antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καταλαβαίνω πως πολλοί έχουν/έχουμε κόλλημα με συγκεκριμένες μάρκες και πολλές φορές χωρίς κάποιον υπαρκτό λόγο. Άλλος προτιμά Asus, άλλος MSI, άλλος Plextor, άλλος Intel, άλλος BMW. Αυτά που αναφέρεις όμως δεν δείχνουν κάτι για την εταιρία αφού το στατιστικό δείγμα είναι ένα άτομο. Όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιζε ο φίλος σου το Crysis στο full με μια 8600GT. Τουλάχιστον η 8800GT μου δεν τα καταφέρνει. Το ότι (μάλλον) κόλλησε το fan της δε λέει και πάλι κάτι εκτός κι αν υπάρχουν άλλοι 100 απ' τους 10000 αγοραστές, στους οποίους συνέβει το ίδιο. Το 2001 πήρα μια μητρική msi μαζί με έναν Athlon Thunderbird @900MHz. Για την εποχή της ήταν αρκετά καλή και με καλό value/money αλλά μετά από δυο χρόνια χαλαρής χρήσης αποφάσισε να καεί (και είναι η μόνη μητρική που μου χει καεί από τις 5-6 που χουν περάσει απ' τα χέρια μου). Από τότε έχει πάρει τη θέση της μια shuttle (νομίζω) που πλέον λειτουργεί καθημερινά σε ένα κατεβαστήρι. Επίσης, η μεγαλύτερη εγγύηση δεν είναι πάντα δείγμα μεγαλύτερης αξιοπιστίας. Παράδειγμα ο Seagate των 500GB (αν θυμάμαι καλά) δίνει 5 χρόνια. Τρεις από τους δύο που αγοράζονται επιστρέφονται με βλάβη. Ο αντίστοιχος Western Digital με τα τρία χρόνια εγγύησης τα πάει σαφώς καλύτερα. Αυτό δε σημαίνει πως η Seagate είναι χάλια εταιρία, απλά έβγαλε ένα "ελαττωματικό" προϊόν.
fe31h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 σαφώς και είναι δικαίωμά σου να επιλέγεις όπως θέλεις αλλά εγώ είμαι της άποψης να επιλέγω το συμφέρον σε τέτοια πράγματα....Αν το σκεφτείς διαφορετικά αν πάρεις με τα μισά λεφτά μια κάρτα,και σου χαλάσει αργότερα, τότε με τα υπόλοιπα μισά τσιμπάς μια άλλη ενδεχομένως και καλύτερη.... Ποτέ δεν είχα msi. Ότι κάηκε ήταν asus,diamond,sapphire ενώ από μητρικές έχω κάψει asus, gigabyte,elite, από αντιγραφικά, pioneer,plextor,toshiba, από σκληρούς, seagate,maxtor,wd... Βλέπεις δεν είναι θέμα μάρκας παντως, τα πάντα άμα θέλουν τα παίζουν... χιχι...παρε msi και θα εισαι ανετος!!!(πλακα ε? δεν ξερω και αυτη αν θα καει ποτε...) καλα τι τους κανεις και τα καις???? ή μηπως εισαι τοσο τυχερος πο παιρνεις απο τα καλα κομματια??:lol:
mihalakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 χιχι...παρε msi και θα εισαι ανετος!!!(πλακα ε? δεν ξερω και αυτη αν θα καει ποτε...)καλα τι τους κανεις και τα καις???? ή μηπως εισαι τοσο τυχερος πο παιρνεις απο τα καλα κομματια??:lol: δεν προκειται να παρω ποτε μσι.... ίσως και να αλλάξεις γνώμη και για αυτές μετα Σε κάποια είμαι κωλοφαρδος και σε άλλα βάζω το χεράκι μου
fe31h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Καταλαβαίνω πως πολλοί έχουν/έχουμε κόλλημα με συγκεκριμένες μάρκες και πολλές φορές χωρίς κάποιον υπαρκτό λόγο. Άλλος προτιμά Asus, άλλος MSI, άλλος Plextor, άλλος Intel, άλλος BMW.Αυτά που αναφέρεις όμως δεν δείχνουν κάτι για την εταιρία αφού το στατιστικό δείγμα είναι ένα άτομο. Όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιζε ο φίλος σου το Crysis στο full με μια 8600GT. Τουλάχιστον η 8800GT μου δεν τα καταφέρνει. Το ότι (μάλλον) κόλλησε το fan της δε λέει και πάλι κάτι εκτός κι αν υπάρχουν άλλοι 100 απ' τους 10000 αγοραστές, στους οποίους συνέβει το ίδιο. Το 2001 πήρα μια μητρική msi μαζί με έναν Athlon Thunderbird @900MHz. Για την εποχή της ήταν αρκετά καλή και με καλό value/money αλλά μετά από δυο χρόνια χαλαρής χρήσης αποφάσισε να καεί (και είναι η μόνη μητρική που μου χει καεί από τις 5-6 που χουν περάσει απ' τα χέρια μου). Από τότε έχει πάρει τη θέση της μια shuttle (νομίζω) που πλέον λειτουργεί καθημερινά σε ένα κατεβαστήρι. Επίσης, η μεγαλύτερη εγγύηση δεν είναι πάντα δείγμα μεγαλύτερης αξιοπιστίας. Παράδειγμα ο Seagate των 500GB (αν θυμάμαι καλά) δίνει 5 χρόνια. Τρεις από τους δύο που αγοράζονται επιστρέφονται με βλάβη. Ο αντίστοιχος Western Digital με τα τρία χρόνια εγγύησης τα πάει σαφώς καλύτερα. Αυτό δε σημαίνει πως η Seagate είναι χάλια εταιρία, απλά έβγαλε ένα "ελαττωματικό" προϊόν. ναι ισως πρεπει να το παραδεκτω...εχω κολλημα με την msi... αλλα καλο ειναι να παιρνεις κατι ποιοτικο παντα...
fe31h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 δεν προκειται να παρω ποτε μσι.... ίσως και να αλλάξεις γνώμη και για αυτές μεταΣε κάποια είμαι κωλοφαρδος και σε άλλα βάζω το χεράκι μου ε αν βαζεις και εσυ το χερακι σου... δεν νομιζω οτι φταιει η καθε εταιρια:devil:
fe31h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 [...]Όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιζε ο φίλος σου το Crysis στο full με μια 8600GT. Τουλάχιστον η 8800GT μου δεν τα καταφέρνει.[...] ναι αλλα αν εχεις τετραπυρινο (στα 2.4) και 2 γκιγκα ραμ, τοτε ισως αλλαζει λιγο το πραγμα, ε???
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ναι αλλα αν εχεις τετραπυρινο (στα 2.4) και 2 γκιγκα ραμ, τοτε ισως αλλαζει λιγο το πραγμα, ε??? Έχω 2GB RAM και C2D @ 3.3GHz (νομίζω). Όχι δεν αλλάζει καθόλου δυστυχώς. Το bottleneck προέρχεται από την κάρτα γραφικών. Αν έχεις επεξεργαστή πχ κάποιον σύγχρονο (2/3/4-πύρηνο) >= 2.λίγο GHz είσαι μια χαρά καλυμμένος. Ένας αρκετά ισχυρότερος θα είχε ελάχιστο όφελος.
fe31h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Έχω 2GB RAM και C2D @ 3.3GHz (νομίζω). Όχι δεν αλλάζει καθόλου δυστυχώς. Το bottleneck προέρχεται από την κάρτα γραφικών. Αν έχεις επεξεργαστή πχ κάποιον σύγχρονο (2/3/4-πύρηνο) >= 2.λίγο GHz είσαι μια χαρά καλυμμένος. Ένας αρκετά ισχυρότερος θα είχε ελάχιστο όφελος. ε τωρα που τα λεμε υπαρχουν 8800 που κανουν 80 ευρω και αυτες που κανουν 500 ευρω... παιζει και αυτο τον ρολο του!
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Offtopic πάμε αλλά αφού είναι δικό σου το thread το κάνεις ό,τι θες ε τωρα που τα λεμε υπαρχουν 8800 που κανουν 80 ευρω και αυτες που κανουν 500 ευρω... παιζει και αυτο τον ρολο του! Δεν υπάρχουν 8600GT που κοστίζουν από 80 εώς 500 ευρώ (που λέει ο λόγος φαντάζομαι). Σήμερα κοστίζουν 50-80? όπως μπορείς να δεις εδώ. Τα αντίστοιχα ισχύουν και για τις 8800GT.
fe31h Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 οκ...δεκτον! τωρα κατι αλλο! αυτη εδω η καρτα τι λεει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513340 ειναι λιγακι μπουλεξ ολεξ αλλα εχει πλακα!!! και εχει καλουτσικα χαρακτιριστικα!
mihalakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 οκ...δεκτον!τωρα κατι αλλο! αυτη εδω η καρτα τι λεει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513340 ειναι λιγακι μπουλεξ ολεξ αλλα εχει πλακα!!! και εχει καλουτσικα χαρακτιριστικα! Αυτή η κάρτα στην ουσία αντικαθιστά την HD2600pro και είναι λίγο καλύτερη σε επιδόσεις αλλά υποδεέστερη της 2600ΧΤ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.