egalps Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Πείτε ποιά είναι κατά τη γνώμη σας η πιο βαρετή εκπομπή που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.Καλά γενικά το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι ασ τα να πάνε αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι που είναι το πιο βαρετο απ ολα τ αλλα.Προσω πική άποψη η εκπομπή του μαμαλάκη με τη μαγειρική.Όχι πως έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά οι εκπομπές του είναι...
Ma3str0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Πλάκα κάνεις? του Μαμαλάκη βαρετές? Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ. Πιο βαρετή κατά την άποψη μου είναι ίσως το έχει γούστο τις Μπίλιω Τσουκαλάς. Αυτή μου έρχετα τώρα με μια πρώτη σκέψη αν και υπάρχουν άπειρες...
mits@kos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 +1. Ανάμεσα σε ισάξιους αντιπάλους, η Μπήλιω κατακτά τον τίτλο της βασίλισσας της βαρεμάρας...
kathrinoula Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Στην Τσουκαλα καλα περναει η ωρα αν εχει φερει καναν τραγουδιστη της προκοπης Της Θρασκια ειναι απιστευτα βαρετή, και μιλάει και αυτη τοοοοσο αργα
thanocaster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Οι εκπομπές με τα τηλε-γλέντια τύπυ Σεμίνα-Παυλόπουλος-Παπαδόπουλος μου φαίνονται τρομερά βαρετές.
Cygnus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Οι εκπομπές με τα τηλε-γλέντια τύπυ Σεμίνα-Παυλόπουλος-Παπαδόπουλος μου φαίνονται τρομερά βαρετές. Συμφωνώ απόλυτα...Στημένο γλέντι και σικέ διασκέδαση με τα 30 σταθερά τραγούδια να παίζουν από πίσω..
antonisid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Βίκυ Φλέσσα στην Νετ - Στα Ακρα - αργα το βράδυ...εκει απλα σταματά ο χρόνος!!!
slipknot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Λιακόπουλος - ώρες ατέλειωτης μπουρδολογίας και επαναλήψεων. ΟΛΑ 241414141431.... - υπάρχει κανένας που να το βλέπει...ακόμα ? Πρωινάδικα - ανούσια θέματα,κέφι και χορός με το ζόρι,ψωνάρες
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Γιάννης Μπακογιαννόπουλος και "Κινηματογραφική Λέσχη" στην ΕΤ1
Bougas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ το επίπεδο τών ελληνικών εκπομπών μας,αυγερόπουλος ρούσης τέλλογλου σκάι κτλ.το μόνα που δέν μου αρέσουν είναι τα μεσιμεριανά τύπου λαμπίρη και οι εκπομπές του στίλ πάμε πακέτο,που τα θεωρώ στημένα... (ναι 40 χρόνια να βρεθούν πατέρας και κόρη,και τους βρήκε η καπελετζή με το μαγικό της ραβδάκι...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 συμφωνώ με τον washcloud legendary εκπομπή βαρεμάρας!
marantonis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Οι εκπομπές με τα τηλε-γλέντια τύπυ Σεμίνα-Παυλόπουλος-Παπαδόπουλος μου φαίνονται τρομερά βαρετές. Οντως. Αναρωτιεμαι ποιος τις βλεπει... Επισης να προσθεσουμε Ολες τις μεσιμεριανες πχ Κους Κους, μπλα μπλα, σουπερ σταρ κλπ. Και της Στεφανιδου το αξιζει να το δεις ειναι λιγο βαρετο αλλα καποιες φορες εχει και τιποτα ενδιαφερων... Ακομα, οι ειδησεις του σταρ, Ολα τα πρωιναδικα: μενεγακη, αρναουτογλου, μελετη (παλια) και τα υπολοιπα. Γενικα πεφτει πολυ βαρεμαρα...
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 marantonis +1000 μεσημεριανά+πρωινάδικα --> σκατώστε τους!!!!
galil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Βίκυ Φλέσσα στην Νετ - Στα Ακρα - αργα το βράδυ...εκει απλα σταματά ο χρόνος!!! Οχι ρε. Η Βίκυ Φλέσσα κάνει θεϊκή εκπομπή. Καλλιτέχνες, άγνωστοι ποιητές, παρακμιακοί σκηνοθέτες να αμπελο-φιλοσοφούν στις 4 τα ξημερώματα. Είναι οτι πρέπει μετά από ξενύχτι... Κατά τη γνώμη μου η πιο βαρετές εκπομπές είναι τα πρωινάδικα (Μενεγάκη, Αρναούτογλου κλπ). Δεν έχω αντέξει να δω τέτοια εκπομπή πάνω απο 5 λεπτά.
ilos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 TV= NBA (με ανοιχτή την φωνή) + {CL+ EURO}(με κλειστή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.