borror Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλημέρα! Ξέρετε μήπως καποιο router ή κάποια εταιρεία που μπορώ να επιλέξω εγώ το margin που θέλω να κλειδώνει με τη γραμμή?
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Πολύ φοβάμε ότι κατι τέτοιο δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ γιατί πολυ απλά το noise margin εξαρτάται από την ποιότητα της γραμμής και από την ταχύτητα συγχρονισμού του router. Ο μόνος τρόπος να αυξηθεί το noise margin ειναι να ρίξεις την ταχύτητα , κάτι που μπορεί να κάνει μονο ο ISP σου
borror Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Νομίζω οτι υπάρχει γιατί κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Αλλά δεν βάζω αι το χέρι μου στη φωτιά
100 010 00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αυτο γινετε μονο με χακια και οχι με ολα τα ρουτερς και καθε φορα που ανοιγοκλεινεις το ρουτερ, πρεπει να το ξαναρυθμιζεις
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Πολύ φοβάμε ότι κατι τέτοιο δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ γιατί πολυ απλά το noise margin εξαρτάται από την ποιότητα της γραμμής και από την ταχύτητα συγχρονισμού του router. Ο μόνος τρόπος να αυξηθεί το noise margin ειναι να ρίξεις την ταχύτητα , κάτι που μπορεί να κάνει μονο ο ISP σου και ομως γινεται.το εχω δει να γινετε με netgear και λενε οτι γινετε και με siemens cl 110
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.