tonypapadovic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Προκαταβολικά σόρρυ για το μεγάλο ποστ. Το ανοίγω εδώ το θέμα και αν καταλήξουμε ότι πρόβλημα έχει η γραμμή μου, τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο μιας και θα είναι σε λάθος sub forum. Έχω forthnet 2play εδώ και 1 χρόνο και εδώ και 2 μήνες έχω συνεχόμενα disconnects με το Air Ties RT-111 χωρίς να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε οποιαδήποτε συνδεσμολογία/συσκευή στο σπίτι μου. Μετά από αρκετά τηλέφωνα κ.λπ. κ.λπ. επέμεναν ότι δεν είχε πρόβλημα η γραμμή μου οι τεχνικοί της φόρθνετ. Έκανα ένα firmware update και μειώθηκαν τα dc's στο ελάχιστο για κάμποσο καιρό. Εδώ και λιγότερο από μία εβδομάδα όμως μου κάνει πάλι τα ίδια και πάλι από τους τεχνικούς της forthnet δεν προκύπτει πρόβλημα στην γραμμή αν και είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Δοκιμάζοντας την γραμμή και στο modem της οτενετ που είχα πριν, to sagemaki, κάνει τα ίδια. Την μία συνδέεται, την άλλη όχι. Ίσως όμως να συνδέεται για περισσότερη ώρα με το modem μέχρι να κάνει dc. Επομένως δεν παίζει να φταίει το router λογικά. Μπορώ να κάνω κάτι; Τι λέτε; Και κάτι ακόμη. Έχω και ένα DLink - G624 στο οποίο ΔΕΝ μπορώ να κάνω δοκιμές να δω αυτό δουλεύει, γιατί μετά από ένα firmware update δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα (πριν δούλευε μια χαρά). Δηλαδή συνδέω την τηλεφωνική γραμμή αλλά δεν έχει ανταπόκριση, είναι αναμμένο το κουμπί του power μόνο και τίποτα, τα status/adsl δεν κάνουν τίποτα. Κάποια λύση και εδώ υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δοκιμαζεις με κανα speedtouch η κανα siemenss.β.πας να σου αλλαξουν το d-link και επισης ζητας απο την forthnet να σου αλλαξουν προφιλ με καποιο τιμημα στην ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.