Προς το περιεχόμενο

Μηνυση σε υπάλληλο call center. βοήθεια απο δικηγορο pls!

mariav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας,

θα μπω στο ψητό. Ενας φίλος μου εργάζεται στο call center μια εταιρείας τηλεπικοινωνιών και κάποιοι συνδρομητές τον εχουν απειλήσει οτι θα του κάνουν μήνυση. (ο υπαλληλος λεει το ονομα του, οταν καλωσοριζει τον συνομιλητή).

Τι συνέπειες μπορει να εχει αυτο? Ειναι δυνατό να υπαρξει μηνυση σε βαρους του φιλου μου και η εταιρεία να τα ρίξει ολα σε αυτον?

Ο φιλος μου δε προσεξε κατι στην καρτελα του χρηστη και τον ενημερωσε λάθος. Στη συνεχεια ομως, τον καλεσε και το προβλημα αποκατασταθηκε.

Τι γνωριζετε για τις μηνυσεις που γινονται σε βαρος των παιδιών που ειναι στα cal center?

Υπαρχει καποια πιθανότητα να παει μεχρι τα δικαστηρια ο φιλος μου ή τσάμπα ανησυχει λογω τις θεσης του? Που πρεπει να απευθυνθεί για να βρει το δικιο του, σε περιπτωση που μηνυθεί? (εκτος απο το να προσλαβει δικηγορο).

ευχαριστω παιδια...

Δημοσ.

γιατι ρωτας εμας κ οχι την εταιρια του?

τεσπα αυτες οι εταιριες εχουν δικηγορους μονο για αυτα τα θεματα...απο γνωστους που δουλευουν χρονια εκει . που κ που τους λενε θα σου κανω μυνηση αλλα μεχρι τωρα δεν εχει γινει τιποτα.

Δημοσ.

περίπτωση Α

...αν γινόντουσαν όσες μηνύσεις απειλούν οι Έλληνες πώς θα κάνουν...

περίπτωση Β

κάποιοι συνδρομητές τον εχουν απειλήσει οτι θα του κάνουν μήνυση

...ο φίλος σου μάλλον πρέπει ν' αρχίσει να παίρνει τη δουλειά του πιο σοβαρά, ή ν' αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς...

Να ρωτήσει την εργοδοσία ποιές είναι οι υποχρεώσεις/ευθύνες του σε περίπτωση λάθος ενημέρωσης πελατών και πόσο αυτή τον καλύπτει νομικά.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Σοβαρα την παιρνει, απλως εκανε ενα ανθρωπινο λαθος. Θα ρωτησω και την εταιρεια, αλλα οπως ξερετε τα call center δεν ειναι μεσα στην εταιρεία αλλα σε "εξωτερικό" συνεργατη.

Η εταιρεία τα ριχνει παντα "σε λαθος υπαλλήλου".

Δημοσ.

Πως μπορει καποιος να μαθει αν του εχει γινει μηνυση? Παει στην αστυνομία και ρωταει? που πρεπει να απευθυνθει?

Δημοσ.

ρε συ mariav μην τρελενεσαι και γω παλια δουλευα στιν TIM και με ειχαν παρει ενα σωρο μακακες και μου ελεγαν οτι θα μου κανουν μηνυση το αποτελεσμα ηταν οτι μου εκ...τ..αρχ....

Για μενα δεν θα πρεπει να τα παιρνει στα σοβατα τετοια θεματα ειναι πολυ τραβηγμενο εως απιθανο να κανει μηνυση....και ας πουμε οτι κανει απο την στιγμη που δεν εχεις βρισει τον αλλο γιατι θα σε κατηγορισει? γιατι του εδωσες λαθος στοιχεια ανθρωποι ειμαστε λαθη γινονται οχι robot...

Δημοσ.

Αλλα θα ηθελα και μιαν απαντησουλα για το πως μπορει να δει κανεις αν του εχουν κανει μηνυση...

ευχαριστω :)

Δημοσ.

ο άλλος στην τελική μπορεί να αποδείξει πως του έδωσαν λάθος στοιχεία; υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες;

Δημοσ.

Ναι οι συνομιλιες καταγράφονται... Αλλα η εξερχομενη κληση που εγινε, οπου ο φιλος μου διορθωνε το λαθος, δε καταγραφηκε....

ipp00 περιμενω προσωπικό μηνυμα...ευχαριστω πολυ.. :)

Δημοσ.

μονο σε τραπεζα κα μονο εκει καταγραφονται οι συνομηλιες..μην το ψαχνεται δεν υπαρχει περιπτωση ο αλλος να κανει μηνυση να μπει στην διαδικασια να πληρωσει εξοδα δικηγορου-δικαστηριου για μια υποθεση στην οποια δεν εχει να αποδειξη κατι και φανταζει και παραλογη για κατι που εγινε λαθος και δεν ηταν εσκεμμενο αυτα...περισσοτερο μαλλον αυτος θα προσπαθησε να εκφοβισει το παλικαρι μιας και ο ιδιος θα ξερει οτι δεν μπορει να κερδισει κατι...

Υ.Γ πες στον φιλο σου να μην τα περνει τησ μετρητης τετοια θεματα αμα ηταν ετσι εγω στην ΤΙΜ θα επρεπε να ετρεχα σε δικαστηρια,μου ελεγε ο αλλος θα σου κανω μηνυση ειμαι στην αναμονη 15 λεπτα και τετοιες παπαρ...

Δημοσ.

καλα για αυτο δεν μπορει να σου κανει κατι αφου δε φταις εσυ.. Στον φιλο μου ειπανε για μηνυση επειδη του εδωσε μια λαθος πληροφορια για τον λογαριασμο του, και οτι επειδη του δημιουργησε προβλημα υγειας κατηγορει τον φιλο μου (τηλεφωνικα του το ειπε μια φορα).

Αμα θελει ο αλλος να βρει λογο, βρίσκει.. :(

Σιγα μη κατσει η εταιρεια να ασχοληθει.. Στην καλυτερη θα τον διωξουν ετσι για να γλυτωσουν τη καταγγελια σε ΕΕΤΤ (απο τον πελατη).

Τελικα που μπορει να μαθει καποιος αν εχει μηνυθει?

Δημοσ.

Aν δεν κάνω λάθος, θα ενημερωθεί με κλήση από "τα δικαστήρια" ( ο paredwse μάλλον θα έχασε μερικές τρίχες ακόμη με την ορολογία μου αν είδε το ποστ). Πιο πριν δεν νομίζω καν να μπορεί, αλλά και τί να κάνει , να τρέχει κάθε μέρα (και σε ποιό άραγε) δικαστήριο για να δει εάν υπάρχει κάποια μήνυση στ' όνομά του; Χαλαρώστε και οι 2. Συν τοις άλλοις, με τον ρυθμό που ορίζονται τα δικαστήρια, θα ενημερωθεί έγκαιρα, αν όντως του έχει γίνει μήνυση. Δεν χρειάζεται να κοιμάται και να ξυπνάει έχοντας στον νου του αυτό.

*...για τί ακριβώς ευχαριστείς ;

ipp00 περιμενω προσωπικό μηνυμα...ευχαριστω πολυ.. :)

...κορόιδευε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...