Προς το περιεχόμενο

Θελω ενα δικο μου μικρο software.Πως?

AnDrEacc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

απο'οτι καταλαβατε θελω να φτιαξω ενα software(.exe) ετσι για δοκιμη να δω τι μπορω να κανω.δεν με νοιαζει τι θα φτιαξω αλλα θελω να με βοηθησετε για τα αρχικα.επισης επειδη ειμαι αρχαριος,εχει σχεση με προγραμματισμο?κατι ξερω κι απο κει.με λιγα λογια ζηταω απο καποιον εμπειρο να φτιαξει κατι σαν οδηγο για το πως φτιαχνεται ενα software.καποιος ειχε συστησει το γλωσσομαθεια.επαιξα λιγο μαζι του κι εφτιαξα μια μικρη βλακειουλα.τελοσπαντων αν καποιος μπορει να μου δωσει λιγη βοηθεια τον ευχαριστω πολυ!!

γεια σας!!!

στην υγεια σας!!!

Δημοσ.

Φίλε μου το να φτιάξει κάποιος έναν οδηγό για το πως φτιάχνεται ένα software μάλλον πρέπει να γράψει ένα βιβλίο.

Αυτό που θα ήταν καλό να κάνεις είναι να αποφασίσεις με τι γλώσσα θέλεις να ασχοληθείς και μετά να αρχίσεις να διαβάζεις, και όλες σου οι απορίες θα λυθούν στην πορεία.

P.S Η γλωσσομάθεια είναι ένα απλό εργαλείο για εκμάθηση προγραμματισμού και όχι για την ανάπτυξη πραγματικού software.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Μπορεις να εξασκηθείς με την visual basic ή την C++ που ως γλώσσα προγραμματισμού γράφονται τα γνωστά μας windows. Ωστόσο το διάβασμα είναι απαραίτητο και φυσικά αφού το ετοιμάσεις πρέπει να προσέξεις τον nstaller του που αποτελεί το τελευταίο βήμα για την δημιουργία σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...