fwtonio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Με τις συμβουλές του spybol κατάφερα να έχω την dxr3 με drivers από την Hollywood+ χωρίς macrovision και τα σχετικά....Όμως το φορμά των 2.35:1 είναι επιοικώς αποράδεκτο ( σε 29 βλέπεις σαν σε 17 ) Και ρωτώ: μπορούμε να κάνουμε zoom στο tv out έτσι ώστε να έχουμε μεγαλήτερη εικόνα;;<BR>
pseira Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Prepei aplws na allakseis to Aspect ratio. de 8ymamai an ginetai apo to programma tis Hollywood ayto omws...tin eixa k egw tin karta alla tin poulisa.....
pseira Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Prepei aplws na allakseis to Aspect ratio. de 8ymamai an ginetai apo to programma tis Hollywood ayto omws...tin eixa k egw tin karta alla tin poulisa.....
fwtonio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Το aspect ratio, παραμορφώνει την εικόνα δηλ. αυξάνει το πλάτος της εικόνας χωρίς να αλλάξει το μήκος της. Εγώ ρωτάω αν μπορούμε να κάνουμε μεγένθηση στην εικόνα του tv out έτσι ώστε να καλύπτεται μεγαλήτερο μέρος της οθόνης, απο την εικόνα του έργου ( με απώλεια, φυσικά, τα άκρα της εικόνας).<BR>Καμμια ιδέα;
timour Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Μα για να κάνεις Zoom ούτως ή άλλως δεν θα χρειαστεί να "κόψεις" τις άκρες τις εικόνας?<BR>Αν δεν λές αυτό τότε δεν έχω καταλάβει τί θες να κάνεις. Με το Hollywood Station που χρησιμοποιείς πήγαινε και παίξε με τα settings (widescreen, letterbox klp) για να μεγαλώσεις -δισανάλογα όπως λες- την εικόνα.<BR>Σπάσιμο όμως γιατί πέρα οτι χάνεις την μισή τηλεόραση βλέπεις και 2 διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου που είναι πολύ εκνευριστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.