι ασ τα να πάνε αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι που είναι το πιο βαρετο απ ολα τ αλλα.Προσω πική άποψη η εκπομπή του μαμαλάκη με τη μαγειρική.Όχι πως έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά οι εκπομπές του είναι... Η σειρα του Μαμαλακη εκτος των αλλων βραβειων που πηρε, βραβευτηκε και στις Καννες στο φεστιβαλ Gourmet Voice, σαν το καλυτερο τηλεοπτικο προγραμμα σε σειρα.
opts Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Βίκυ Φλέσσα στην Νετ - Στα Ακρα - αργα το βράδυ...εκει απλα σταματά ο χρόνος!!! +1 δαγκωτό
Tzimmys Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Με ενα στομα μια φωνη....Μπήλιω....οτι πιο ανύπαρκτο....προτιμω να βλεπω διαφημίσεις μεχρι να βρω κατι της προκοπής. Τέρμα. Όχι μόνο βαρετή, αλλά απίστευτα σπαστική. Ότι να 'ναι.
T-X Leader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Εγώ απλώς θα αναφέρω το πιο βαρετό κανάλι, "Βουλή". Πιστεύω ότι ως σκοπό έχει να μειώσει τον ελληνικό πλυθησμό αφού σου δημειουργεί αυτοκτονικές τάσεις. Το μόνο αξιόλογο είναι η κλασσική μουσική που βαζει αργά τα βράδια για να σε νανουρίζει....
Loser Geek Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Οταν το Αλτερ μπαινει στο τριπακι να διαφημισει ο,τι βιβλιο και σιντι υπαρχει που κυκλοφορει απο τον ομιλο του και τη Modern Times... δεν ειναι εκπομπη αλλα ειναι τριπακι! Και το παραξενο ειναι οτι οποτε αλλαζω καναλι σε Αλτερ, ΠΑΝΤΑ σε διαφημισεις του πεφτω :Ρ
phycho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Οι πιο βαρετές εκπομπές ανήκουν στον Αντρέα Μικρούτσικο(οτιδήποτε έχει παρουσιάσει).Αξίζει ένα βραβείο χειρότερου παρουσιαστή,καθώς γίνεται βαρετός όταν γελάει μόνο αυτός με τους μονόλογούς του και όταν πολεμάει να κρύψει τα μικρούτσικα μικρόψυχα και εγωιστκά αισθήματα του ώστε να φανεί το παιδί του λαού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.