nicsie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Θα ήθελα βοήθεια για εγκατάσταση των drivers της ΑΤΙ Χ1300 σε ubuntu 8.04, (ειμαι εντελως αρχαριος με τα Linux) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Πήγαινε στο μενού Σύστημα>διαχείριση Συστήματος και εκεί άνοιξε το πρόγραμμα Οδηγοί Υλικού και δες αν σου προτείνει driver για την καρτα γραφικών σου. Αν ναι επέλεξε τους για να γίνει η εγκατάσταση. Μετά κάνε ένα restart και πες μας τι έγινε. Αν κάτι πάει στραβά μην πανικοβληθείς. Τα πάντς διορθώνονται στο linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Υπαρχει εκει ενας διαθεσιμος, αλλα απο ότι εχω δει, υπάρχει διαθεσιμος driver απο την ΑΤΙ, τον εχω κατεβασει αλλά δεν είναι executable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 O ίδιος είναι με αυτόν που κατέβασες αλλά προτίμησε την εύκολη διαδικασία εγκατάστασης μέσω της διανομής όπως σου είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 οκ ευχαριστω, να σε καλα αφου εισαι διαθεσιμος θα το εκμεταλευτώ απο που μπορώ να βρω εντυπωσιακα themes, 3d cube, κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εγκατεστησα τον οδηγό, μετα την επανεκκίνηση μου βγάζει: new rectricted drivers in use. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ok τότε είσαι μια χαρά και εγκατέστησες τους driver. Βάλε και compiz ακολουθώντας αυτόν εδώ τον οδηγό http://vistakiller.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Don't worry δεν είναι πρόβλημα αυτό. Απλά σου λέει ότι οι drivers δεν είναι open source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ για τη βοηθεια, προς το παρών όλα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.