wozizu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι!Έχω xbox όχι το 360 το παλιό και έπαιζα San Andreas με τον CJ ξέρετε και μια φορά χρησιμοποίησα cheats για μια αποστολή!Μόλις τέλιωσα την αποστολή το έβγαλα το cheat και το αποθήκευσα!Μόλις πήγα να το αποθηκεύσω μου έβγαλε ένα μήνυμα WARNING....έχεις χρησιμοποιήσει cheats και κάτι τέτοια!Πειράζει που το αποθήκευσα?Μπορεί να πάθει κάτι το game!Το έχω τόσο καιρό τίποτα δεν έχει πάθει αφού έτσι και αλλιώς το είχα βγάλει το cheat πριν το αποθηκεύσω!Άρα κανένα πρόβλημα!Σωστά? Υ.Σ:Απαντήστε μου γρήγορα![Συγγνώμη που έγραψα το μήνυμα και αλλού αλλά είμαι καινούργιος!]
giannisv6 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μπαα,σε ολες τοις κονσολες γινετε αυτο για να αποτρεπονται οι καταχρησεις Και γω καθε μερα το βλεπω,αλλα στο PS2
21george21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 To παιχνίδι δεν θα πάθει τίποτα απλος θα αποθηκεφθει και καπου στο pause μενού θα σου λέει πόσα εχεις κανει ( εγώ έχω κανει 547!!!!:lol: αλλα το san adreas δεν πεζεται χωρίς κοδικούς,γιατι θα τερματίσεις σε κανα χρόνο )
fotobave Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από kostacurtas, 3 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από kostacurtas, 3 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Γεια σε ολους!! εχω αυτο το παιχνιδι GTA san andreas σε playstation 2 και εχω κολλησει σε μια αποστολη του zero με τα αεροπλανακια... μηπως μπορειτε να βοηθησετε?? Υ/Γ: οχι δεν το αγορασα τωρα,το εχω απο τοτε που βγηκε, 5-6 χρονια?? και ειπα να το ξεσκονησω μιας και μου το θυμησε ενα τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.