Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματικός προσανατολισμός.

zasx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Είμαι νέος στο forum,και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα.Σπουδάζω στο τμήμα Εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων στο Ηράκλειο.Σε μία πρόσφατη συζήτηση που είχα με έναν καθηγητή,μου τόνισε οτι θα έπρεπε να ψάξω απο τώρα για το μεταπτυχιακό μου,είμαι 2 έτος τώρα,ώστε να βρώ την καλύτερη λύση.Το δύσκολο με εμένα είναι οτι παρόλο που ασχολούμαι με υπολογιστές πολλά χρόνια,δεν έχω βρεί που είμαι καλός και ποιο είναι αυτό το αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ σοβαρά.Γιαυτό θα ήθελα τις συμβουλές σας,μήπως βρώ αυτό που μου ταιριάζει καλύτερα.Γενικά μου αρέσει παρα πολύ το hardware,αλλα δέν ξέρω αν στην Ελλάδα μας μπορείς να έχεις μια δουλεία με καλά λεφτά και να ασχολείσε σε αυτόν τον τομέα,επίσης μου αρέσει η βιομηχανία των video games(πολύ ενδιαφέρων τομέας για μένα).Στο προγραμματισμό είμαι μέτριος,χωρίς να ασχολούμαι τρελά,στην ζωγραφιλή δεν έχω ταλέντο,έχω γενικά δυνατότητες,απλά δεν το αναλώνω αρκετό χρόνο σε κάτι συγκεκριμένο,και έχω κενά στα μαθηματικά(ήμουν σε ΤΕΕ).Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσετε,αν ξέρετε για master στο εξωτερικό(κατα 99% θα κάνω έξω).Οικονομικές δυνατότητες όχι τρελές,πχ για λονδίνο πολύ δύσκολα.Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.:P

Δημοσ.

Πρέπει να φροντίσεις τα κενά στα μαθηματικά γιατί τα έχω κι εγώ που σπουδάζω ηλεκτρονικός μηχανικός και δεν βλέπω να τελειώνω την σχολή ποτέ.Αν ασχοληθείς με hardware θα συναντήσεις τρελά μαθηματικά στο μεταπτυχιακό.Όπως και σε κάθε επιστήμη που έχει τίτλο μηχανικού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...