NiCk_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μετά από όλη την φασαρία που έγινε τελευταία με την κυκλοφορία του Firefox 3, έτυχε προσωπικά να κατεβάσω τον Opera μετά από τα πολύ θετικά σχόλια που διάβασα σε ένα forum .. Πραγματικά, έμεινα έκπληκτος από την απόδοση του browser μετά τις πρώτες μου εμπειρίες μαζί του .. Εκεί που νόμιζα ότι ο Firefox 3 ανεβάζει το επίπεδο σε ότι αφορά ταχύτητα, ο Opera ήταν πολύ πιο ελαφρύς και γρήγορος έχοντας επίσης κάποια πολύ χρήσιμα features και ένα πολύ βολικό interface .. Απορώ πως αυτός ο browser δεν παίρνει την αξία που του αξίζει ... Όσοι θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία μπορούν να πάνε στο πιο κάτω link .. Δεν θα το μετανιώσετε ! http://www.opera.com
million_voices Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 και εγω Firefox χρησιμοποιουσα αλλα ο Opera ειναι αλλου λιιιιιιγο ποιο δυσχρηστος, τα add ons (widgets) του δεν ενσωματονται στο παραθυρο του browser αλλα σε αποζημιωνει με την φοβερη του ταχυτητα και με το ποσο ελαφρυς ειναι εχει και καποια πολυ καλα features που δεν συναντας αλλου οπως το Speed dial παρα πολυ καλος
NiCk_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ακριβώς !! Ειδικά το speed dial, είναι πραγματικά φοβερό feature ... Επίσης μου αρέσει το ότι το interface του δίνει έμφαση στα tabs .. Εκείνο το μικρό "+" icon για δημιουργία νέου tab, είναι τόσο απλό αλλά και τόσο βολικό ... Με add-ons δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα σε κανέναν browser και έτσι δεν μου έλειψαν
million_voices Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 το ωραιο ειναι οτι αν ψαξεις λιγο τις ρυθμισεις μπορεις να τον κανεις να δουλευει οπως ο firefox μαζι με διαφορα add ons πχ ξετσεκαρεις reuse current tab και εχεις την βασικη λειτουργικοτητα του tab mix plus network connections και max network connections και εχεις τα βασικα απο το fasterfox δεξι κλικ στον κενο χωρο μιας ιστοσελιδας και open with > internet explorer και ειναι σαν να εχεις το ΙΕ ΤΑΒ δεξι κλικ στον κενο χωρο μιας ιστοσελιδας και edit site preferences > pop ups και ρυθμιζεις σε ποια site θες τα pop ups standard o browser μου απο εδω και περα μεχρι να προκυψει κατι καλυτερο
djmike Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 χρησιμοποιούσα opera εδω και πολλα χρόνια σε windows και πάντα ήταν για μένα ο καλύτερος browser και αν κοιτάξετε πίσω σε εκδόσεις είχε πάντα πρωτοπορίες που οι άλλοι αντέγραφαν
Em_Zed Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Από τότε που πήρα τον μακ, χρησιμοποιώ τον flock. Μ' αρέσει γιατί έχει ειδικό κουμπί που με ειδοποιεί για νεα μειλ χωρίς να χρειαστεί να μπω στην σελίδα. Διαβάζω αρκετά blogs και έχω τα rss τους στο sidebar που εμφανίζουν πόσα νέα ποστ έχει το καθένα. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο βαρύς, ειδικά στην αρχή και αργεί μέχρι να κανει look up μια σελίδα - θα μου πεις με 1mb τι περιμένεις... Μου φαίνεται αρκετά αξιόπιστος και ακούω συνεχώς καλά λόγια. Πόσο customize παίρνει ο οπερα; Θα μαρεσε ναχω συγκεντρωμένα τα blogs κάπου, τα favourites, τα ενσωματωμενα tabs στον browser με φάκελους τύπου, travel, music, books κα. Πόσα από αυτά μπορεί να προσφέρει ο όπερα;
silverthan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Και τα mouse gestures βολεύουν πολύ. π.χ Δεξί κλικ πατημένο + μια ελαφριά κίνηση προς τα κάτω = new tab
Ic3m@N Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ξέρει κανείς αν γίνεται με κάποιο τρόπο πατώντας πάνω σε λινκ cmd + κλικ αυτό να ανοίγει σε νέο tab στο background? Δηλαδή να μη χρειάζεται cmd + shift + κλικ; Κατά τ'αλλα πλέον ο Opera έχει γίνει ο βασικός μου browser...πάρα πολύ γρήγορος και ελαφρύς...
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ξέρει κανείς αν γίνεται με κάποιο τρόπο πατώντας πάνω σε λινκ cmd + κλικ αυτό να ανοίγει σε νέο tab στο background? Δηλαδή να μη χρειάζεται cmd + shift + κλικ; Κατά τ'αλλα πλέον ο Opera έχει γίνει ο βασικός μου browser...πάρα πολύ γρήγορος και ελαφρύς... Control+win key+Shift + κλικ πανω στο link δες και την υπογραφη μου για επιπλεον tips
GCMH Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 "Μην τους μιλάς για win key. Σε αυτόν τον τομέα όλοι είναι μηλαράδες.... χοχοχο"
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 "Μην τους μιλάς για win key. Σε αυτόν τον τομέα όλοι είναι μηλαράδες.... χοχοχο" Follow the black penguin Steve and Bill have you:p:-D
Ic3m@N Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Control+win key+Shift + κλικ πανω στο link δες και την υπογραφη μου για επιπλεον tips thanx boss αλλά και στο mac γίνεται να ανοίξει στο background με cmd+shift+κλικ αλλά επειδή έχω συνηθίσει από τον firefox που ανοίγει με cmd+κλικ (χωρίς shift) συνέχεια το πατάω έτσι... οπότε έλεγα μήπως μπορώ να το αλλάξω κάπως... btw. Για ένα περίεργο λόγο στα Windows ο Opera δεν με έχει βολέψει καθόλου... ενώ στο Mac όπως είπα και πριν έχει γίνει βασικός μου browser
haHa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γενικοτερα αντι για cmd+κλικ γιατι δε χρησιμοποιειται το κλικ της ροδελας(middle click )ωστε να ανοιγετε link in a new tab?? Ειναι απειρως πιο βολικο,θα σας λυσει τα χερια! Υ.Γ.Το dashboard δεν χρειαζεται να το εχετε στο click της ροδελας για συντομευση.. Αλλωστε πολυ πιο συχνα ανοιγετε link in a new tab απο οτι το dashboard..
Ic3m@N Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Προφανώς γιατί είμαι σε macbook και συνήθως λειτουργώ χωρίς ποντίκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.