ntinos82st Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση? μπορεί να μου πει κάποιος αν το PS3 είναι region free στα παιχνίδια? Δηλαδή να πάρω ένα παιχνίδι από αμερική και να το παίξω στο δικό μου? και εαν υπάρχουν διαφορές στα παιχνίδια ανα υφήλιο εννοώ στις πίστες βγαίνουν με περισσότερες με λιγότερες ή είναι ακριβώς τα ίδια? ευχαριστώ. Υ.Γ εαν μπορεί κάποιος να βάλει link που να λέει για region free?
panbil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 και εγω τωρα πηρα ps3 αλλα απο οσα εχω διαβασει ναι ειναι region free τα παιχνιδια
ntinos82st Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 φίλε τί εννοείς με τα saves. δεν μπορείς να αποθηκεύσεις το παιχνίδι?
fabiawrc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 για διαφωτιστε μας οποιος ξερει γιατι θελει ενας φιλος μου να φερει και δεν ξερω τι να του πω. 1:με το ρευμα τι γινετε?εχει διακοπτη 110/220? 2:τα παιχνιδια παιζουν κανονικα?τα saves? 3:οι ταινιες blue ray εχουν region? 4:με το playstation network υπαρχει καποια ασυμβατοτητα να μπορεις να δηλωσεις οτι εισαι Ελληνας?
lup0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δες και αυτό το topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260150 Το PS3 στα games είναι απο default region free. Μόνο αν επιλέξει κάποιος developer γίνεται διαφορετικά. Προσοχή όμως αυτό μόνο σε HDTVs γιατί αν συνδεθεί με SDTV τότε λόγω του οτι θα στέλνει NTSC σήμα δε θα δουλεύει στην PAL τηλεόραση σου. Για Bluray/DVD προφανώς θα είναι region 1 locked. Συνεπώς πρέπει να ζυγίσεις αν θέλεις να θυσιάσεις το Bluray του για την πολύ χαμηλή τιμή που θα το πάρεις - $399 = 257 Euro - έναντι 450 που κάνει Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.