AnDrEacc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 γεια σας, απο'οτι καταλαβατε θελω να φτιαξω ενα software(.exe) ετσι για δοκιμη να δω τι μπορω να κανω.δεν με νοιαζει τι θα φτιαξω αλλα θελω να με βοηθησετε για τα αρχικα.επισης επειδη ειμαι αρχαριος,εχει σχεση με προγραμματισμο?κατι ξερω κι απο κει.με λιγα λογια ζηταω απο καποιον εμπειρο να φτιαξει κατι σαν οδηγο για το πως φτιαχνεται ενα software.καποιος ειχε συστησει το γλωσσομαθεια.επαιξα λιγο μαζι του κι εφτιαξα μια μικρη βλακειουλα.τελοσπαντων αν καποιος μπορει να μου δωσει λιγη βοηθεια τον ευχαριστω πολυ!! γεια σας!!! στην υγεια σας!!!
alex2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Φίλε μου το να φτιάξει κάποιος έναν οδηγό για το πως φτιάχνεται ένα software μάλλον πρέπει να γράψει ένα βιβλίο. Αυτό που θα ήταν καλό να κάνεις είναι να αποφασίσεις με τι γλώσσα θέλεις να ασχοληθείς και μετά να αρχίσεις να διαβάζεις, και όλες σου οι απορίες θα λυθούν στην πορεία. P.S Η γλωσσομάθεια είναι ένα απλό εργαλείο για εκμάθηση προγραμματισμού και όχι για την ανάπτυξη πραγματικού software.
21century Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα. Μπορεις να εξασκηθείς με την visual basic ή την C++ που ως γλώσσα προγραμματισμού γράφονται τα γνωστά μας windows. Ωστόσο το διάβασμα είναι απαραίτητο και φυσικά αφού το ετοιμάσεις πρέπει να προσέξεις τον nstaller του που αποτελεί το τελευταίο βήμα για την δημιουργία σου..
alex2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 To NSIS είναι για installers και όχι για εφαρμογές. Αν και υπάρχουν διάφοροι που έχουν κάνει mini εφαρμογές σε NSIS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.