Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση video από κινητό

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω χάσει ένα βίντεο και προσπάθησα να κάνω ανάκτηση.Έβαλα την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή και χρησιμοποίησα το Restoration MFC.Βρήκα αρκετά αρχεία 3gp εκ των οποίων μόνο 1-2 έπαιζαν και τα υπόλοιπα δεν αναπαράγονταν.Ίσως να είναι μερικώς καταστρεμένα.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα αναπαράγω???

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

edit:Ψάχνοντας βρήκα και ένα τεράστιο αρχείο 315 mb που αποκλείεται να είναι κάτι που είχα και έσβησα.Τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Τί λέει η κατάληξή του ;

Όσο για τα ανακτηθέντα αλλά μη λειτουργικά, νομίζω πως δεν γίνεται ναι μεν , αλλά με ποιόν player τα δοκίμασες ;

Επίσης, προτείνω και μια δοκιμή ανάκτησης με το Active File Recovery (δεν είναι free).

Δημοσ.
Τί λέει η κατάληξή του ;

Όσο για τα ανακτηθέντα αλλά μη λειτουργικά, νομίζω πως δεν γίνεται ναι μεν , αλλά με ποιόν player τα δοκίμασες ;

Επίσης, προτείνω και μια δοκιμή ανάκτησης με το Active File Recovery (δεν είναι free).

Έχει κατάληξη .9z4

Τα δοκίμασα με το quick time και το total video player.

Γιατί τα ανακτηθέντα αλλά μη λειτουργικά δεν αναπαράγονται?

Δεν γίνεται να αναπαραχθεί μόνο το μέρος που έχει σωθεί?

Δημοσ.

...όσον αφορά την συγκεκριμένη κατάληξη, δεν ξέρω μήπως είναι "δημιούργημα" του recovery app που χρησιμοποίησες - κατά τ' άλλα δεν μου λέει εμένα τουλάχιστον κάτι...

Ούτε τον total player ξέρω, αλλά δοκίμασε με

α)τον VLC media player

ΚΑΙ

β) τον KMPlayer .

Αυτοί οι 2 έχουν την τάση να παίζουν τ' άπαιχτα...

Όσο για τα ναι μεν φαινομενικά ανακτηθέντα - αλλά προφανώς διαβρώμένα αρχεία - δεν ξέρω να σου δώσω εγώ την εξήγηση με τεχνικούς όρους , αλλά φαντάζομαι πως κάποιο συγκεριμένο "βασικό" κομμάτι του αρχείου θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε ανγνώσιμο για να διαβαστεί και το "υπόλοιπο" , και δυστυχώς αυτό μάλλον δεν συμβαίνει. Περαιτέρω είμαι σχεδόν σίγουρος πως μπορεί να αναπτύξει ο πασίγνωστος shoe salesman που κυκλοφορεί στο φόρουμ, για τον οποίο υπάρχει μία φήμη πως έχει βαφτιστεί από παπά - απόγονο των αδερφών Lumière

...είναι αυτό που ο λαός λέει, " Lumière παπάς τον βάφτισε ! "

Επίσης, όσον αφορά γενικά το recovery, εγώ θα έκανα ακόμη μια προσπάθεια, με το Active File Recovery αυτή τη φορά, που προανέφερα και εμπιστεύομαι όσο οι νοικοκυρές την γνωστή χλωρίνη.

Αν υπάρχει λόγος, το pm box μου είναι ανοιχτό.

Δημοσ.

το μεγαλο αρχειο μπορει να μην ειναι και τιποτα.β.δοκιμασε το virtual dub http://www.virtualdub.org .ειναι δωρεαν και ειναι ενα απο τα καλα προγραμματα που μπορει να κανει reconstruct broken frames ωστε να παιξει οτι εχει σωθει και μετα μπορεις να το κανεις save.δεν ξερω αν ανοιγει 3gp ομως.

Δημοσ.

.3gp νομίζω δεν παίζει το Virtual Dub, και το reconstruction of key frame flags ή missing index blocks είναι κάτι που το κάνουν και οι players που προανέφερα - ξεκινώντας παίζουν παράλληλα το αρχείο (βέβαια για να παίξουν απλά - χωρίς δυνατότητα να σώσουν το αρχείο), καθώς το "επισκευάζουν" .

Προτείνω να δοκιμάσει πρώτα με τους player, για να δει αν ανοίγει το αρχείο, γιατί για να ολοκληρωθεί το reconstruction του Vdub μπορεί και να της δείξει μερικές ώρες και να φρικάρει - και όπως είπα νομίζω πως ούτως ή άλλως .3gp δεν διαβάζει.

Αν είπα κάτι στραβά και το πάρει χαμπάρι ο parsifal, παρακαλώ να είναι ελεήμων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...